Olen postannut jo pari settiä Junarosen showroomilla sovittelemiani tulevan syksyn uutuuksia, mutta vielä olisi tämän yhden postauksen verran kuvia jäljellä. Aiemmista mekkopostaus löytyy täältä ja kaikenmoisiin röyhelöihin keskittynyt kuvapläjäys täältä.

Tässä viimeisessä osassa esillä housuja ja yläosia. Tuttuun tapaan kuvasin päälläni monenlaisia kamppeita, myös sellaisia, jotka eivät ole yhtään oman näköisiä, sillä ei teillä lukijoilla varmasti ole kaikilla sama maku kuin itselläni. Kaikki kuvien vaatteet siis Junarosen ja tulossa myyntiin tuotteesta riippuen elokuu-lokakuu -akselilla. Merkin vaatteita saa kokovälillä 42-54.

Yksi syksyn vahvoista kuoseista on erilaiset ruudut. Perinteisen löysän flanellipaidan sijaan päälle voi kiskoa myös kivan mallisen tunikan. 

Vaikka luonnon kukat kesän mentyä kuihtuvat, niin vaatteissa kukkakuosilta ei voi syksynkään tullessa välttyä. Flooraa on luvassa lukemattomissa väreissä ja muodoissa.

Tämä pusero passaisi loistavasti vaikka Mustan pitsin yöhön!

Kissakuosin ja bikerrotsien ystäviäkään ei ole unohdettu. 

Syksyyn kuuluu aina myös pieni määrä kimallusta. Itseä kiinnostaa erityisesti nuo hopeisilla sivuraidoilla varustetut farkut.

Vaikka ysärimuoti onkin nyt vahvoilla, niin kukonaskelkuvio ja pepitaruudut vievät ajatukset puolestaan kahdenksankymmentäluvulle. En ole ihan varma olenko tälle vielä valmis. (Eli viimeistään sitten lokakuussa jo päällä :D )

Ei nää ruutupökät sitten ookaan hassummat. Mä selvästi aina uskaltaudun pukemaan itselleni uudet värit ja kuosit ensiksi alaosaa yläosan sijasta. 

Omat suosikkini tämän postauksen vaatteista on kuitenkin tässä. JRFIVE-malliset farkut ja ihana lintuobrodeerattu neulebomberi. Noita saman mallin farkkuja multa jo löytyykin, mutta tirppatakki on kyllä pakko saada!

Mistä te tykkäsitte?

 

Kommentit (6)

EmiliaMaria
1/6 | 

Tirppatakki on ihana! 

Pepitaruudut... eihhh. :D 

Mä aijon syksylläkin jatkaa tätä farkut ja imetyspaita-linjaani. Alan kyllä oleen jo AIKA kypsänä näihin trikooriepuihin, mutta kun tyyli on hukassa. 

Vierailija
2/6 | 

Bomberi todella suloinen, ruutuhousut myös makeet, voisivat sopia yhteenkin. Kiitos uutuuksien esittelyistä.

Tiiiina
3/6 | 

Meh... :/ Tirppatakkia ja sinisiä farkkuja lukuunottamatta kaikki näyttää läskiosaston telttamössöltä. Tylsää, ettei edes Junarose (halua) pysty(ä) parempaan.

PiP
4/6 | 

Kukkapaidat, pitsipaita ja bikerrotsi kolahti - kiitos esittelystä! Sain jälleen inspiraatiota.

Ei-leen
5/6 | 

Vaikken harmaasta pidäkään, on tuo tirppa kyllä aivan ehdoton. Hyvä että bikerrotsit jatkavat muodissa, jotta pääsen käyttämään omistamani kolmea bikeria. Vielä en malta - onhan kesä ja neuletakkien aika! Yksi nahkarotseistani on niin kimaltava, mutta ehkä kehtaan käyttää sitä Suomessakin, vai onkohan se liian räikeän kimalteleva? (kiinalaisille markkinoille tehty italialainen, kuva täällä: https://eedenista-itamaille.blogspot.fi/2017/05/lukemisen-ilosta-ja-merk...

Muutenkin tuo syysmuoti on kuin minulle suunniteltu, kukkapaitoineen ja leopardikuoseineen! :)

KastehelmiB
6/6 | 

Tirppatakki näyttää ihanalle, samoin harmaat ruutuhousut ja sivuraitafarkut. Pitsi ja ruutu eivät innosta, mutta näyttävät hyvälle päälläsi. Viimeinen kuva myös minun suosikkini.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram