Asia, jota mä vihaan pukeutumisessa yli kaiken on sukkahousujen vyötärönauhan aiheuttaman vekki vatsaläskeissä!!!

Käytänkin yleensä aina joko äitiyssukkiksia tai muita niin korkeita, että ylettyvät mielellään ihan rintsikoihin saakka. Mutta tänään tuntui kaikki sukkikset olevan pyykissä ja nykäisin sitten jalkaan Wolfordin villasukkikset. Jotka siis muuten ihan loistavat, mutta eivät itselläni ole riittävän korkeat makuuni, jotta niitä voisi tällaisten vartalonmyötäisten vaatteiden kanssa käyttää ilman v****usta.

No olipa tämä muutenkin vähän tällanien räntäisen päivän homssuinen kokonaisuus. Epäsiisteeyttä omaan silmään aiheuttaa esimerkiksi tuo, että takki ja mekko eivä käy pituuksiensa puolesta lainkaan yhteen. Ei siis sinänsä menoa haittaa, mutta näitä kuvia katsellessa se tympii.

neulemekko - Esprit / takki - Lindex / huivi - Becksöndergaard / saappat - Pomar (saatu) / korvikset - Pramea (saatu)

Onneksi sentään kengät ja korvikset oli ihan ykkösluokkaa! Pomarilta saamani pitkät nahkasaappat ovat osoittautuneet todella toimiviksi jalkineiksi tänne Länsi-rannikon märkiin talvikeleihin. Siitä pitää huolen vahaviimeistelty vettä hylkivä Terracare-nahka ja pitävät pohjat. Näillä on tullut tepasteltua jo monta surkean kelin päivää.

Nauhoituksen ansiosta vartta on helppo säätää, joten nämä istuvat monen kokoiselle pohkeelle. Oman pohkeeni ympärys tuosta saappan reunan korkeudelta oli mittauksen mukaan 37 cm. Läpässä riittää kuitenkin vielä useampi sentti leveyttä, löysyttää nauhoja ja vartta. Toiseen suuntaan taas kiristysvaraakin on jokusen sentin kapeammille kintuille.

Pramean nahkaisten Tiima-korvisten uusi punainen sävy oli kuin tehty saappaideni pariksi! Jos nämä Tiimat tai violetit vastaavat kelpaisi sinunkin korviisi roikkumaan, niin kannataa pistää mun instatili @vieruska seurantaan, siellä on ensi viikolla luvassa Tiima-arvonta!

Mitäs teillä on viikonlopun ohjelmassa? Meillä täällä kämppä kaipais totaalista räjäyttämistä. en vaan tiedä mistä nurkasta tai vaatevuoresta oikein aloittaisin tuon epätoivoiselta tuntuvan urakan. Entä jos vaan ripottelen jouluvaloja ja -koristeita noiden vaatekasojen päälle? Kuten tässä. 

Siivouksen lisäksi skipattavien asioiden listalle tekisi mieli laittaa lahjojen osto. Voisko kaikki vaan hankkia itse itselleen jotain kivaa, niin osuu varmasti!

Kommentit (8)

Pellavasydämen Mervi
9/8 | 

Sukkahousut aiheuttaa paljon pahaa mieltä, kyllä. Löysin tarpeeksi isot Norlynit. Mutta vaikka oli sama koko, niin ohuet oli hirveet ja taas paksummat - jotain silkin tyylistä ihanaa matskua - oli just passelit. Niin korkeat että todellakin yltää rintsikoihin asti ja haarasaumakin kohdallaan eikä polvissa. Näitä sukkiksia laittaa ihan mielellään jalkoihinsa.

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/8 | 

Hei mullakin oli itse asiassa just yhdet Norlynit sitä My Size-mallistoa ja ne oli kyllä aika jees. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ei-leen
11/8 | 

Minut voisi tägätä tuohon kenkäkasakuvaan. Meillä noita kenkiä riittää kuusihenkisessä perheessä ja jostain syystä (pois se minusta), meillä kengät ovat aina levällään ja minä yritän niitä oikoa. Joku aina ohi mennessään potkaisee kaikkien kengät sekaisin. Ehkä ne kannattaisi suosiolla kerätä kasaksi ja vetää kimalteleva nauha ympärille. Olen aikaisemmin nähnyt samanlaisen kuvan jouluiseksi taiotusta pyykkivuoresta :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/8 | 

Meidän taloudessa saisi aika isonkin kuusen kengistä. Ne ovat vallanneet koko eteisen. eikä kyse ole vain minun kengistä vaan myös miehen. Ja nehän vielä 45 kokoisina vievät ainakin puolet enemmän tilaa kuin omat sirot kolmeseiskat! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Salla
13/8 | 

Sukkahousumakkara! Sä olet loistava! Ja taas niin plussakokoisten arjen ongelmien ytimessä!

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/8 | 

Ja tää ei ees oo pelkästään pluskokoisten ongelma. Sukkahousumakkara tulee hoikemmillekin, jos on vääränlaiset sukkikset. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
15/8 | 

Kiitos tästä postauksesta. Haluaisin käyttää enemmän hameita/mekkoja, mutta juuri tämä ongelma. Inhoan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram