Ylärivin mekot Samsoe & samsoe ja Michael Kors

 

En oikein tiedä mihin tässä hurahti viikko poissa täältä blogista. Ollut vaan ihan hirvittävästi töitä ja muutama ilta on töiden jälkeen mennyt sohvalla palellessa ja torkkuessa, kun flunssa on meinannut vyöryä päälle. 

Viime viikolla yksi päivä meni myös jo itsellekin perinteeksi käyneessä porilaisen vaateliike Ratsulan muotinäytöksessä. Nuo näytöspäivät ovat kyllä joka kerta yhtä kivoja, kun koolla on aina suurimmaksi osaksi sama tuttu jengi. 

Meitä naismalleja käveli lavalla kahdeksan ja jokaisella oli kahdeksan sisääntuloa. Noista 64:sta asusta poimin tähän kaikki omani ja muiden päältä muutamia suosikkejani. Kuvien alla on merkit niiden tuotteiden osalta, kun ne tässä nyt ulkoa muistin. Jos joku vaate herättää erityistä mielenkiintoa, niin heitä kysymys kommenttiboksiin, niin otan merkistä selvää!

Oranssi laukku - Longchamp / Vihreä parkatakki - Samoon  / farkut - MAC

Rentoa ja reilulla hupulla varustettua pluskoon parkatakkia havittelevan kannattaa tsekata tuo Samoonin takki. Kokoja saatavilla välillä 42-54. 

Pusero - Betty Barclay / neuletakki - Ril's / farkut - MAC / untuvatakki - Joutsen

Joutsenen tikattu kevytuntuvatakki oli päällä todellakin lähes henkäyksen kepeä! Tätä Linda-nimistä takkia on saatavilla kokoon XXXL saakka. Itselläni näytöksessä koko XL.

Punainen nahkatakki ja ruutupaita - Gerry Weber / käärmekuosinen laukku - Longchamp

Tämän syksyn hittikuoseista ruutu kuuluu niihin joita kaapistani ei vielä juurikaan löydy. Mutta täytyy myöntää, että yhtä ruutujakkua kyllä viime viikolla jo vähän sillä silmällä sovittelin. 

Keltainen huivi - Boss / pusero - Samoon / farkut - MAC / laukku - Tommy Hillfiger

tunika - Marimekko / mekko ja neuletakki - Masai / keltainen käsilaukku - Michael Kors

Keltainen on väri, mitä kyllä usein henkarissa ihailen, mutta jos joskus intoudun jotain keltaista hankkimaankin, niin se jää loppujen lopuksi käyttämättä. Eli yritän nykyään ymmärtää olla kyseistä väriä hankkimatta. Mutta kyllä se vaan taas aika kivalta ja pirtsakalta näissä kuvissa näyttää. 

Ylärivillä Housut -Modelia / pusero - Joseph Ribkoff / Alarivillä tunika - Joseph Ribkoff / farkut - MAC / mekko - Joseph Ribkoff

Niittikoristeinen mekko - Michael Kors / mustakultainen hame ja samettipusero - Marimekko

Mekot Frank Lyman ja Joseph Ribkoff

Kukkakuosit jatkavat voittokulkuaan vielä syksyn tullenkin, eli pikkujouluihinkin voi hyvin pukeutua kukkapuskaan. Sekä Frank Lyman että Joseph Ribkoss on merkkejä jotka kannattaa juhlavaatteita etsiessä tsekata, sillä kokoja löytyy meille plussille asti!

Kuvat: Johanna uusitalo

Kommentit (14)

Lottaa
15/14 | 

Upee toi keltanen satsi sun päällä!

Melkein jo huolestuttaa lukijaa, kun menee viikko päivityksissä. Mukava taas lukea sun juttuja.

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/14 | 

Tää elämä vaan välillä on niin hektistä ja päässä myllää muut jutut, niin joskus joutuu täältä blogin päästä sitten ottamaan aikaa muille töille. Mutta ei tällaisia viikon taukoja kovin usein tänne onneksi satu. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
20/14 | 

Hei, mitkä mallit ja koot sinulla on päällä noista masain vaatteista(keltainen neuletakki ja kelta-musta mekko)?Todella kiva asu!

Veera
Liittynyt2.9.2015
21/14 | 

Mekko oli mielestäni XXL ja se on nimeltään Goa Tunic (mulle näköjään riitti mekoksikin) ja neuletakki on nimeltään Jonni Jacket ja koko on joko XL tai XXL. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
23/14 | 

Todella kivan näköiset noi MAC farkut👌 onko sulla minkä kokoiset jalassa? Olen sua jo jonkun aikaa seurannut ja taidetaan olla aikas lailla samoissa mitoissa😊 ja toi viimesen kuvan mekko😍

Veera
Liittynyt2.9.2015
24/14 | 

Mulla on ainakin Dream ja sensation -malleista, joita mulla on enimmäkseen näytöksissä ollut,mahtunut koko 44. Ovat siis reiluja kooltaan ja joustavia.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
26/14 | 

No jopas on taas esitys. Kiitos. Samsoe Leo mekko kiinnostaa. Ekassa kuvassa.

Sari253

Vierailija
27/14 | 

Hei, minkä merkin mekko on tummahiuksisen mallin päällä siinä kuvassa joka on sen kuvasi vieressä missä sinulla on päälläsi Bossin huivi ja Macin farkut. Kiitos jo etukäteen tiedosta. Ja keltainen on kyllä kiva väri!

Veera
Liittynyt2.9.2015
28/14 | 

Iidan päällä keltaisen huivin kanssa oleva mekko on Michael Korsin

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram