Voihan röyhelö! Muistatteko, kun olin sen Lindexin vaaleanpunaisen leopardipuseron suhteen sitä mieltä, että muuten kiva, mutta se röyhelö oudoksuttaa? Päädyin paidan kuitenkin alesta ostamaan, mutta jatkoin edelleen tiukasti sillä mielellä, että vaikka nyt tuon paidan hankinkin, niin yleisemmällä tasolla kaikenmaailman röyhelöt on ihan hyi ja yöks. 

No mutta, mitäs sitä tulevaksi syksyksi meille oikein tuputetaankaan.. No frilloja! Frilloja olkapäillä, hihansuissa, helmoissa, rinnuksilla ja ihan joka hiton paikassa. Junarosen showroomilla suostuin sovittelemaan noita minua niin kauhistuttaneita kapistuksia ihan vaan kato läpällä hei. Ja kuinkas sitten kävikään..

Noo, ei tällanen perustrikoopaita pikku tissiröyhelöllä vielä heilauttanut oikein suuntaan eikä toiseen. "Vähän tylsä. Ei kauhee, mut ei kivakaan."

Pinkki teeppari vähän jo hihitytti. "Ei, ei oo mun juttu. Ei väri eikä frilla".

Joulutontun punainen ja kimaltava kasarihenkinen frillahörhellys sai mut jo ihan repeemään. "Ei luoja, en kyllä pystyis!! Minkä kans tällaisen muka yhdistäisi??"

Jo henkarissa nähtynä tää läpikuultava leopardipoolo sai mut räkättämään ihan hulluna: "Ai luoja, miten Riitta Väisästä!! En pysty!" Junarosen Heidi kuitenkin houkutteli mut sovittamaan ja mä taivuin. Ihan huumorimielessä tietenkin.

Ja siinä mä sitten napsin kuvia ja hetken päästä huomasin katselevani niitä kameran näytöltä päästäen samalla suustani sanat: "aika jännä... ei tää näytä päällä yhtään niin pahalta. Toi röyhelökään ei niin kauheesti korostu.. Itse asiassa aika cool yhdistelmä näiden housujen kanssa!" 

Suostuin sovittamaan vielä tätä frillahihaista mekkoa ja sen kohdalla jouduinkin jo myöntämään, että röyhelövastarintani on lyöty. Kuten jo aiemmassa Junarose-mekkopostauksessa sanoin, tykästyn mekkoon koko ajan enempi. Eli ostoslistalle menee.

Ja niin muuten menee tuo Riittaväisäs-paitakin.

Ei kyllä mitään sais tuomita sovittelematta. Sitä joutuu sitten nöyränä syömään sanojaan. 

Kaikki kuvien vaatteet Junarosen syysmallistoa, eli tulossa myyntiin vaatteesta riippuen akselilla elokuu-lokakuu.

Mites sulla, pitääkö röyhelövastarinta, vai alatko taipua?

Kommentit (13)

Alina
4/13 | 

En tykännyt pienenäkään kun yöpaidan hihoissa oli röyhelöt, samalla linjalla siis edelleen :'D toisille käy, esim toi "riittaväisäs"-paita on kyllä hyvännäköinen päälläsi! Sama on itsellä oikeastaan noissa eläinkuoseissakin, ei vaan jotenkin taivu pistämään pilkkua päälle vaikka muilla näyttää törkeen päheeltä!

P
5/13 | 

Luin juuri aikaisemmasta postauksestasi että olit käynyt kuvaamassa rakenteilla olevaa Suviseura-aluetta. Miltä siellä sinun mielestä vaikutti, ootko käyny aijemmin?:) Ite olin siellä nyt viikonlopun ajan.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kävin parilla juttukeikalla siellä ja olihan se monin tavoin hieman hämmentävää. Etenkin se hillitön lapsien määrä. Mut noin niin kuin tapahtumajärjestämisen näkökulmasta aika ensiluokkaisen näköistä ja hyvin hoidettua!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Hei! Kävin suviseuroilla, ja tunnelma oli minusta hieno ja leppoisa. Järjestely ja seuravieraiden asenne huippua, jonotukset ja muut hyvässä sovussa ja iloisella rennolla mielellä. OIkein hyvin järjestetty ja jäi vähän sellainen mielikuva, että alueelle tuskin jää roskiakaan vieraiden lähtemisen jälkeen.

jury
7/13 | 

Täytyy ihmetellä nuorempien ihmisten heikkoa suomen osaamista, kuten myös englannin käyttöä samassa tekstissä.   Hienoa ?  Ehkä joskus, ei enää. Kaikkihan sitä osaavat. 

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mikäs nyt noin harmittaa? Kirjakielelläkö pitäis nämäkin blogitekstit suoltaa? :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

PiP
8/13 | 

Tykkään röyhelöistä ynnämuista, oon aina tykänny oli muotia tai ei! Varsinkin päärynävartaloiselle ne sopii hyvin tasapainottamaan alavartaloa ja on vaan niin söpöjä :-) Toi mekko on ihana.

Vierailija
9/13 | 

Löytyykö Junarosen vaatteita muualta kuin netistä? :) mäkin aina oon vieroksunu noita röyhelöitä, mut ehkä sitä jollain asteella alkaa jo lämpeen

Veera
Liittynyt2.9.2015

Löytyy jostain kivijalkakaupoistakin. Ainakin Stockmann myy Junarosea.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram