Tän kesän ekat asukuvat duunipaikan rappukäytävässä! Viime kesänähän näitä nähtiin paljonkin. 

Leveälahkeiset housut meinasivat tänään koitua kohtalokseni, kun mummopyöräni odotellessa edelleen huoltoa, hyppäsin aamulla Pinnaclen selkään ja jo parin korttelin päästä ketjut meinasivat haukata lahkeen reunan hampaisiinsa.

Eli muistutus itselle ja kaikille muillekin, jos pyörässäsi ei ole ketjusuojia, niin valitse joko kapeammat puntit, tai taltuta lahkeet ajon ajaksi pyykkipojilla tai vaikka hiuslenksuilla. Muuten saattaa matka stopata ikävällä ja kivuliaalla tavalla. 

Voisi ottaa nyt juhannusviikonlopun hommaksi huoltaa se mummis ajokuntoon, niin onnistuu pyöräily sitten hulmuhelmoilla ja lahkeillakin paremmin. Tuon sportimman fillarin kanssa kun ei hameet ylipäätäänkään ole tangon vuoksi ihan parhaita asuja. Kyllä pitää siis olla pyörä joka asulle! Pyöräilyyn vakavasti hurahtanut kollegani saattaisi tässä kohtaa kylläkin sanoa, että pitää olla asu joka pyörälle. :D

Tämä oli sellainen puolikkaan työpäivän asu. Piti vaan saada nuo uudet Gaborin sandaalit jalkaan töihin lähtiessä, joten asu lähti niistä. Illalla pesäpalloa ja futista kuvaamaan lähtiessä vaihtui sitten jalkaan lenkkarit ja farkkutakki huppariksi. 

Bongasin nämä Gaborin mukavuussandaalit alunperin Sokokselta valkoisena ja tykästyin kovin. Jäin kuitenkin niitä melkein viikon ajaksi harkitsemaan ja kun vihdoin päätin, että ne haluan, olikin oma kokoni jo mennyt. Tsekkasin Helsingin Sokoksen myös, mutta slut, finito.

Ajattelin sitten jo, että ohi meni nyt nämä, mutta otin vielä kuitenkin yhden googlauskierroksen. Zalandolta sandaalit sitten löytyivät ja ilokseni vielä niitä valkoisia parempana versiona. Hopeiset rusetit ovat vielä pikkuisen hurmaavammat.

Nämä ovat paksun ja mutoillun pohjansa ansiosta hyvää vaihtelua kaikille lättäpohjasandaaleille, joita olen pääasiassa kesäisin käyttänyt. 

housut - H&M / t-paita - Marks & Spencer / farkkutakki - Junarose (saatu) / sandaalit - Gabor / korvikset - H&M / rannekoru - Salmiak Studio

Ah, enää huominen töitä ja sitten kolmen päivän juhannusvapaa! Tokikaan mulla ei ole suunnitelmissa mitään juhannusjuhlintaa, vaan ajattelin tehdä rästitöitä, jotta voisin sitten viikon päästä jäädä hyvillä mielin oikeasti lomalle. Ja jos vaikka muutaman kirjan ehtisi viikonlopun aikana lukea. Ajattelin muutaman Anna-Leena Härkösen opuksen pitkästä aikaa ahmia. Onhan sitä siinä jo kolmelle päivälle suunnitelmaa.

Kommentit (5)

Vierailija
2/5 | 

Mageet on popot! Miten mahtaa olla tuon koon kanssa eli onko normaalia vai reilua/naftia mitoitusta sinun mielestä?

nim. tahtoo samanlaiset

Veera
Liittynyt2.9.2015

Koot vähän naftiin päin enemmin kuin reiluun. Mä olen merkistä riippuen kokoa 37-38 ja nyt mulla näistä koko 37,5 ja ois ehkä saanut olla se 38. Mut pärjään näilläkin. Mut 37 oli selkeesti liian pieni.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram