Kaupallinen yhteistyö

-Postaus sisältää kaupallisia linkkejä: Ellos ja Asos-

Ai että, bongasin H&M:n nettikaupasta nuo punaiset ruutuhousut ja ne veivät minut välittömästi ajatuksissani lähes parikymmentä vuotta taaksepäin. Vaikka paljon on edellisten punaruutupöksyjen jälkeen vaatekaapissani tapahtunut, niin silti edelleen pukisin sellaiset jälleen jalkaani.

Kasasin ruutukuosia ihastellessani kokonaisen haaveasun housujen ympärille. Teiniaikojen tyylistäni kollaasissa muistuttaa housujen lisäksi musta pooloneule ja karvatupsuilla koristettu pipo. (Mulla oli sellainen musta tekokarvalakki, johon ompelin korvat ja se oli ihan suosikki :D :D) Martensin maihareistakin lukioikäisenä jo haaveilin, mutta sellaiset vasta myöhemmin raskin hankkia.

Pooloneule - Ellos / Maiharit - Dr. Martens, Asos / Pipo - KN Collection /

Housut - H&M / Laukku - Vagabond, Ellos / Takki - H&M

 

Vuosituhannen vaihteessa olisi takkivalintani ollut tähän asuun ehdottomasti lyhyt. Mielellään mustaa nahkaa taikka karvaa. Mutta nyt valitsin mukaan pitkän harmaan takin asua hieman "kesyttämään". Yhdistelmä teini-ikää ja lähestyvää keski-ikää siis. :D

Tätä kokonaisuutta katsellessa alkoi ihan todenteolla harmittamaan, että noista housuista ei ole enää jäljellä kokoa XL. Saatoin saada just nyt pakkomielteen punaisista ruutuhousuista!

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Ihanat housut! Ainoa mikä mua häiritsee niissä on se, että kuvion kohdistus on pielessä. Olen aina tarkkana siitä, että ruudut ja raidat stemmaa. Muuten kiva asukokonaisuus!

Vierailija
2/2 | 

Olen alaosasta kokoa 46. Ostin nuo kuvan housut koossa L ja ne ovat reilut. Suosittelen siis testaamaan pienempää kokoa. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram