Maanantaina tuli tosiaan hilluttua ilman sukkia kesäkengissä, mutta seuraavana aamuna töihin lähtiessä oli taas aika erilainen meno. Räntäsateisen työpäivän asu näytti siis tältä. Olin jo ehtinyt kuvitella, että karvatakin aika olisi tältä kaudelta ohi, mutta väärässä olin. 

Uuden hiusvärin myötä vaatteissakin kiinnostaa kovasti erilaiset viininpunaisen ja violetin sävyt ja huulipunista kaikki oranssin taittavat ja muut lämpimään taittavat värit ovat joutaneet säilytyslaatikossa alimmaisiksi. Se on kyllä aina jännä miten paljon pelkkä hiusten väri aina vaikuttaa siihen sen hetkiseen väripalettiin.

Sain nyt esimerkiksi ne himoitsemani kirkkaanpunaiset tupsukorvikset, kaverin ne mulle metsästettyä, mutta eihän ne passaa olleenkaan tämän hetkisiin hiuksiin! Mutta eiköhän ne pääse käyttöön sitten, kun nämä pinkin ja violetin sävyt tukasta hieman haalistuvat.

neulehousut - Marc O'Polo / pusero - Lindex / karvatakki - Marks & Spencer / kengät - AGL / korvikset - Anette Ahokas Design (saatu)

Mä olen ollut jo keskiviikosta saakka Helsingissä ja tänään sain Tommin tänne myös. Tänään luvassa ravintolailta ystävien kanssa ja huomenna rokataan Ghostin keikalla. Ihana viikonloppu siis meneillään kaikilta muilta osin, mutta toi sää ei kyllä oikein nostata vappufiilistä. Mut on siinä se etu, että vappuskumppa pysyy kätevästi kylmänä, kun menee sen kanssa ulos!

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (2)

Veera
Liittynyt2.9.2015
4/2 | 

Oli päällä jotain niin tylsää ja silmät allergiasta turvoksissa ja meikit poskella, niin ei tullut sinä päivänä otettua asukuvia. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram