Sinne jäivät taakse kesä, entinen koti ja kokopäivätyö. Nyt pitäisi taas jäsennellä aivot takaisin asentoon freelancer-elämä. Jäsennellä pitäis myös kaikki kamat täällä uudessa kodissa. Vasta keittiössä on oikeasti tavarat paikoillaan, muuten eetään muuttolaatikoiden ja jätesäkkien keskellä ihmetellen, että mistä löytyykään sukat, hiusharja, parranajovälineet ja milloin mikäkin tärkeä tavara. Mutta jospa ne ensi viikon aikana alkaa pikku hiljaa asiat löytää paikkansa niin kodissa kuin päässäkin, sillä meinaan lomailla. Olen ottanut töitä vastaan vasta 12.9. alkaen joten tässä on siis reilu viikko aikaa orientoitua syksyn tuleviin projekteihin.

Otin kuitenkin eilen jo hieman tuntumaa taas alkavaan matkustamiseen, kun suuntasin päivän mittaiselle pyrähdykselle helsinkiin palaveroimaan ja yhteen blogitapahtumaan. Ja samalla pääsin pitkästä aikaa näkemään myös Iinaa! Me ei nähty koko kesänä kuin kerran käydessämme risteilyllä, joten johan tässä oli ehtinyt ikävä tulla. Ihan mahtavaa, että syksyn työkuviot tulee taas kuljettamaan mua tuolla isolla kirkolla viikottain, joten näkee siellä asuvia ystäviäkin useammin. 

Syksy näkyi eilen jo aika vahvasti pukeutumisessakin. Neuletakki, huivi ja sukat jalassa! Jätin ekaa kertaa kuukausiin Tomsit eteiseen ja kiskaisin jalkaan hetki sitten tilaamani Ten Pointsin Pandora-nilkkurit. Niin ihanat kuin nuo valkoiset kengät ovatkin, niin ne ovat samalla ihan todella pelottavat. Siis siksi kun ovat jotenkin niin arat. Kuvassa jo näkyykin jo kenkien saamat ekat osumat. Mutta käytettäviksihän ne on tarkoitettu, joten käytön jälkiä ei voi välttää. 


housut-S.T.I.-pitsipaita-Junarose (saatu)/neuletakki-Pieces/nahkatakki-Saki/huivi-Lindex/korvikset-Unique Design by Maria/kengät-Ten Points

Aamuinen varustautumiseni nahkarotsilla ja neuletakilla oli kuitenkin vähän liioiteltua, sillä Helsingissähän olikin iltapäivällä lähes t-paita -keli. Mutta bussissa nukkuessa pitkään neuletakkiin oli toki ihana kääriytyä. Tuo oma vaaleanpunainen neuleeni on Piecesin ja ostettu viime talvena Vero Modasta. Siinä on omaan makuuni varsin paljon akryylia, mutta suhtauduin tuolloin vielä melko epäileväisesti himooni hattaraväriä kohtaan enkä halunnut pistää tuohon mielitekoon paljoa rahaa. Nyt kuitenkin näyttää, että vaaleanpunainen on tullut väripalettiini jäädäkseen, joten tämän neuleen muuttuessa koiranoksennuksen näköiseksi (ei oo kaukana), voisi satsata johonkin laadukkaampaan. 

Bongasinkin eilen Bestsellerin tilaisuudessa Junarosen syksyn valikoimista tämän ihanan mohairia ja villaa sisältävän neuletakin. Että vink vink, jos jotakuta muuta kiinnostelee kietoutuminen vaaleanpunaiseen pehmeyteen. Ei vielä näytä löytyvän verkkokaupasta, mutta varmaan ihan lähiaikoina. 

Nyt kun on muuttohommat saatu hoidettua ja kokopäiväduuni on taakse jäänyttä elämää, niin bloginkin pitäisi tästä taas virkistyä!

 

Kommentit (9)

fantti30
10/9 | 

Minä myös muutin tänä kesänä kesäloman aikana, kerrostalosta omakotitaloon. Loma meni rempatessa ja edelleen yksi huone on täynnä random muuttoroinaa. Mutta on tää ihanaa asua omassa talossa 😁

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/9 | 

Mä veikkaan, että itsellä kans saattaa vielä joulunakin roikkua joku epämääräisen roinan laatikko jossain nurkissa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

saara
12/9 | 

Kaunis kokonaisuus! Toi hempeä neuletakin väri pukee sua todella hyvin. Hyvää syksyä sulle!

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/9 | 

Mä olen nyt ihan innostunut tällaisista hempeämmistä sävyistä välteltyäni niitä vuosikausia. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
15/9 | 

juu, eiköhän sitä jokunen foto jossain kohtaa tule, jahka on paikta kunnossa. Mutta ei tää meidän koti mikään kummoinen sisustusihme ole, että ei tässä nyt niin kauheasti ole nähtävää. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kanerva
16/9 | 

Junarosen neuletakki näyttää aika lailla täydelliseltä! Olen kans kyllästynyt kutittaviin akryyliviritelmiin. Kiitos siis vinkistä!

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/9 | 

se oli kyllä aika täydellinen livenä nähtynä! 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

tennisverkko
18/9 | 

Ompa ihana neuletakki, täydellinen sävykin! Just ratsasin eilen IsoKarhun kaupat samanmoisen toivossa, ei tärpännyt. Puuvilla taitaa olla seuraava täsmäiskun kohde :P
Mut näyttää kyl tosi hyvältä, varsinkin mustan parina! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram