Huivi, nahkarotsi ja nilkkurit. Pitäiskö tästä päätellä, että niitä shortseja, kepeitä kesämekkoja ja sandaaleja ei ehkä tarvii enää pitää ihan käden ulottuvilla? 

Itseni tuntien ne kesävaatelaatikot ei kyllä ihan hetkeen vielä sinne varastoon asti eksy. Katellaan sit lähempänä joulua.. Toinen ennustukseni tähän vuodenajanvaihdokseen liittyen on se, että sieltä varastosta ei myöskään tule raahattua ajoissa sisälle päin sellaisia pian tarpeellisia tarvikkeita kuin pipot ja hanskat.

Veikkaukseni on, että yksi hyinen aamu lähden polkemaan töihin ja tajuan matkalla, että joudun amputoimaan pian pikkurillini ellen pian saa sormikkaita kätösiini. Kaahaan ensimmäiseen vastaan tulevaan rättiliikkeeseen ja ostan tylsät sormikkaat, jotka on ennakoiden osattu sijoittaa ihan siihen kassan viereen ja hinnoiteltu summalla nimeltä riisto. Mut onhan se kiva, että ihmisellä on jotain perinteitä. 

Ainoa mikä mut voi tolta skenaariolta pelastaa, on se, että en alunperinkään ole saanut niitä talvikamoja vietyä sinne varastoon asti, vaan löytyvät, kun vaan avaan eteisen kaapin. Näinkin on hyvin voinut käydä. Talvi, kesä, joulu, sun muut tulevat aina uudelleen. Sanoo nim. kätevä emäntä, jolla roikkui joulukranssi ovessa kolme vuotta putkeen.

Eli pitäiskö vaan jättää ne sandaalitkin optimistosesti siihen eteisen kenkähyllykköön? Kyllä se yksi kesäpäivä sieltä koittaa taas ensi vuonnakin ja se voi tulla ihan yllättäen!

pellavapaita - Marks & Spencer / rotsi - Saki / laukku - Marc O'Polo / kengät - Vagabond / huivi - Boss Orange / korvikset - Liv by Linda (saatu)

Liv by Lindan toiset nahkakorvikset ovat vilkkuneet asukuvissa jo aiemmin, mutta tässä vielä toiset upeudet. Aivan täydelliset tähän mustavalkoiseen asuun!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram