Ai hitto, näiden jo muutama viikko sitten otettujen kuvien katsominen antaa melko terävän muistutuksen siitä, että olisi varmaan aika pistää hieman väriä päähän. Pinkin sävyt ovat jo melkoisesti haalistuneet, joten palauttaakseni näissä kuvissa näkyvän sävyn täytyy vähän sotkea kampaajalta mukaan saamani Color Maskin kanssa. Voisi ottaa siitäkin operaatiosta ennen ja jälkeen -kuvat ja raportoida teillekin miten Purple Rain niminen sävy kutreihini puree.

Kuten olen jo monesti todennut, on kokomustiin pukeutuminen tuntunut viime aikoina jotenkin liian synkältä ja tunkkaiselta. Edelleen kuitenkin reissuille tuntuu kovin helpolta pakata mukaan läjä mustaa. Näin valkoisilla tennareilla raikastettuna tämä pressipäiväjuoksenteluun pukemani mustan trikoon ja nahkarotsin kokonaisuus kuitenkin "valaistui" melkoisesti. Kirkkaan väriset tukka ja huuletkin auttoivat karkottamaan mörköfiilistä. 

trikoohousut - Foggy / poolo - Ellos / nahkarotsi - Junarose (saatu) / tennarit - Puma / kello - Henry London (saatu)

Nyt pitää rientää anopin luokse äitienpäiväpäivälliselle, joten pidetään jutut lyhyenä ja mennään vaan näillä Iinan ottamilla kuvilla. Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat