Kyllä se on niin, että joskus sitä vaan tarvitsee elämäänsä sitä, että lähtee isolla porukalla kuuntelemaan hyväntuulista musaa, juo skumppaa, ajelee vähän limusiinilla ja raahautuu parhaan ystävän kanssa kotiin vasta, kun aurinko nousee. Ja just niin me eilen tehtiin!

Ja fiilistä voi vähän nostattaa lisää vetämällä niskaan tiimiasut. Niinkin me eilen Iinan kanssa tehtiin. Ei ollut mitenkään sen enempi suunniteltu meidän kukka-asusynkkaus, mutta kun kaivoin laukustani tuon HM+:n kukkahaalarin, kiskoi Iina kaapistaan KappAhlin housupuvun ja kun nähtiin ne vierekkäin, ei ollut enää muuta vaihtoehtoa. 

Tämä ei suinkaan ollut eka kertamme tekstiilikaksosina. Nämä releet puimme päälle ihan toisistamme tietämättä.

Laitan huomenna lisää kuvia tuosta omasta asustani, sillä tein sen kohdalla yhden melkoisen myönnytyksen omia pukeutumissääntöjäni koskien.

Meidän eilisen illan ensisijainen ohjelma oli siis Antti Tuiskun keikka Hartwallilla. Ja olihan se Anatude nyt ihan sairaan viihdyttävä! Yksi oma toivebiisini jäi puuttumaan. Olisin kovasti halunnut, että soimaan olisi pärähtänyt "no se missä ne istuttaa jonku hiton puun". Mua infottiin, että biisi on on nimeltään Juuret. Nytpä tiedän. 

Ilta jatkui vielä Skohanissa, mistä kuvittelimme lähtevämme kotiin yhdet skumpat juotuamme. No, ei ihan mennyt niin. Me porukan viimeiset viihdyttiin viiteen saakka. Käveltiin auringon noustessa kotiin kenkiä kipeiden jalkojen vuoksi keskenämme vaihdellen. Siinä oli hetken aikaa ystävän kanssa nauraessa maailmassa kaikki palaset paikoillaan.

Mutta olipa kaikin puolin todella hauska ilta! Sain viettää aikaa tuttujen ystävien kanssa, mutta tutustuin myös uusiin ihmisiin. Oli siis kaiken tämän päivän väsymyksen ja kevyen darran arvoista. En edes muista koska olisin viimeksi ollut oikein yökerhossa. Joskus vuosi sitten ehkä. On jäänyt viime vuosina kyllä kemutushommat todella vähälle. Mutta siksi juuri se taisi niin hauskaa ollakin, kun oli niin harvinaista. 

Kiitokset illasta menee sen tarjonneille Zadaalle ja tapahtumajärjestäjä Starsquadille!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat