Vähänkö mun viininpunainen toppi ja just värjäämäni hiukset käy loistavasti yhteen! 

Olen muutaman päivän reissussa ja päästäkseni vaatteiden suhteen helpolla, pakkasin mukaan vain mustaa ja viininpunaista/luumua. Ja täysin omien tapojeni vastaisesti onnistuin lähtemään matkaan yksillä ainoilla kengillä. Vois tehdä näistä mukaan pakatuista vaatteista postauksen ja havainnollistaa miten paljon erilaisia kokonaisuuksia saa muutamalla vaatekappaleella. Tässä tämän päiväinen kokonaisuus.

housut - H&M Mama / toppi - H&M / trikootakki - Neulomo (saatu) / kengät - Betty London / korvikset - Aarikka

Samat housut ja Neulomon takki nähtiin jo aiemmin tällä viikolla eri puseron ja kenkien kanssa. Vaikka se synkältä mielestäni tuntuikin, niin taidan kuitenkin pitää enemmän tuosta punaisilla kengillä piristetystä kokomustasta versiosta kuin tästä. Kumpi teidän mielestä parempi?

Kävin Jyväskylässä levittämässä Olympuksen ilosanomaa kamerakoulutuksen merkeissä ja nyt suuntaan viikonlopuksi Helsinkiin. Seuraavina viikkoina saakin kassejaan olla pakkaamassa ja purkamassa melko tiuhaan tahtiin, sillä Olympus-hommat vievät vielä Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin.

Helsingissä olisi muuten ke 25.10. illan kurssilla vielä muutama paikka vapaana, joten jos olet aloitteleva PEN- tai O-MD-kameralla kuvaaja ja vehkeen nappulat ja toiminnot on vielä vähän hukassa, niin ilmoittaudu koulutukseen meiliosoitteeseen veera.valokuvaaja@gmail.com

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram