Viikonloppu töissä meni farkkushortseissa ja tylsissä t-paidoissa, joita vaihdoin muutaman tunnin välein aina uuteen ja kuivaan. Pori Jazz -hulinoissa kun tuli kastuttua niin sateen kuin järjettömän hikoamisenkin takia.

Tylsissä työkamppeissa päivätolkulla pyörittyä, tänään teki mieli pukeutua pitkästä aikaa hameeseen ja laittaa korkkarit jalkaan. Ikään kuin muistutuksena itselle, että on mun mahdollista näyttää myös ihan kivalta ja naiselliselta eikä pelkästään ryönäiseltä lehtikuvaajalta. 

Jazzeilla itselleni parasta antia musiikillisesti tarjoili ihana Vesta, joka sai mut lähes kyynelehtimään. Toki teiniaikojen hittejä soitellut Alanis Morissettekin oli kiva kuulla, mutta ei se kauheasti tunteita herättänyt. Ja itseäni ärsytti suunnattomasti kyseisen artistin linjaus, että kuvata sai vaan kaukaa miksauskopin luota lavan edustan sijaan. Plaah. Siellä sitten teleputkien ja jatkeiden kanssa koitettiin sohia. Ihan tylsää.

Mutta ihan kesän paras työhomma nuo Jazzit aina on. Keikkoja on niin kiva kuvata ja luodolla on aina hyvä ja rento fiilis. Jos joku haluaa viikonlopun keikkakuvia vilkaista, niin niitä löytyy TÄÄLTÄ.

hame - 2-Biz / toppi - H&M / kengät - Vagabond / laukku - Benetton / korut - KappAhl / aurinkolasit - Lindex

Noin ohutolkaiminen toppi vaatii allensa olkaimettomat rintsikat. Ainakin minun mielestäni. Topin sirojen olkainten idea menisi ihan hukkaan, jos alta näkyy rintaliivien olkaimet. Kaikki paksut topatut liivit, jollaiset esimerkiksi mun Wonderbrat ovat, kuitenkin tuntuvat ihan liialta tällä helteellä. Pliseeratun topin alla mulla onkin nämä alla olevan kuvan liivit.

Marks & Spenceriltä löytyi viime talvena  nämä toppaamattomat kaarituetut liivit, joista saa myös olkaimet irti. Sopivat loistavasti kepeiden kesätoppien alle ja asuihin joihin ei kaipaa rinnoille minkäänlaista push up -efektiä. On enemmänkin tuollaisen bandeau-topin oloinen, mutta kaarituilla.

Liiviä löytyy I-kuppiin saakka, itsellä käytössä koko 85H. Jos siis M&S:n liivikoot on itselle tuttuja, jotta uskaltaa tilata netistä, niin tässä yksi olkaimeton vinkki ja edullinen sellainen!

Kommentit (4)

Kesäheinä 40 v
2/4 | 

Moi! Erittäin hyvä asu näihin hellekeleihin. Itse olen etsinyt hellevaatteita koko kesän. Ei vaan tunnu löytyvän mieleisiä koossa 42. Olen lyhyt ja minun on valittava asuni kropan mittasuhteiden mukaan eli vaikka tavallisista mallistoista löytyykin se 42, niin vääränlaiset vaatteet päälläni näyttävät kammottavilta. Sinun blogia on mielenkiintoista seurata, erittäin hyviä vaateyhdistelmiä ja sinulta saa mahtavia ideoita. Keep up the good work :-) Olet esikuvana monelle. Nyt siis vielä yksi pyyntö jos vielä tälle kesälle ehtii, niin toivoisin postausta klassisista hellevaateyhdistelmistä. Joko omasta kaapistasi tai sitten jostain nettisivulta ideoita. Ja siis sellaisia asuja millä nelikymppinen kehtaa mennä kaupungille/tapahtumiin. Kiitos etukäteen :-)

Koo
3/4 | 

Uskaltauduin postauksesi perusteella tilata ko. rintsikat ja olivat ehkä paras ostos pitkään aikaan. Olen aina tuskaillut olkaimettomien rintsikoiden ongelmaa, sillä sopivia ja tarpeeksi tukevia ei yksinkertaisesti ole löytynyt nimenomaan kevyempien vaateiden alle. 

Iso kiitos loistavasta vinkistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram