Mikä ihana jälleennäkeminen se olikaan, kun bongasin viime viikolla pyykkejä lajitellessa korin pohjalta nuo Marc O'Polon viime talvena ostamani neulehousut! Olin ehtinyt jo ne hetkeksi unohtaa, koska lämpimämmillä keleillä muut vaatteet menivät aina pesun kiireellisyydessä jonossa ohi. Nyt lähestyvän talven kunniaksi sain kuitenkin vihdoin käytettyä pöksyt koneen kautta. 

neulehousut - Marc O'Polo / toppi - H&M / bleiseri - KappAhl (saatu) / kengät - Betty London / korvikset - Viaminnet (saatu)

Vaikka rennot neulehousut tuovatkin ihan ekana mieleen vapaa-ajan löllöilyasun tennareiden ja hupparin kera, niin yhdistämällä astetta fiininpään yläosaan saa näistäkin housuista varsin skarpin asun aikaiseksi. Pliseeratun topin, bleiserin ja siistien nilkkurien avulla tästä muodostui juuri omaan makuuni oleva housupuku.

Tykkään siis bleisereistä, mutta haluan aina yhdistää ne johonkin eri tasoiseen alaosaan. Farkut, paksut legginssit, neulehousut tms. Toinen oman näköinen esimerkki aiheesta on vaikka tämä viime keväinen vajaamittaiset collegehousut + pellavableiseri -yhdistelmä. (Olin jo ihan unohtanut miten pinkki tukkani oli tuolloin! :o ) 

Viime talvena minut kyllä nähtiin yhdessä postauksessa yhtenäisemmässä ja virallisemmasakin bleiseriasussa, mutta se oli vain hauskaa testailua. Liian virallista ja fiksua kuitenkin omaan makuuni. Pysyttelen näissä bleiseri ja verkkarit  -virityksissäni ja olen onnellinen, etten ole sellaisissa töissä, jotka vaatisivat kovin virallisia businessunivormuja. 

Viaminnetiltä saatujen korvisten viininpunaiset sulat toistivat täydellisesti topin ja nilkkureiden värejä. Näitä nahkakoruja ei meinaa päivän aikana edes muistaa, niin kepeät ne ovat.

Millaisten alaosien kanssa te puette bleiserin? Virallisia vai vähemmän virallisia kokonaisuuksia?

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Ihanaa, että joku muukin tekee pyykkikorista löytöjä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat