Kävin jälleen kerran tsekkailemassa etukäteen, mitä uutta plusmerkki Junaroselta on tulossa myyntiin. Perinteiden mukaan sovittelin ison läjän vaatteita ja tartuin ennakkoluulottomasti myös ei niin itseni näköisiin vaatekappaleisiin. 

Minulle on useamman kerran käynyt niin, että jokin minua ensinäkemältä kovasti epäilyttänyt tai jopa huvittanut vaate onkin sovittaessa alkanut kiinnostamaan ja jonkin aikaa asiaa makusteltuani olenkin pian löytänyt tuo "ei oo kyllä yhtään mua" -vaatteen omasta kaapistani. Myös tämän postauksen kuvista löytyy vaatteita, jotka pääsivät yllättämään katsoessani ne päällä peiliin.

Tässä näkyviä tuotteita ei siis vielä löydä kaupoista, vaan ovat tulossa myyntiin osa toukokuuhun mennessä ja osa on sitten vasta syysmallistoa.

Montaa eri kuosia yhdistelevässä mekossa on retrofiilistä. Itselleni tuli mieleen maatuskanuket.

Mutta mites olis samoista kukkakuoseista housupuku röyhelöillä? Nämä kuosipläjäykset tulossa myyntiin ensi elokuussa.

Printtimekon raitadetaljit asuun ripauksen sporttisuutta. Tämän mekon yhdistäisin tennareiden ja farkkurotsin kanssa.

Ensi syksyn takki hurmasi minut syvänvihreällä sävyllään. Farkut ovat itselleni tuttua ja loistavaksi havaittua JRFIVE-mallia, mutta nyt uutuutena hapsutetut lahkeet.

En yleensä innostu tällaisesta tunikamitasta, mutta tästä yläosasta tykkään kovin, koska se istuu vyötäröltä. Läpikuultava matsku antaa kivasti vartalon näkyä, joten ei tule sellaista piilottelevaa fiilistä, jonka tunikat minussa yleensä aiheuttaa.

Läpikuultavaa meshiä ja foliopainettuja kukkasia yhdistelevä mekko on ensi syksyn tulokkaita.

Tätä hempeää kuosia sovittelin viimeksi jo kesäisen maksimekon muodossa. (tuolla linkkaamassani postauksessa nyt keväällä myyntiin tulevia mekkoja!)  Tämä pusero ja saman kuosin mekko ovat jo myynnissä!

Ja sitten se salakavalasti hiipivä himotus... Gobeliinikuvioinen kukkatakki on just sellainen "ei yhtään mua" -vaate, jota kuitenkin päälle vedettyään katselee ihastellen peilistä. Olis niin loistava nahkahousujen kaveri!

 

Kommentit (11)

HannaHHoo
2/11 | 

Mä oon liian vanha, mulle tulee vaan mieleen venäläisen kesämökin keittiöverhot ja pöytäliinat. Voi, kunpa joku tekisi TYYLIKKÄITÄ, hyvin istuvia aikuisille pluskokoisille tarkoitettuja vaatteita, ei näitä pelkää mustaa telttaa tai mummokuoseja, joiksi nää gobeliinit luen. 

HannaHHoo

Vierailija

Joo, ihan karseita : D tuo vasemmassa reunassa hengarissa oleva kukkapläjäys on kyllä niin retroa, lieköhän matskukin ehtaa tekokuitua... mutta makuasioitahan nämä. Itse asiassa noita kukkaövereitä oli jo kaupoissa, just käytiin paikallisessa vaatekaupassa. Jotain muuta merkkiä kuin tää junarose.

Hanna63
3/11 | 

Printtimekko <3. Voi miksi sitä ei vielä ole myynnissä...............................

Nomsu
5/11 | 

Toi läpikuultava tunika hässäkkä on aivan ihana! Sen hommaan kyllä vaatekaappiini!

Vierailija
6/11 | 

Mä pidin eniten tuosta läpikuultavan ja foliokuvioiden yhdistelmästä .Siinä on myös kiva pituus.

Vierailija
7/11 | 

Voi ei, nää on kyllä aika kamalia. Varsinkin maatuskamekko ja housupuku on ihan hirveitä. Vika ei ole upeassa mallissa, vaan vaatteissa. En tajua, kuka tuollaisia ostaisi. Mummomaisia, mutta pellekuosilla. Ei jatkoon.

No, läpikuultava tunika ja vihreä takki ovat kyllä kivoja.

Missä Junarosea muuten myydään nykyään? Stockalta ei ainakaan löydy enää. Netistä tietysti voi tilata, mutta kyllä kaupungilla shoppailu on paljon hauskempaa kuin nettisivulla klikkailu.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kyllä Helsingin Stockalla ainakin on edelleen Junarosea

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Rimpsta
8/11 | 

Ei hitto!!! Mä haluan ton kukkatakin(vika kuva)Miten koot menikään?
Oon 38,plus koot ei haittaa toudellakaan kuha istuu olkapäästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram