Oi vaalenapunainen hattaratakki, miten olenkin unhoittanut sinut viime aikoina vain naulakkoon roikkumaan! Lupaan panostaa suhteeseemme paremmin nyt talven taittuessa jälleen kevättä kohti. Sillä ei mikään piristä ilmettä ankeassa ja harmaassa säässä paremmin kuin tämä lapsuuden lempiväri.

Ja kun alle pukee vielä raikasta raitaa ja maalaa huulet pinkillä, niin on mahdotonta mököttää ja painaa leukaa rintaan. Mulla on näissä vaatteissa väkisinkin jotenkin kepeä ja aurinkoinen olo. Mustat "nahka"housut pitävät kuitenkin vähän rotia hommassa, ettei ihan taikapilvellä liitelyksi mene. 

Mun rakkautta raitojen ja hattaratakin yhdistelystä on nähty aiemmin mm. TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ. Toimii aina.

housut - H&M Mama / pusero - KappAhl XLNT (saatu) / takki Mango / kengät - Wonders (saatu) / laukku - Tiger of Sweden / korvikset - Aarikka / huivi - Becksöndergaard

 

Ai vitsi miten piristikin päivää tänään, kun työsähköpostiin kolisi juhlakutsu. Ehdittiin päivän aikana jo useamman työkaverin kanssa pohtia asuvalintoja. Mut hemmetti, kun pistää taas ihmetyttämään niin monenkirjavat ohjeet koskien pukukoodia 'tumma puku'. Joidenkin ohjeiden mukaan naisen asu ei tumma puku -koodin kohdalla ole koskaan iltapuku.

Joidenkin lähteiden mukaan taas tumma puku tarkoittaa naisella iltapukua (mutta ei juhlapukua) mikäli tilaisuus alkaa klo 18 jälkeen. Jossain taas sanotaan, että se voi iltatilaisuudessa olla kumpi vaan. Itse kallistun tähän kumpi vaan -tulkintaan, tilaisuuden luonteesta riippuen. 

Päiväsaikaan mulle on ihan selkeää miten tumma puku -koodilla tulee pukeutua. Ja siihen sopivia lyhyempiä leninkejä olisikin kaapit täynnä. 

Sillä tätä nyt kovasti pohdin, kun olispa ihana joskus saada pukeutua iltapukuun!  Oisko nyt kommenttiboksissa ikiaikaisen etikettiväittelyn paikka? :D

Kommentit (6)

saya
8/6 | 

Etikettiasiaan en valitettavasti osaa mitään kommentoida, mutta täytyy sanoa että ironista että juuri sun blogissa näkyy tollainen "laihdutatko joukukiloja?" -laihdutustuotemainos :D (ja joo tiedän, että et pysty itse vaikuttamaan niihin. Oli vaan jotenkin huvittavaa kun tuote on sellainen, ettet itse todennäköisesti ole lainkaan kiinnostunut :D )

Kia
9/6 | 

Eikö mainokset tule omien klikkailujen ja hakusanojen perusteella :D

Vierailija
10/6 | 

Mullakin näkyy se mainos, vaikken ole mitään sellaiseen viittaavaa itse googletellut.

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/6 | 

joo mä mietin ihan samaa, että ei ihan paras mainos mun postausten väliin. :D
Nämä mainokset pyörii useammallakin Sanoman sivustolla, eikä mulla tosiaan ole asian kanssa mitäön tekemistä. Tulevat ja menevät.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
12/6 | 

Iltapuku on ihan hyvä valinta tumman puvun iltatilaisuuteen. Usein naisten pukeutuminen voi olla aika laidasta laitaan tuolla pukukoodilla, jos tilaisuuden luonne ei kutsusta tarkemmin selviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat