Ja katso, parin todella paskan ja apean lähinnä sängyssä vietetyn päivän jälkeen hän nousi, veti päälle minihameen ja korkkarit ja suuntasi Yyteriin saakka syömään! Tukkaa ei tokikaan jaksanut pestä, mutta hampaat sentään. Sekään kun ei ole kaikkina päivinä itsestäänselvyys. 

Sellaiseen päivään, kun ei hampaitakaan jaksa pestä, verrattuna tämä tiistai oli todella menestys. Siitäkin huolimatta, että peiton alla vierähti lähes kolmeen saakka. Sen jälkeen nimittäin sain hoidettua muutamat työmeilit, tosiaan pukeuduttua ja lähdettyä kotoa ja vielä tehtyä yhden minua todella ilahduttaneen käsityö-/askartelukokeilun.

Mielessä jo hetken aikaa muhinut korvisidea nimittäin pääsi vihdoin testaukseen ja onnistui! Lopputulos ja ohjeet toteutukseen tulee ensi viikolla tänne blogiinkin.

hame - H&M+ / pusero - Joseph Ribkoff, Bombus (saatu) / kengät - Vagabond / laukku - H&M / korvikset - Lindex / aurinkolasit - Le Specs

Mietin jälleen kerran tuo farkkuhame päälläni, että onkohan toi helma nyt jo törkeen lyhyt, mutta näitä kuvia katsoessa totean, että hyvältä se näyttää. Kyllä voin kinttujani näytellä. Mutta kokemuksesta totean, että ei tuo hame päällä kannata pyörän selkään nousta.

Noin lyhyen helman kanssa ei kuitenkaan tuntunut hyvältä idealta laittaa mitään kovin paljastavaa kesätoppia. Ei vaikka lämpömittari näytti hellelukemia. Kun ihoa on näkyvillä korkealle reiteen saakka, tasapainottaa käsivarret peittävä pusero kokonaisuutta ja tekee olosta puetumman. Tykkäsin asusta kovasti!

Usein kuulee ihmisten pelkäävän, että nilkkaremmilliset kengät saavat jalat näyttämään lyhyemmiltä, mutta minä en kyllä allekirjoita lainkaan. Olen todella tykästynyt tämän mallisiin kenkiin ja sirot sandaalit nilkan kapeimpaan kohtaan osuvilla remmeillä ovat mielestäni todella kauniit ja jalkoja imartelevat.

Nämä Vagabondin kultakorkoiset sandaalit löytyivät viime viikolla kirppikseltä ilahduttavalla 4 € hinnalla. Ei voinut vastustaa!

Kommentit (22)

Veera
Liittynyt2.9.2015

No niinpä! En oo aikoihin tehnyt löytöjä kirpparilta, joten ilahdutti erityisesti.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ei-Leen / Hempeät hepeneet
2/22 | 

Ei uskoisi kuvista, että ylös nouseminen on ollut haaste, näytät niin hyvältä ja pirteältä. Upealta näyttää myös hameen mitta! Paita on kaunis, mutta eikö tottuuko hihan kutinaan? Minulla on samantapainen paita ja huomasin, että hihat kutittavat ihan älyttömästi. En tiedä, tuleeko paitaa koskaan pidettyä, harmi, koska onhan se niin kaunis!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ei tuo minun paita kyllä kutita millään tavalla. On tosi mukava päällä. Ainoa "miinus" on se, että syödessä saa olla varovainen, ettei hihat ui lautasella. :D

Ja joo,mä oon ihan hyvä hämäämään itseni "normaalin" näköiseksi, silloin kun jaksan edes vähän panostaa. Mut tukka on kyllä niin kaamee limakasa, että et uskokaan.. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Jes, toi on niin mahtava kuulla, että täysautomaatti on taaksejäänyttä elämää! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Working woman alll day.....
4/22 | 

Puhuttelet itseäsi kolmannessa persoonassa hän. Aika outoa, makaat vuorokusia sängyssä, sullahan on lapsia. Ainakin olet kertonut sun blogissas aiemmin. Oisko aika mennä 8 - 17 töihin ei ois aikaa maata 😂

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mistähän sä olet mulle lapsia keksinyt?

Ja kyllä, ensi maanantaina kuule menen taas töihin ysistä viiteen niin kuin "kunnon ihmisten" kuuluu. Siihen saakka saaneen maata sängyssä ihan just niin paljon kuin haluan ja minkä verran sairauteni sitä multa vaatii.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Älä tuu huutelemaan asioista mistä sulla ei selvästi ole mitään hajua. Ihminen ei huvikseen masentuneena makaa, tai ole väsynyt. Onneksi sinä olet kuitenkin tehopakkaus joka käyt töissä ja jaksat huudella asiattomuuksia.

atomi
Liittynyt3.8.2017

Sanoo henkilö joka ei näemmä ole seurannut blogia eikä näinollen tiedä asiasta yhtään mitään. Masennus on todella lamauttava sairaus, jonka useimmat vaihtaisivat johonkin somaattiseen vaivaan jos nyt olisi tällainen teoreettinen vaihtoehto olemassa. Vuosia Veeran blogia seuranneena en ole koskaan huomannut mitään mainintaa, mistä olisi voinut päätellä hänellä olevan lapsia.

Vierailija
6/22 | 

Ehkä on jollekin hämmentävää että henkilö, joka sairastaa masennusta, tuo sen esille. Yleensä kai julkisuudessa on niitä "päihitin syövän/burnoutin/masennuksen" kirjoituksia. Harva ehkä kirjoittaa juuri aktiivisesta sairastamisesta ts. kun ei mene niin hyvin. Toivottavasti Veera saat apua lääkitysmuutoksesta ja tarvittaessa keslusteluapua myös.

Jaaaaa
9/22 | 

Eräässä blogissa kommentoitiin lihavuutta ; terveysvaikutukset, kolesteroliarvot, verenpaine ym. sairaudet!! Miten ajattelit omalla kohdallasi tällaisia...ollaan vaan niinkö !????

Veera
Liittynyt2.9.2015

no mitäs mun ajatukset aiheesta sulle kuuluu? Ajattelitko kaikilta ylipainoisilta käydä aiheesta tivaamaan?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
10/22 | 

Kiitos blogistasi, jonka löysin vasta tänä keväänä. Olen sinua paljon vanhempi, mutta olen saanut paljon kivoja vaateideoita sinulta. Ostanutkin olen muutaman vaatteen blogisi innostamana.

articamera
11/22 | 

En aiemmin ole blogiisi kommentoinut, vain ig.
Olen ikuisesti kiitollinen ystävälleni, joka masennukseni pahimmassa vaiheessa tuli kylvettämään mut päivittäin. Itse en päässyt sängystä ylös. Masennus on paska sairaus! Toivottavasti saat apua, lääkityksestä, terapiasta ja läheisiltäsi. Olet ajatuksissani. Sä olet upea lady!

uLLa
13/22 | 

Niiiin hyvät sääret etten kestä!!! Jos mulla olis sun sääret niin pukeutuisin talvellaki minimittaan xD Tsemppiä!

Mursus
14/22 | 

Sulla on kyllä niin törkeen hienot sääret, että kannattaisi esitellä useemminkin <3

Vierailija
15/22 | 

Kiitos siitä, että tuot esille mielenterveysasioita. Kaikkien tulisi muistaa, että kukaan ei ole turvassa mielenterveydenongelmilta.Kuka tahansa voi sairastua. Sulla on mielenkiintoinen blogi ja olet upea!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram