Jos on yhtään pitänyt silmänsä auki vaatekaupoissa, niin ei ole voinut välttyä erilaisten röyhelöiden tulvalta. Niinpä vaatekaappini syyspäivityksen 2017 ensimmäinen poiminta onkin röyhelölahkeiset housut. 

Ellokselta löytyneet vajaamittaiset Regina-housut  (mulla koko 46) ovat muuten varsin simppelit ja ajattomat, mutta lahkeensuiden kauniisti heilahtelevat röyhelöt tuovat niihin eloa ja ajankohtaisen ilmeen. Sivusaumojen halkiot puolestaan vilauttelevat nätisti nilkkoja. Todella kauniit housut mielestäni!

Yhdistin housut ekalla kerralla hillitysti kokomustaan, jotta lahkeet saisivat loistaa. Muutaman sentin korot ja sopivat loistavasti yhteen housujen pituuden kanssa ja kenkien nilkkaremmit vetävät lisähuomiota lahkeiden tienoille. 

Seuraavana päivänä samat housut saivat kaverikseen matalat leoparditennarit eikä sekään yhdistelmä hullumalta näyttänyt, mutta kyllä tää korkkarityyli toimii parhaiten.

housut - Ellos / t-paita - Kaffe / rotsi - Saki / kengät - Marks & Spencer / laukku - Marc O'Polo / korvikset - H&M

Näin ne vaan pienet jutut tuo piristystä pukeutumiseen! Sama asu ihan suorilla lahkeilla olis paljon tylsempi. 

Kommentit (5)

Kissankello
1/5 | 

Kivat housut! Miten sitten, kun pitää laittaa sukat....millaiset passaa? Itse en tarkene ollenkaan ilman sukkia, enkä käytä matalia kenkiä...

Veera
Liittynyt2.9.2015

No sitten laitetaan sellaiset kengät mistä ei sukat näy. Onhan noita nättejä nilkkureita maailma täynnä korolla ja ilman.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram