Mun asukuvauksissa oli hieman ruuhkaa tuossa muutama viikko sitten. Mulla oli Tampereella käydessä tärskyt YLEn kuvaustiimin kanssa. Haastis tulee ulos vasta marraskuussa, joten laitan sitten tarkemmin infoa, että koska ja mikä ohjelma. Haastattelun oheen haluttiin tietenkin kuvituskuvaa joten asukuvailin itseäni kahden kameramiehen pörrätessä tiiviisti ympärillä.

Musta on aina tosi mielenkiintoista nähdä muita kuvaajia työssään. Olipa kyse sitten valokuvaajista tai liikkuvan kuvan ammattilaisista, niin molempien on otettava hommassa huomioon paljon samoja asioita. Niinpä seuraankin mielenkiinnolla millaisia valintoja muut tekevät vaikka valon ja valaisun suhteen. Aina saattaa oppia itsekin jonkun uuden jutun, kun jokaisella on omat suosikkitapansa ja vehkeensä.

Halusin haastikseen päälle jotain kivaa väriä joten syksyn suosikki vaaleanpunainen oli helppo valinta. Kuukausi takaperin Stockmannilta ostamani Selectedin neuletakki sai kaverikseen jo vanhan röyhelöpaidan ja puputennarit jatkoivat kivasti hempeää sävymaailmaa. Tykkäsin kokonaisuudesta kovasti. Toivottavasti se näyttää hyvältä myös tv-kuvassa.

Koulussa maanantaina tehdyn värianalyysin jälkeen on muuten ollut hauska katsella omia asukuvia. Aika moni sellainen ihan supersuosikkivaate, kun näyttäisi osuvan väriltään juuri niihin minulle suositeltuihin sävyihin. Että kyllä sitä vaan luontaisestikin näköjään kiinnittää huomionsa ns. oikeisiin väreihin.

Ja kyllä se tulos myös selitti miksi moni vaate on kuitenkin jäänyt kaapin pohjalle, vaikka niistä on periaatteessa kovasti tykännytkin.  Oman värityyppini (kirjoitan siitä myöhemmin oman postauksen) värikarttaan mahtui kyllä paljon juurikin erilaisia roosan ja pinkin sävyjä kuten tässä asussa. Luontaista viehätystä siis. 

Legginssit - Lindex, koko L 

Pusero - Lindex, koko XL

Neuletakki - Selected Femme, koko XL

Kengät - Minna Parikka

Korvikset - Lindex

 

Seuraavaksi pitäisi pakata taas parin päivän työreissulle. Luulen, että laukkuun sujahtaa tuo sama neuletakki ja sen kaveriksi ainakin keinonahkahousut. Eli mustan ja vaaleanpunaisen yhdistelmällä mennään tämäkin reissu!

Kommentit (2)

Vierailija
4/2 | 

Hyvältä näyttää taas kerran👍 Muistaakseni pähkäilit joskus tuon Lindexin puseron ostoa, mutta aika usein on kuvissa ollut päällä, joten oli hyvä ostos😀

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram