Viime viikolla Lindexin vaaleanpunainen leopusero nähtiin pilottirotsin kanssa, mutta nyt olisi vuorossa hieman hempeämpi vähemmän itseni oloinen kokonaisuus. En voinut vastustaa kiusausta kokeilla röyhelöpuseroa kynähameeseen ja hattaratakin kanssa. Ja eihän tämäkään nyt hullumpi asu ole!

Muistan miten joskus aiemmin oli tosi tärkeetä, että kaikki mitä päälleen puki, tuntui ihan just oman tyylisiltä. Ja etenkin nuorempana se tarkoitti sitä, että piti olla riittävän rock ja näyttää vähän kovalta. Kaikki tyttömäinen oli ihan nounou. Nuorempana vaatteet olivat paljon isommassa osassa ns. tekemässä minusta minua. 

hame - Mamalicious / pusero - Lindex / takki - Mango / kengät - Vagabond / laukku - Marc O'Polo / korvikset - Aarikka (saatu)

Muistan yhden tapauksen, kun oli parikymppisenä joukkuekavereiden kanssa baarissa ja jotenkin porukkaan paremmin sulautuakseni olin pukeutunut hieman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Mustien rokkireleiden, niittikasan sun muun itselle normaalin sijaan minulla oli päälläni elämäni ekat stretchfarkut (sellaiset oikein persettä nuolevat herutuspöksyt) ja olin kiskonut päälleni valkoiset topin. Jokin pieni kiinnostus sitä valkoista kohtaa oli siis herännyt, kun olin paidan ostanut, mutta ikuiselle mustiin pukeutujalle totuttelu oli hankalaa.

Joukkuekaverini eivät olleet koskaan nähneet minua muuta kuin verkkareissa ja joku ei ollut edes tunnistanut minua ns. siviilit päällä kadulla vastaan tullessa, joten koin tuossa illanviettotilanteessa tarvetta istua paremmin joukon jatkoksi. 

Mulla oli ihan ok olo vaatteissani siihen saakka, kunnes yökerhossa alkoi jotain salibandyjannuja pyörimään porukkamme ympärillä. Yhtäkkiä mulle tuli olo, että "ei helvetti, niistähän saattaa kohta joku lähestyä minuakin" ja minä kun olin siihen aikaan kiinnostunut vaan kaikista pitkätukkaisista muusikonretaleista, oli ajatus juttusille tulevasta sporttijäbästä karmiva. Pelotti, että näyttäisin jonkun omissa ennakkoluuloissani "typerän lippatukan"  mielestä kiinnostavalta. Niinpä päädyin poistumaan takavasemmalle. :D 

Onneksi iän myötä on ajatukset muuttuneet niin pukeutumisen kuin miestenkin osalta. Minun ei tarvitse enää pukeutumisella alleviivata esimerkiksi musiikkimakuani eikä minun persoonani siitä miksikään muutu, vaikka toisena päivänä pukeutuisinkin hempeän tyttömäisesti ja toisena vaikka hyvin maskuliiniseen kovislookiin.

Se olen ihan sama minä, vaikka vaatteet olisi mitkä ja minä pystyn kyllä tuomaan persoonani ja itseni esiin, olipa päällä mitä tahansa. Uusien ja "ei niin omien" tyylien kokeilu on vain hauskaa. Enää ei myöskään tule mieleenkään, että pitäisi pukeutua jotenkin "joukon jatkoksi" ja yrittää sulautua porukkaan. 

Ja mitä niihin miehiin (ja muihin ihmisiin ylipäätään) tulee, niin senkin suhteen on onneksi oppinut sen, ettei ulkoinen tyyli todellakaan suoraan kerro onko ihminen tutustumisen arvoinen tai että onko meillä mitään yhteistä. Kannattaa yleensä odottaa edes siihen saakka, että toinen avaa suunsa. 

Siinä nuoruuden ehdottomuudessa ja rokkimimmi-habituksessani olisi ollut aivan totaalisen murskaavaa ja noloa joutua laittamaan päällensä jotakin tällaista kuin näissä kuvissa! 

 

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Todella hyvännäköinen asu , varsinkin hame ja pusero!

Pinkki punkero
5/3 | 

Ostin tuon pinkin paidan jo helmikuussa kun ekan kerran siitä blogissasi kirjoitit...siitä tullut ihan yksi suosikkini..kiitos siitä ! Toinen löytö Lindexiltä nyt alesta oli sydänmekko joka jäi silloin helmikuussa pinkin varjoon

Veera
Liittynyt2.9.2015
6/3 | 

Oo, se sydänmekko oli kyllä kans nätti! Vilkuilin kyllä sitäkin, mutta omaan makuuni kuosi oli liian tyttömäinen. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat