Ihanaa, on viikonloppu! Ja vapaa sellainen! Mulla on tuossa edessäni reppu, joka odottaa vielä viimeisiä tavaroita sisäänsä.

Suunnataan nimittäin ihan hetken kuluttua murun kanssa kohti Raumaa, missä hyppäämme Poroholman satamasta veneen kyytiin ja hurautamme Kylmäpihlajan majakkasaareen viettämään yhden yön mittaista minilomaa. Ihanaa. Olen haaveillut tuolla majakassa yöpymisestä siitä saakka, kun kymmenen vuotta sitten piipahdin saarella ravintolakäynnin verran.

Tänään puen päälleni jotain rentoa kampetta missä on hyvä liikuskella majakkasaaren kallioilla ja mikä kestää myös merellä puhaltavan tuulen. Kuvien asu taas on eilisillalta, kun kipaisin illalla kavereiden kanssa parilla perjantaijuomalla. On tääkin heinäkuu, kun pitää nahkarotsissa kulkea...

Nämä ihanat Vagbondin leopardikorot olivat päässeet tänä kesänä vähän unohduksiin, kun olen käyttänyt vain Crocsin kiilakorkosandaaleja. Mutta nyt kaivoin nämä esiin ja jätin eteiseen näkyvälle paikalle, jotta tulisi kiskottua kissakorot kinttuihin useamminkin.

housut ja pellavapaita  - Marks & Spencer / nahkatakki- Saki / kengät - Vagabond / laukku - Liebeskind Berlin / korvikset - Aarikka (2nd hand)

Ääää, nyt alkaa tulla jo hoppu. Äkkiä viimeiset kamat reppuun ja kohti seikkailua! Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit (6)

Vierailija
7/6 | 

Nyt on hyvä asu! Takki istuu hyvin ja itse samoilla rintavarustuksilla tiiän, ettei se oo aina helpoin asia. Kyllä, tämä setti toimii! Ja hei hienot kengät! Itseä on mietityttänyt kun nahkatakki päällä kans nyt ollut ehtooriennoissa, että onko mölöö kun on paljaat varpaat ja nahkatakki. Kuvista näen, että ei oo! Just hyvät :)

nahkatakkinen tyttö
8/6 | 

jännä miten eri tavalla sitä katsoo...minä puolestani katsoin, että takki on liian pieni, kinnaa vähän sieltä sun täältä. Muutenhan tuo on perusvarma yhdistelmä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
9/6 | 

Silläpä ei onneksi ole mitään väliä, näyttääkö rotsi jonkun silmään pieneltä ja toisen silmään istuvalta. Kun tälleen takin käyttäjänä se tuntuu just hyvältä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

xs-xl
10/6 | 

Juu ei toki olekaan, mielipiteet kaiketi kuitenkin sallittuja : )...ja tuntuminen ja näyttäminen on kaksi eri asiaa : D. Vastaavasti myös joku ylisuuri vaate saattaa tuntua hyvältä, mutta näyttää sitten ei-niin-hyvältä toise mielestä...

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/6 | 

Juu, saa toki mielipiteitä olla, mutta ei niillä ole monissa tapauksissa yhtään mitään väliä. Siihen vain viittasin tuolla omalla kommentillani. Että pukeutuja itse valitsee vaatteensa sen mukaan mikä tuntuu ja omaan silmään hyvältä näyttää. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat