Punaisena kukkiva Junarosen mekko on mielestäni ihan parhaimmillaan niukan nahkarotsin ja korkonilkkureiden kanssa. Halusin muitakin yhdistelmiä kuitenkin kokeilla, joten puin mekon viikonloppuna matalien viininpunaisten kenkien ja pitkän harmaan takin kanssa. 

Kyllähän nämä jälkimmäisetkin yhteen käy, mutta ei vaan läheskään yhtä hyvä ja voimakas kokonaisuus kuin tuon rotsin kanssa. Pidän kyllä pitkän takin pituudesta suhteessa helmaan, mutta vaalea harmaa jotenkin syö mekon sävyjä. Pitää ehdottomasti kokeilla mekon kanssa punaista pitkää takkia!

Kummat kamppeet sinä pukisit mieluummin päällesi?

Monivuotisesta korvakorusuosikistani, Aarikan Jalavasta, tuli syksyksi jälleen uusia kauniita värivaihtoehtoja. Näiden harmaiden lisäksi myynnissä on nyt mm. hempeän vaaleanpunaiset ja sammaleenvihreät versiot. Nämä harmaat ovatkin viime aikoina itselläni kiilanneet suosiossa mustien ohi! 

mekko - Junarose (saatu) / takki - Talk About / kengät - Betty London / korvikset - Aarikka (saatu)

Viime päivien syyssää on ollut niin kaunis ja kirkas, että piti jälleen kaivaa ihan aurinkolasit esiin sadekauden jälkeen. Tämä on mielestäni ehkä vuoden parasta ja kauneinta aikaa. Voi kun jatkuisi tällaisena nyt useamman viikon ja saatais nauttia ihanasta syksystä sateiden tai aikaisin saapuvan lumen sijaan.

Kommentit (25)

alissa
26/25 | 

Nahkarotsi, ehdottomasti! Mutta pitkästä neuletakista vois käydä just punainen tai musta. Harmaa on ehkä vähän liian kalvakka kun mekko on niin upean värinen. Tuo nahkarotsiyhdistelmä on siis niin magee :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/25 | 

Jep, punainen ja musta toimii varmaan hyvin. Tän harmaan kohdalla todellisuus ei ollut mielikuvani veroinen. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
28/25 | 

Kiitos Veera vinkistä , kun mekkoa ekaa kertaa esittelit.
Tilasin sen ja menin naimisiin kyseisessä mekossa.. Ihanat syyshäät.
Musta nahkarotsi ehdottomasti ja mulla oli punaiset nahka maiharit ..

Veera
Liittynyt2.9.2015
29/25 | 

Eikä, häämekko! Ihanaa. Paljon onnea! :) Kiva, että vinkistä oli iloa. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
30/25 | 

Osaatko vinkata, onko Junarosella jotain kattavaa jälleenmyyjää kivijalkaliikkeissä? Vai onko se alettava nettitilaushommiin? Itse viihdyn paremmin liikkeessä, kuin koneella tilaten :)

Vierailija
32/25 | 

Öh! tuo nahkarotsi on liian pieni ja saa käyttäjänsä näyttämään ummehtuneelta ja siltä kuin vanha akka haluaisi olla ikäistään nuorempi  yms. Ehdottomasti tuo harmaa kolttu se on kotoisan ja lämpimän valoisan oloinen sekä järkevissä mitoissa.  Alla oleva mekko on ehkä aavistuksen liian hailakka sen kanssa, mutta menettelee. Tuo harmaan kanssa oleva kampaus on jotenkin raikkaampi, vaikka saa ehkä pään näyttämään aavistuksen isommalta.

Veera
Liittynyt2.9.2015
33/25 | 

No melko ummehtuneelta vaikutat itsekin ainakin ulosanniltasi.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
34/25 | 

No makuasioita sanoi koira kun muniansa nuoli. Voisihan nuo asiat tietysti esittää kauniimminkin tai ainakin värittämättömämmin sanankääntein ehkä vähemmän kansanomaisesti, mutta ei se itse viestin "asiasisältöä" oikeastaan muuttaisi. 

Caisa
35/25 | 

Aina kun sie saat negatiivista kommenttia jostain niin otat älyttömän puolustuskannan. Sie kuitenkin kysyit, joku vastasi että takki saa sitä näyttämään ummehtuneelta. Sun kommunikointi kommenteissa kyllä vesittää pahasti puheet sun korkeasta itsetunnosta. Opettele suhtautumaan negatiiviseen palautteeseen vai pitääkö sua aina vaan kehua?

Veera
Liittynyt2.9.2015
36/25 | 

Kysymys kuului "kummat sinä pukisit mieluummin päällesi?". Siihen vastatakseen ei varmaan tarvitse arvostella minun ulkonäköäni. Ja meinaatko, että hyvällä itsetunnolla varustettu ihminen jotenkin enemmän tykkää siitä kun joku tuntematon arvioi ulkonäköä kuin sellainen jolla huonompi itsetunto? Miten itse reagoit, jos sulle tullaan sanomaan, et oot ruma ja liian läski noihin vaatteisiin ym ym? Hymyilet ja kiität? kenenkään ei tarvii täällä kommenttiboksissa mua kehua, tykkään itsestäni ja asuistani ihan ilmankin, mutta ei ne negatiiviset ilmaukset ole myöskään yhtään tarpeen. Edelleen palaute on ihan jotain muuta kuin ulkonäön ruotimista. "Vanha akka, joka yrittää näyttää ikäistään nuoremmalta" ei esimerkiksi ole mitään palautetta, vaan ainoastaan vittuilua.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
37/25 | 

Kyllä se on suoraa palautetta siitä vaikutelmasta jonka saan katsoessani kuviasi. Eikä minulla ole mitään lisättävää tuohon jos haluat ottaa sen vittuiluna niin aivan vapaasti. Olet muuten naurettavan herkkänahkainen ja käytät kaikkia kommentteja härskisti omaneduntavoitteluun, joko haet sääliä sympatiaa tai yritätä esittää jotain oman elämäsi sankaria. Sinullahan on aivan hyvä mahdollisuus tehdä blogistasi sellainen että voit tarkastaa viestit ennen niiden julkaisemista ja julkaista vain aivottomien perseennuolijoiden kaikki on hyvää ja kaunista viesti ja elää pientä pulleaa prinsessaunelmaasi ihan rauhassa.

Veera
Liittynyt2.9.2015
38/25 | 

mahtava analyysi, jolla onnistut kuitenkin kertomaan enemmänkin itsestäsi. Hienoa, että pääsit purkamaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Nokikana
39/25 | 

Mitähän Veeran olisi pitänyt selkeästi ilkeään kommenttiisi vastata? Jos olisit halunnut esittää kommenttisi loukkaamatta, olen varma että olisit löytänyt neutraalimman tavan ilmaista, kumpi takeista oli kivampi. Sinänsä minuakin ärsyttää, mikäli bloggari ei kestä minkäänlaista erimielisyyttä asioista suuttumatta (mm.Mungolife) ja julkaisee vain kehuvat kommentit. Ulkonäköasioiden ikävää kommentointia tuskin kukaan ihan tyynesti jaksaa eikä tarvitsekaan. Joku ihmeen ongelma sinulla on kun pitää Veeraa koko ajan tölviä.

Vierailija
40/25 | 

Ei se mikään ilkeä kommentti ollut ihan vain havainnoitua subjektiivista faktaa. Veera on minulle aivan yhdentekevä henkari enkä minä sitä koko aikaa tölvi, ainoastaan kerron havaintoni kehunkin jos on aihetta. Jos sen pää näyttää minusta jossain kuvissa isolta niin sitten se näyttää. Yritin jopa liennyttää kirjoittamaani, mutta se ei ollut tälle ok vaan se alkoi ns nassuttaa joutavia agressiivisesti ja sen jälkeen kun en ole mikään toisen posken kääntäjä hieman annoin vastinetta jossa oli havainnoitu totuus sisällä. Lopetan nyt kommentointini ihan vain koska tunnen itseni hyväksikäytetyksi henkisesti pahoinpidellyksi, ei miehenkään  tarvitse sellaista naiselta sietää. Yllättävän vastenmielistä väkeä nämä blogistit ei minkäänlaista erilaisuuden sietokykyä.

Lelluu
41/25 | 

Näitä sun idiootteja viestejä ei voi ottaa edes tosissaan, opettelisit edes kirjoittamaan ensin oiken! :D

Vierailija
42/25 | 

Pahoitteluni. Ei ole tuo äidinkieli tai koulunkäynti yleensäkään ollut koskaan vahvuuksiani. Toisaalta yritän kuitenkin kirjoittaa asiani enkä potki ketään kadulla tai kouri akkoja saati sitten raiskaa niitä kuten nuo enemmän kouluja käyneet kuuluvat tekevän pitäisi ehkä yrittää kehittyä samalle tasolle kuin ne, jos sitten olisi maailmassa taas muutama onnellisempi akka lisää.

Vierailija
44/25 | 

Sellaista se on, suomessa ei ole laitonta sekaantua eläimiin, mutta totuudenpuhuminen on tuomittavaa

Ei-leen
45/25 | 

Upea tuo leninki ja sopii mielestäni kuin nukutettu kummankin takin kanssa, mutta mekko ja nuo samansävyiset saapikkaat ovat ihan ylivetopari.

Ihana lukea blogiasi ja katsella kivoja vaatekuviasi. Sinulla on niin piristävä, rohkean värikäs ja vaihteleva vaatetyyli, ettei blogisi parissa pitkästy

Kirsi
46/25 | 

Tilasin tämän mekon kun näin jutussasi jokin aika sitten. Ihan best ever. Rakkautta ensi sovituksella.

Pialiisa
47/25 | 

Molemmat takit on kivoja tuon mekon kanssa, ja nuo punaisemmat bootsit on aivan ihanat ! Blogiasi on kiva seurata. Jatka vain samaan malliin !

Vierailija
48/25 | 

Minä tykkään enemmän harmaan takin kokonaisuudesta. Selkeämpi ja rauhallisempi. Toisessa asussa ’tapahtuu liikaa’ yläosassa, kun on rotsia ja isoa huivia.

Veera
Liittynyt2.9.2015
49/25 | 

Nää on just niin makuasioita ja ihmiset katsoo eri asioita. Se on kyllä totta, että rauhallisempi toi harmaa on, mut itsellä sit kuitenkin merkkaa enempi tuo mustan rotsin tuoma kontrasti.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
50/25 | 

Tylsä tää maailma olisikin, jos kaikki preferoisimme samaa :)

Tuo harmaa ei ehkä ole paras väri tuohon, mutta se pitkä linjakkuus on se, joka minuun vetoaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram