Lupasin tästä Evansin pilkkumekosta kuvat myös toisilla asusteilla ja tässäpä ne nyt olisi. Aiemmassa postauksessa mekko oli siis arkikäytössä kiilakorkosandaalien ja ison kasin kanssa, mutta testasin samana päivänä myös tällaista hieman juhlavampaa versiota.

Korkkarit jalkaan, juhlava pikkulaukku käteen ja korvikset vaihtoon, niin samalla mekolla voisi hyvin suunnata myös monenlaisiin kesäkemuihin.

mekko - Evans, Zalando / kengät - Marks & Spencer / laukku - vintage / korvikset - KappAlh (saatu)

Nilkkaremmilliset korkokengät sopivat mielestäni loistavasti mekon tyyliin. Minulta löytyisi samat kengät myös mustana, mutta vihreät ovat mustan mekon kanssa mielenkiintoisemmat ja toimivat hyvänä katseenvangitsijana.

Noita korkkareita on vielä saatavana ainakin Marks & Spencerin britti-verkkokaupasta. Ja ei ole montaa viikkoa kun bongasin niitä vielä Helsingin myymälän hyllystäkin. Ovat tukevan korkonsa vuoksi loistavat kemukengät, joten suositus.

Tosin paljaaseen jalkaan etenkin kesäkuumalla nämä on vähän ikävät keinonahkasisuksensa vuoksi. Itsellä on kuitenkin yleensä juhlissa sukkahousut, joten silloin pärjää hienosti näilläkin kengillä. 

KappAhlin korviksien helmipallot mukailevat hauskasti mekon kuosia.

Tykkään mekosta ja etenkin tästä vihreillä kengillä piristetystä kokonaisuudesta ihan valtavasti. Fiilis on todella naisellinen ja nätti! 

Mekko löytyy siis Zalandolta ja itselläni on koko 18(46), kun useimmiten käytän vaatekokoja 48 tai 50.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Kiva mekko ja upea kokonaisuus! Tykkään. Mitenkäs mekon materiaali? Taitaa olla keinokuitua, hiostaako?

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu, polyesteritrikootahan tuo on. Mutta en kokenut mitenkään hiostavaksi vaikka oli päällä ihan lämpöisen päivän iltana.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram