Musta neule ja siniset perusfarkut. Siinä on kyllä arkisen ja tylsän kuuloinen asu. Mutta kun soppaan lisätään pikkuisen röyhelöitä, niin sehän onkin jo varsin kiva kokonaisuus.

farkut - KappAhl (saatu) / neule - Ellos / kengät - Wonders (saatu) / korvikset - Aarikka

Elloksen puuvilla-viskoosi -sekoitteista Hilda-puseroa löytyy kokoon 50/52 saakka. Itselläni on neuleesta koko 46/48. Tällaiset mukavat perusvaatteet jollain pienellä ja hauskalla jujulla on just loistavia. Sopii näihin aamuihin, kun ei jaksa kauheasti miettiä ja panostaa. On samalla mukavaa ja helposti yhdisteltävää, mutta yksityiskohdat, kuten nyt vaikka tuo röyhelö, ilahduttaa ainakin itseäni kovasti.

Jos mulla olisi ollut tässä nyt vaikka ihan perus musta trikoopaita, olisi fiilikseni ollut vaatteiden suhteen huomattavasti ankeampi. Sellainen kotivaateolo. Että on se vaan joskus pienestä kiinni se miltä vaatteet päällä tuntuu. Ihan sama miltä se muiden silmiin näyttää, mutta jos omaa päätä pakottaa ajatus väärin olevista lahkeista, hihoista tms, niin aijai!

Se olisi ihan sama juttu, jos noista nilkkureista ei näkyisi niiden soljet, vaan lahkeet peittäisivät ne. Ahdistuisin raukka ihan hirmuisesti. Kukaan muu ei asiaa edes huomaisi, mutta mulla olisi olo, että en todellakaan poistu näin roskakatosta pidemmälle. :D 

Jos joku kaltaiseni plussaomena kaipailee korkeavyötäröisiä farkkuja, niin kannattaa tsekata KappAhlin XLNT -malliston valikoima. Itse en kestä lainkaan sitä, jos farkkujen vyötärö jää vähänkään liian "alas". Haluan että housut nielevät sisäänsä koko mahani niin, ettei housunkauluksen päälle muodostu pelastusrengasta.

Näillä spekseillä housut onkin valittava niin, että lähes ahdistavat kainaloista. :D XLNT-mallistosta on kuitenkin vuosien aikana löytynyt useammatkin pöksyt, jotka ovat täyttäneet kriteerini vyötärönkorkeuden suhteen.

Ihan hassu olo, kun mulla on ihan oikeasti tämä ilta ja huominen ihan vapaata. Ei mitään kiireisiä hommia listalla. Tänään kävin heittämässä yhden hautajaiskeikan, mutta nyt saan olla maanantaihin puoleen päivään saakka aivan rennosti. Otan tästä siis ilon irti ja suuntaan murun kanssa illalliselle ja katsomaan Von Hertzen Brothersia ja huomenna aion nukkua just niin pitkään kuin nukuttaa. Ihan hämmentävää, kun ei just nyt stressaa mikään!

Kommentit (6)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Pitääpä tutustua! Löytyyköhän niistä näin isoja kokoja..

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Muistaakseni löytyy ainakin 34-tuumaisia. Ja itselleni meni ainakin yhtä kokoa pienemmät kuin olin ajatellut, koska joustaa.

saya
2/6 | 

Vähän pienemmälle omenalle Kappahlin Nelly-farkut ovat ihan loistavat, koska ovat riittävän korkeavyötäröiset, itsellä koko 44. Varmaan vielä yksi suurempi kokokin löytyy. On kyllä rasittavaa, kun shoppaillessa farkkuja suurin osa on vyötäröltään just siinä ompun puolessavälissä...

Miia
3/6 | 

Itellä on noissa korkeavyötäröisissä se ongelma että istuessa ne sit rullautuu mahamakkaroiden väliin joka on sekin tosi ärsyttävää. En tiedä mitkä olis hyvät. Matalat ja mukavat mutta ällöttävä pursuava makkara vai korkeat, napakat mutta rullautuvat.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mulla noi korkeet kyllä pysyy nätisti tuolla vatsamakkaroiden päällä istuessakin. Mut pitää siis tosiaan olla korkeat! :D

+ munlle matalat vatsamakkaran alla olevat farkut ei ikinä milloinkaan ole mukavat.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram