Sunnuntai-iltana kahden ja puolen vuorokauden pyjamajuhannuskoomani jälkeen sain itsestäni sen verran irti, että pukeuduin, kampasin naamani ja suuntasin hetkeksi toimistolle töiden pariin. Kyllä vaan tulee kummasti kykeneväisempi olo jo siitä, että pukee sohvaperunoinnin jälkeen rintaliivit päälle. 


Tein hetki sitten heräteostoksen Lindexin alesta hurmaannuttuani tuon farkkutakin helman ja hihojen yksityiskohtiin. Siellä peilin edessä pyöriessäni myös takin pituus vaikutti hyvältä vaihtelulta lyhyempään Junarosen rotsiini verrattuna.

Sittemmin olen kuitenkin saanut huomata, että takki vaikuttaakin aina just väärän mittaiselta, kun koitan sitä asuihini ympätä. Mittasuhteet menee jotenkin ihan metsikköön ja muoto muuttuu. 

Näin mekon kanssa takki on ihan ok, mutta housujen kanssa en ole vielä onnistunut takkia omaa silmääni miellyttävästi yhdistämään. Ja siis se ainoa asia, mikä siinä mättää, on ihan vaan väärään kohti kroppaa asettuva helma. 

Aion vielä jatkaa harjoituksia, voihan olla, että vielä totun rotsin mittaan. Mutta jos niin ei käy, niin eiköhän tämä jostain uuden kodin löydä. 

Enää muutama päivä töitä ja sitten se koittaa, mun eka kahden viikon kesäloma sitten vuoden 2013! En oikein osaa suhtautua asiaan. On vaatinut todellista itseni kovettamista, että olen tarjonnut muutamille kuvausaikoja kyseleville asiakkaille eioota ja pitänyt näin kiinni suunnitelmastani vältellä töitä. 

 

Mutta vielä ei sovi päästää ajatuksia kesälaitumille, vaan edessä on vielä pari kuvaamon iltavuoroa, yksi juttukokonaisuus jonka sekä kuvaan että kirjoitan ja sitten vielä läjä kuvia käsiteltävänä. Nyt seuraavaksi suuntaan kuvauskeikalle sikalaan! 

mekko - Junarose (saatu) / farkkutakki - Lindex / sandaalit - Gabor / korvikset - Viaminnet (saatu) / aurinkolasit - Le Specs

Kommentit (9)

MarianneS
2/9 | 

Jos takin pituus häiritsee vielä hetkenkin päästä, niin itse leikkaisin alimman "käänteen" pois. Koska reuna on jo roso, ei haittaisi leikkuujälki. Näin saat ainakin 3-5 cm pois, joka voi olla se ratkaiseva.

Riitu1234
6/9 | 

Tosi mukavan näkänen takki minun silmään mitta on just hyvä ;) mutta käännä tai leikkaa helmasta pois että saat sopivan mittasen.

MarjukkaS
7/9 | 

Mittasuhteet on kyllä jänniä, mun mielestäni koko pukeutuminen perustuu paljolti niihin:) 

Muutama sentti johonkin suuntaan, niin asu näyttääkin ihan erilaiselta.

Sopiskohan tuo takki midimittaisen mekon kanssa? Hmm., mutta nyt kun ajattelen, sulla ei taida sen mittaisia mekkoja olla:)

Oletkin saanut jo hyviä vinkkejä vähän lyhentää tuota. 

Vierailija
8/9 | 

Eiku, toi on just hyvä sulla noin! Istuu tosi hyvin ja raikas & ajankohtainen kun ei ole semmoinen kirppana takkimalli. Tietty omalle fiilikselle ei voi mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram