Vähän niin kuin eilisen asupostauksen hännäksi vielä yksi asu niillä samoilla college-housuilla. Kuvat ovat jo useamman viikon takaa työpäivältä, jolloin olin juttukeikalla vaihtelun vuoksi toimittajan ominaisuudessa. Tiesin päivästä tulevan pitkän, ajomatkoineen lähes 12 tuntia, joten mukavuus oli jälleen pukeutumisen tärkein asia. 

Ei siis mitenkään elegantti setti, mutta osoittaa yhdessä eilisen postauksen kanssa samojen housujen monikäyttöisyyden ja yhdisteltävyyden. Sopii niin korkkarimenoon kuin tällaiseen t-paita ja tennarit -löysäilyynkin ja vielä bleiserinkin kaveriksi. 

housut - Lindex / t-paita - Kaffe / takki - Mango / tennarit - Puma / laukku - Diesel / aurinkolasit - Eleven Paris / korvikset - Jaaza Kokko (saatu)

Mutta yksi asia tässä on nyt ihan helvetin pielessä. Sukat!!! Ai luoja mä vihaan sukkia ja sitä miten rumalta ne näyttää pilaten kivat kengät. Mä elänkin pääsääntöisesti sukitta ainakin toukokuulta syyskuulle. Tiesin edessä olevan duunipäivän kuitenkin niin pitkäksi, että arvelin tennarit + paljaat kintut hieman epämukavaksi yhdistelmäksi joten pitkin hampain kiskoin sukat jalkaani.

Eikä hemmetti ollut edes valkoisia puhtaana. Ne nyt olisivat maastoutuneet kenkiin edes hieman. Olisin noiden rumasti näkyvien sukkien takia todennäköisesti päätynyt vaihtamaan kaikki vaatteeni ellei kollega olisi jo soittanut olevansa oveni edessä juuri sillä hetkellä, kun kiroilin sukkalaatikolla.

Että niin vakava asia on tämä sukkahomma mulle. Kenkien ja sukkien kauhukombot on myös se asia, jota myönnän toisinaan katselevani katukuvassa ihmetellen ja otsaa rypistellen. En voi mitenkään ymmärtää esimerkiksi ballerinat + näkyvät sukat (vielä jotkut nukkaiset ja kulahtaneet sellaiset) yhdistelmää. 

Mutta ymmärrän tämän sukkainhon olevan lähinnä vain mun henkilökohtainen korvien välinen ongelma, joten en ala sen enempää paasaamaan aiheesta Lenita Airiston tapaan. :D

 

Kommentit (12)

Amaalia
13/12 | 

Mä käytän ohuita "sukkahoususukkia" lähes aina :) muuten tulee rakkoja varpaisiin ja toimistossa ei oikein voi muutenkaan paljain säärin tai varpain olla, eli mekon kans on sit sukkikset

Huldiina
14/12 | 

Mä löysin tänä vuonna Vero Modalta aivan mahtavat tennarisukat joissa kumiosa pitää kantapään ylhäällä eivätkä näy yhtään kengistä. Ihan parhaat!

Katja
15/12 | 

Onko sulla laittaa linkkiä noihin housuihin? Vieläköhän niitä olis saatavilla..

tyttö
16/12 | 

Hei! Onlylla saatavana lähes samanlaiset housut sillä erolla, että lahkeet on suorat jakapeat. Tosi hyvät.

Vierailija
17/12 | 

Minä en voi olla ilman sukkia!! :D Saan tosi herkästi rakkoja ja kengät tuntuu ällöttäviltä jaloissa ja inhottaa että hikoilen suoraan kenkiin. Eikö sulla ällötä ja tunnu inhalta? Monet kenkien materiaali tuntuu ikäviltä ihoa vasten. En tosin itekään käyttäis ikinä sukkia ballerinoissa mutta olen ratkaissut tämän niin etten juurikaan käytä ballerinoja..

Anna
18/12 | 

Minä vihaan erityisesti sukkahousuja! Käytän hameita ja mekkoja vain kun voi olla paljain säärin. Talvella pitkisten kanssa nilkkasukat.

Kikke
19/12 | 

Hei, mäkin vihaan sukkia ja kuljen lähes koko vuoden ilman sukkia. No ulkoillessa on tietysti talvella sukat. Mutta talvellakin kun vaihdan konttorilla talvikengät sisäkenkiin niin olen ilman sukkia. Olen niin onnekas, ettei minulla ole koskaan mitkään kengät kalvaneet. Vielä enemmän vihaan sukkahousuja.

Niin ja tietysti kun tulen töistä kotiin niin laitan villasukat jalkaan. Mutta kotona saakin olla niin.  

Vierailija
21/12 | 

Minäkin olen sukkavihaaja..kuljen ilman sukkia vielä pitempään..huhtikuusta..lokakuuhun..

Veera
Liittynyt2.9.2015
23/12 | 

Ostettu Lindexistä jo vuosi tai ehkä kaksikin sitten, eli ei enää löydy.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

LA
24/12 | 

Mä olen ratkaissut tuon niin, että käärin tavallisista nilkkasukista varren pari kertaa. Ei näytä sille, että varreton sukka vahingossa näkyy (varsinkin, jos ei ole sopivan värisiä), eikä hölmölle kuten pitkä varsi. Tennareissa toimii hyvin, näyttää sporttiselle kuten kääritty farkunlahje :)

Ballerinoissa tms en käytä mitään sukkaa - avokassukat on jotain ihan järkyttävää..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram