Viime talvena alkanut pitkien neuletakkien aikakausi vaatekaapissani jatkuu edelleen. Tämän S.T.I.:n harmaan neuleen löysin viime viikolla Seinäjoelta Moda Aukian alesta.

-70% ale ja äärimmäisen kiva malli saivat mut melko harvinaislaatuisesti sortumaan neuletuotteeseen, joka on suurimmaksi osaksi tekokuitua (koostumus on eniten polyesteriä ja polyamidia ja hieman viskoosia ja angoraa) ja vähän mua kyllä mietityttää, että tulenko tätä ostosta katumaan jo kovinkin nopeasti. Siis mukavan tuntuinen tuo materiaali on, kuten monikin kenokuituseos neuleissa, mutta mietityttää, että miten nopeasti se menee kamalan näköiseksi.

Mutta niinpä vaan nyt kuitenkin päädyin tähän testiin sijottamaan 27 euroa. Katsotaan miten käy. Olisko tästä ihan käyttövaatteeksi vai antaako se mulle taas vaan oivan muistutuksen siitä miksi on tärkeää niitä materiaaliprosentteja kytätä? 

Mut kovin kivan näköisen arkiasun tuo neule kuitenkin muodosti yhdessä M&S:n legginssien ja mun suosikkitopin kanssa. Nämä kamppeet päällä kävin kouluttamassa Olympus-kameran omistajia vehkeidensä saloihin.

Ulkoinen habitus oli ehkä kunnossa, mutta ääni ei sitten niinkään. Mulla on edellen ääni hieman käheänä, mutta viime viikolla juuri tuon Seinäjoen reissun aikaan se oli todella onnetonta kähinää. Mutta niin vain onnistuin joen kuten kaksi iltaa putkeen höpöttämään kamera-asiaa. Miksi se ääni lähteekin aina juuri silloin, kun ohjelmassa on jotain paljon puhumista vaativaa? Nyt seksipuhelin-Marjatta ääni iski noiden koulutuskeikkojen aikaan ja edellistalvena flunssa vei ääneen juuri neljän jakson #Evek-kuvauspäivänä. 

housut-Marks & Spencer / toppi - Ellos / neuletakki - S.T.I. / kengät - AGL / korvikset-Unique Design by Maria

Muutama kyseli tuon neuletakin alkuperää jo instassa, niin vinkattakoon, että lähes tulkoon saman näköistä löytyy edelleen Moda Aukian nettikaupasta.-50% alessa. 

 

Kommentit (5)

Laulaja
6/5 | 

Äänestä asiaa: näin astmaatikkona/allergikkona mulla on ollut usein ääniongelmia. Pika-apuna toimii Carmolis-pastillit (apteekista) ja suolavedellä kurlaus.

Veera
Liittynyt2.9.2015
7/5 | 

Joo, niitä pastilleja suositteli moni muukin ja otin vinkeistä vaarin. Mutta miks ne on niin pahoja? :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna
8/5 | 

Heippa! Eksyin sun blogiin toisen blogin kautta ja nyt luen täyttä häkää sun vanhoja postauksia! Olet upea nainen ja kirjoitat tosi kivasti, mukava uusi tuttavuus blogimaailmassa👍

Veera
Liittynyt2.9.2015
9/5 | 

Jee, tervetuloa messiin! Kiva saada uusia lukijoita. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna
10/5 | 

Kiitos😊 Piti vielä sanoa, että neule on tosi kaunis ja monikäyttöinen. Toivottavasti laatu osoittautuu hyväksi. Olen huomannut että vaatteiden laatu ei aina määräydy hinnan/merkin mukaan vaan tuntuu olevan aikalailla sattuman kauppaa. Esim. jotkut H&M:n vaatteet ovat todella hyvälaatuisia ja jotkut hädintuskin selviävät ensimmäisestä pesusta. Tämä koskee erityisesti trikoopaitoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat