Viikonloppu on kulunut kuvausduuneissa. Eilen olin videoimassa muotinäytöstä kauppakeskus Puuvillassa ja tänään olen ravannut kamera kourassa Satakunnan Kansan järjestämällä peräkonttikirppiksellä. Päällä työn tohinoissa on tietenkin olllut jotain rentoa, pehmeää ja mukavaa. Tällä Seeprapöksyasulla on tullut mentyä molemmat päivät.

Rakastin edelliset seeprakuosiset housuni rikki pari vuotta sitten (lue: kyykkäsin liian syvään kuvauskeikalla ja ne ratkesivat aivan tuhannen päreiksi ja jouduin poistumaan paikalta perse vilkkuen. :D), joten ilahduin kovasti bongatessani uudet raitahousut Henkkamaukasta. Ja tällä kertaa materiaali on joustavaa trikoota, ohuen viskoosin sijaan, joten kyykkääminenkin onnistuu ilman hanurin paljastumisen pelkoa. Just loistavat työhousut siis kesäksi. Tai siis jokapaikan housut. 

Mikäli seeprakuosi kiinnostaa, niin housut löytyvät TÄÄLTÄ ja samasta mallista on pari muutakin kuosia. Kokoskaala XS-XL, itselläni koko L. 

housut - H&M / t-paita - H&M / bomber - KappAh XLNT (saatu) / laukku - Diesel / tennarit - Puma / korvikset - Via Minnet (saatu) / aurinkolasit - Police

 

Korvissani killuvat näyttävät nahkaiset lehtikorvikset puolestaan löydät Via Minnetin nettikaupasta. Tarjolla mahtava valikoima kauniita värejä. Omani ovat sävyä Rose Gold. Nahka on kyllä toidella toimiva materiaali korvakoruihin, ksoka se on niin kevyttä. Nämäkin killuttimet ovat koostaan huolimatta korvissa lähes huomaamattomat.

Muuten ne eivät sitten kyllä ole lainkaan huomaamattomat, vaan säihkyvät niin, että näkyvät kirkolta kotiin saakka. Just hyvä hämäys ja huomionviejä, kun naama on hikinen ja meikitön ja tukkakin töiden jäljiltä miten sattuu. Tai siis niin mä ainakin uskottelen itselleni, että huonon naama- ja tukkapäivän pelastaa isot korvikset ja/tai kirkas huulipuna. :D

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram