Jos ihan asioikseen pitäisi lähteä ostamaan farkkuja, niin sen tietää, että operaatio olisi pelkkää tuskien taivalta ja sovittaa pitäisi ainakin sadat denimit ennen kuin löytyisi edes yhdet kohtuulliset. Siihen nähden oli melkoisen iloinen ylläri, kun sain viime viikolla Junaroselta yhdet mallikappalefarkut ja jumatsuikka miten täydelliset ne olivatkaan! I

stuvuus ihan justiinsa niin takamuksesta, reisistä kuin lahkeistakin ja vyötärökin alkaa muutaman käyttökerran muotoutua kohdilleen. (Olivat siis kooltaan just sellaiset kuin farkkujen pitää uutena olla, että piti hieman ekoilla kerroilla kiskoa mahaa sisään ja pomppia jotta sai napin kiinni. :D) Mulla on välillä plussamallistojen farkkujen kanssa ongelmana se, että pilleiksi tarkoitetut lahkeet on mulle pohkeista suuret, mutta näissä ne on riittävän napakat. 

Tasan tätä kyseistä farkkua on tulossa myyntiin vasta ensi keväänä, mutta samaa JRFIVE-mallia löytyy valikoimista koko ajan hieman eri pesuilla, väreillä ja kulutuksilla. Tällaisia revittyjäkin versioita löytyy useammatkin. 

Viininpunainen oli mielestäni varsin herkullinen pari vaaleaksi kulutetuille farkuille ja innostuinkin eka kertaa tänä syksynä kiskomaan jalkaani nuo viime keväänä Tallinnasta hankkimani AGL:n täydelliset Chelsea-bootsit. En ehtinyt käyttää kenkiä vielä keväällä kovinkaan paljoa, kun tuli jo kesäisemmät kelit, mutta asia tulee todellakin korjaantumaan syksyn aikana. Nilkkurit tuntuvat olevan etenkin näiden farkkujen kanssa aivan täydellinen pari.

farkut- Junarose (saatu) / pusero -Lindex / takki-Betty Barclay / kengät - AGL / laukku-Zara / korvikset -Anette Ahokas Design (saatu)

 

Kommentit (4)

Veera
Liittynyt2.9.2015
6/4 | 

Betty Barclayn college-matskuinen takki jonka ostin toissaviikolla Ratsulasta muotinäytöspäivän päätteeksi. On näkynyt muutamissa asukuvissa jo. Se on ihana!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Monsku
8/4 | 

Hyvältä näyttää. :) Mitä matskua nuo siun farkkusi ovat? Näytti tuota mallia olevan tarjolla eri "prosenteilla" (toisissa oli enempi polyesteria jne.).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat