Syksy on uusien asioiden aikaa. Silloin on luontevaa aloittaa jotakin ja tarttua rohkeasti johonkin sellaiseen mikä on aiemmin arveluttanut. Tällaisia asioita syksyllä 2017 itselleni ovat sekä työhuoneen vuokraaminen että samettiin pukeutuminen.

Näistä kahdesta jälkimmäinen arvelutti huomattavasti enemmän ja olin tainnut sitä koskien lausua sanat, että "en kyllä ikinä..". Mut sen nyt tietää miten noiden lausuntojen kanssa käy. Jossain kohtaa muutin ennustettani siihen ja kauhulla odotin kuinka viimeistään pikkujoulukausi saisi minut sekoamaan jostain loimusamettikoltusta.

Mut minun ja ysäristä muistuttavan kissankarvamagneettimateriaalin tiet kohtasivat jo aiemmin ja intouduin ostamaan tuon luumunvärisen puseron käydessäni Marks & Spencerin pressitilaisuudessa. Ihanan kamala ja kamalan ihana. Mutta väri hurmasi.

Oman työhuoneen hankkiminen puolestaan ei ole yhtään kamalaa, vaan pelkästään ihanaa. Muuta ei konttorillani vielä ole kuin työpöytä ja Tommin eilen kokoama senkki ja mun valokamat. Työtuolinkin saan vasta tulevalla viikolla. Mutta piti sinne toki heti raahata jotain kivaa sisustusta, joten valkoista tilaa piristämään pääsi isosiskolta joskus joululahjaksi saatu Andy Warhol -taulu. Ihan täydellinen väripilkku muuten kovin rauhalliseen tilaan. Nappailen konttoristani lisää kuvia sitten, kun siellä on oikeasti kamat paikoillaan. 

Tila on sen kokoinen, että toimistohommien lisäksi siellä mahtuu myös pienimuotoisesti kuvaamaan. Siis sellaista peruspotrettia, tuotekuvia ym.  Ja omat asukuvat onnistuu hyvin kuvaamaan tuolla, kun talven pimeys estää ulkona kuvaamisen! (Eli talvella tullaan näkemään paljon tylsiä valkoisen seinän edessä otettuja asukuvia. :D)

Minä siis teen enimmäkseen sellaista kuvauskeikkaa, jotka tapahtuvat asiakkaiden tiloissa ja ulkomiljöissä, enkä varsinaista studiotilaa itselleni edes kaipaa, mutta onhan se ihan kiva, että on kuitenkin edes jonkinmoinen nurkka, joka taipuu pieneksi studioksi.

hame - Mamalicious / pusero - Marks & Spencer / kengät - Betty London, Spartoo / korvikset - Uhana Design

Noita leopardikenkiä on ehtinyt moni ihastelemaan niin livenä kuin somessakin, niin linkataanpas ne tähänkin. Ovat siis Spartoolla myytävää Betty London merkkiä ja löytyvät TÄSTÄ. Minullahan oli jo ennestään Zaran leopardikuosiset chelsea nilkkurit, mutta niiden lesti on mulle just hippasen turhan kapea, eikä kengät ole käytöstä huolimatta muotoutuneet. Niille pitää siis etsiä uusi koti. Kun näistä seuraavien viikkojen työreissuista selviän, voisikin olla hyvä aika pistää taas kaikenmoista muutakin vaatetta ja asustetta myyntiin. 

Että siinä hän nyt poseeraa hymy korvissa ihan bossladyna omalla toimistolla! Ai että tuntuu jotenkin viralliselta ja aikuiselta. Nyt on jotenkin sellainen yrittäjyyden kuherruskuukausi meneillään, että tuntuu jopa laskujen maksu kivalta. "Ai että, miten hienoo maksaa tää YEL-maksu täältä firman tililtä!" "Oo, tää satulatuoli on mun eka ostos firman pankkikortilla." 

Toki vielä mahtavammalta tuntui lähettää ekat laskut omalla toiminimellä. Eka tonni laskutettu! Eli ekojen kertojen aikaa elellään. Vielä, kun tulis se eka oikee työpäivä tuolla konttorilla, mut nyt on lähiaikoina kyllä enempi reissuhommia luvassa. Mut hirmu hyvä fiilis siis just nyt, kuten toivottavasti kuvastakin näkyy!

 

Kommentit (3)

Sohovaperna
4/3 | 

Paljon onnea "uuteen" työhösi. Olet rohkea, uskalsit toteuttaa haaveesi, kunnioitan!!!!
Kirjoitat loistavaa blogia!

Elluriina
6/3 | 

Tosi hyvin käy sinulle hiukset tuolla lailla auki ja myös tuo pusero. Sulle kyllä käy melkein mikä vaan, kuulut niihin tyyppeihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram