-postauksen pusero saatu-

Mun kaapista löytyy kuulkaa nykyään kaksi kappaletta valkoisia röyhelöpuseroita. Taas jotain sellaista, mitä en olisi osannut kyllä ennustaa. Mutta jestas miten raikas ja kivan näköinen tämäkin Joseph Ribkoffilta saamani kerrostettu pusero on! Ja kun yhdistää just vaikka näin keinonahkahousuihin ja leopardikenkiin, niin hörhelöistä karisee pelkäämäni liika romanttisuus.

Kanadalainen Joseph Ribkoff on ollut itselleni tuttu merkki Ratsulan muotinäytöksistä, mutta itselläni ei ole tainnut yhtään JR:n vaatetta olla. Näytösten perusteella kuitenkin tiesin merkiltä löytyvän tosi paljon makeita ja naisellisia juhla-asuja ja etenkin imartelevia kotelomekkoja.

Tämän viikon näytöksessä päälläni nähtiin Ribkoffilta mm. tummansininen liehuva sifonkiunelma (jonka voit tsekata instasta) ja upea epäsymmetrisellä helmalla varustettu pitsimekko (tästä saadaan kuva varmasti myöhemmin). 

Kävin jokin aika sitten merkkiä Suomessa edustavalla PR-toimistolla tutustumassa uusimpaan mallistoon ja sovittelemassa muutamia asuja. Etenkin nuo jo edellä mainitsemani kotelomekot olivat todella mielenkiintoisia. JR valmistaa vaatteitaan Kanadan kokoskaalalla 2-22 mikä vastaa Suomen kokoja 30-50.

Ja mikä parasta, ei ole erikseen mitään plusmallistoa, vaan meille isommille mimmeille on tarjolla ihan niitä samoja upeita asuja kuin hoikemmillekin. Etenkin joustavista materiaaleista valmistetut leningit ovat sekä mukavia että todella imartelevia monenlaisille vartaloille. Mallisto vaihtuu neljä kertaa vuodessa ja siihen kuuluu aina mm.  mekkoja, iltapukuja, jakkuja, paitapuseroita ja housuja. 

Totesin muuten parinkin mekon kohdalla, että "tää on ihan Helena Ahti-Hallbergin näköinen!" ja sainkin kuulla, että hänen päällään on Ribkoffia paljon nähtykin esim Tanssii Tähtien kanssa ohjelmassa.  

Sain mallikappaleista pari vaatetta mukaani. Toinen on tämä kivoilla yksityiskohdilla varustettu pusero. Tykkään etenkin tuosta haarapääskymäisestä takaosasta! Pusero on kokoa 20 (can) eli 48, mutta Ratsulan näytöksessä käyttämäni mekot puolestaan olivat yhtä kokoa pienempiä. Eli hyvin menee yksiin mun muutenkin yleisimmin käyttämien kokojen kanssa.

Se mikä mut tässä paidassa yllätti, oli se, että se on 100% polyesteriä, mut silti ihan sairaan mukava! Tämä on aika raskasta ja laskeutuvaa matskua, eikä yhtään sellaista ärsyttävästi sähköistyvää. Mut niinhän se on, että polyesterimatskuissakin on eroja. Ei siis pidä tuomita sitäkään materiaalia suoralta kädeltä. 

housut - H&M Mama / pusero - Joseph Ribkoff (saatu) / neuletakki - Vila / kengät - Betty London / korvikset - H&M

Tässä siis yksi merkkivinkki monen kokosille edustavia ja naisellisia vaatteita etsiville. Joseph Ribkoffia myy Suomessa mm. Kekäle-, Moda Bronco- ja Pukumies-liikkeet sekä Stocmannit. Muita jälleenmyyjiä esim. Porissa Ratsula, Kuopiossa Muoti Pia, Kemissä Bombus ja Turussa Dots...  Ja monta muuta liikettä ympäri Suomen aina Ylivieskasta Riihimäelle ja Forssasta Liminkaan. 

Kenelle merkki on jo tuttu?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Hienot ja hauskat!
Tajusinko oikein, että sulla on kuvissa kaksi eri valkoista? Jos, niin millanen on edestä toi haarapääsky-versio?

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ei kun siis kuvissa yksi ja sama pusero edestä ja takaa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
2/3 | 

Ribkoff on mun suosikkimerkki! Aina mahdollisuuksien mukaan ostan niitä laadun, mukavuuden ja tyylikkyyden sekä omaleimaisuuden takia. Iisalmessa Asukulma myy näitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram