"Höh, ei tullut otettua kameraa mukaan, tää olis ollut niin kiva paikka asukuville", ehdin jo harmitella viime sunnuntaina Kallossa piipahtaessa. Mutta tuskinpa siihen kukaan kuolee, jos joskus kuvat blogissa onkin vähän rosoista kännykkälaatua. Hyvin näkyy näissäkin otoksissä sekä asu että sumuinen fiilis.

Sumuinen fiilis on kyllä päässäkin. Mieliala ei vaan tunnu lähtevän oikein nousuun. Mutta onnistuu tätä perusarkea onneksi suorittaa robottimaisesti ilman intoa ja iloakin. Ei se toki pidemmän päälle hyvää tee, mutta sitä parempaa tunnelmaa odotellessa auttaa vähän, kun koittaa hyväksyä sen tosiasian, että elämässä säät vaihtelee. Joskus vaan on harmaata. En oikein tiedä onko ajatus alistumista vai hyväksymistä. 

Aloin kyllä tuossa yksi päivä miettimään, että pitäisi varmaan pitkästä aikaa käydä tsekkauttamassa kilpirauhasarvotkin. Voihan nimittäin olla, että tää sumu on osittain sitäkin et arvot oliskin taas ihan pielessä. Mulle on käynyt joskus ennenkin niin, että ihmettelin vaan kesän kynnyksellä kun olin niin pohjattoman väsynyt ja sitten verikokeissa ilmeni, että kilppariarvot oli lähtenyt ihan alamäkeen. Ehkäpä otan maanantaina luurin kouraan ja varaan ajan. 

farkut - Junarose (saatu) / pusero - Boohoo, Asos / kengät - Vans (saatu) / rotsi  - Samoon / laukku - Rebecca Minkoff / aurinkolasit - Glitter / korvikset - Lindex

Olen muuten jumittunut tuohon Minkoffin pikkulaukkuun viime aikoina niin pahasti, että sorruin tilaamaan saman veskan vielä toisessa värissä. (Alennuksen lisäalesta, en normihinnalla olisi raskinut) Se on vaan justiinsa täydellisen kokoinen ja mallinen!

Tämä päivä onkin mennyt itse asiassa lähetin tuloa kyttäillessä, paketti kun aiottiin toimittaa tänään klo 10-16.30 välillä. Toi on niin raivostuttavaa, että aikaikkunat on aina tuollainen koko päivä. Sitten mietit, että uskaltaako tästä nyt vartiksi kauppaan poistua vai käykö se pakettipoika just silloin soittamassa ovikelloa. Veikkaan, että niin on tainnut tänään päästä käymään, silä kello on jo 16.45 eikä pakettia ole näkynyt. Ja minä pösilö  poistuin pelipaikalta juurikin sen about vartin ajaksi keskellä päivää.

Tää asia ärsyttää senkin takia, että olin vastannut UPSin tekstariin, että haluan noutaa paketin noutopisteestä. Jostain syystä se toimitustavan vaihto ei kuitenkaan ollut onnistunut ja siitä huolimatta tuli ilmoitus, että "toimitetaan sinulle kotiin huomenna plaa plaa". Joten täällä mä nyt olen ollut kotini vankina haluamattani ja näköjään turhan takia. Ei oo helppoa nettishoppailijan elämä! :D

****Ja nyt sitten soitin uudelleen sinne kuljetusfirmaan tätä kirjoittaessani, niin selvisi, että paketti on kuin onkin viety sinne noutopisteeseen. Eli olen istunut ihan turhan päiten koko päivän täällä kotona odottamassa. Ja tätä asiaa mä yritin siis päivällä varmistella soittamalla UPSille ja sanottiin, että kotiin tulee, vaikka olin muuta pyytänyt. Hieman olis tehnyt mieli avautua aiheesta äskeiselle asiakaspalvelijalle, mutta kun eihän tämä hänen vikansa ole, joten pitelin hermoni. Mutta sanonpa vaan, että voi nyt p***a* 

Miten tää asia voi olla näin vaikeeta tällaisena informaatioteknologian aikakautena? 

YSL:n Rouge Pur Couture huulipunan sävy (01) mätsäsi ihan täydellisesti korviksiin! Täydellisen peruspunan löytäminen ei ole helppoa, joten tämä YSL:n kemuissa huulipuna-automaatista itselleni osunut väri oli todella iloinen ylläri. Ei taita tippaakaan siniseen, mutta ei ole myöskään liian oranssi. Täydellistä siis!

Huomenna on muuten pikkuisen piristystä luvassa tähän harmauteen. Suuntaan Helsinkiin ja Anatuden Hartwall-keikalle! Sen on pakko olla hauskaa ja piristävää. Yhtään vähempää en Antilta odota. Mutta mitä ihmettä mä laitan päälle? Ei Anatuden keikalle voi ihan harmaavarpusena mennä! 

Kommentit (5)

Rebelundercover
6/5 | 

Tuo punainen huulipuna varmaan sopii keikallekin. Makea pusero sulla!!! Kyllä se sumukin siitä ajallaan hälvenee.

Vierailija
7/5 | 

Moi, mikä sun ammatti on siis koulutus ja missä oot töissä?

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/5 | 

Olen alunperin opiskellut medianomiksi, sittemmin suorittanut valokuvaajan ammattitutkinnon. Olen nykyään yrittäjä, valokuvaan, bloggaan, koulutan jne.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Lottaa
9/5 | 

Tää (kotiin-) kuljetus on mulle hyvin läheinen aihe. Oon aktiivisena (pakkomielisenä?) nettishoppaajana kokenut aika monet ylä- ja alamäet. Varmaan huonoin oli, kun marraskuisen tilauksen rintsikkakaupasta normaalisti ilmaisen kuljetuksen sijaan valitsin *maksullisen* vaihtoehdon paikallisen automarketin smart-postiin. Ihan vaan sen takia, kun tiesin oman postimieheni jättävän paketin jakamatta päiväpostin kanssa, ja halusin noutaa paketin mieluummin automarketin smart-laatikosta, kuin lähimmästä postista.

Seuraavaksi saan postista viestin, jossa kerrotaan lähetyksen menneen "lähellä" olevaan tilapäiseen Postin jakelupisteeseen. Se tietenkin johti minun marraskuiseen pimeän postin pakettipisteen etsintään. Ei ollut lähellä mitään, ei automaattia, ei smarttia. Loppu hyvin kuitenkin, mutta ehkei kuitenkaan kaikki hyvin. Maksullisen smart-postiin lähetyksen jälkeen halusin tilaamaani tuotteet sinne, mistä erikseen maksoin. Annoin palautetta postiin tuolloin, mutta nyt tuli mieleen, että olisi pitänyt laittaa viestiä myös alkuolähteeseen. Sieltähän se painavin palaute olisi lähtenyt.. 

Ja avauduin siis sen sijaan täällä. Jep, kiitos ja anteeksi :P

PS. Ihanat noi punaset farkut.

Vierailija
10/5 | 

Tarkistapa myös ferritiiniarvot, kun käyt verikokeessa. Arvon pitäisi olla väh. 30 (suosituksena 50-150) ja jos on alle, niin ala nappaamaan rautatabletteja. Monen väsymyksen taustalla on raudanpuuteanemia, joka voi puhjeta, vaikka hemoglobiiniarvot olisivatkin kunnossa. Pirteää viikonloppua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat