Mahtava miniloma majakkasaaressa on ohi ja ollaan taas kotona. Otin paljon kuvia Kylmäpihlajasta, joten postausta sieltä kyllä tulossa, mutta en vielä jaksanut käydä kuvasaaliin kimppuun. Olen nimittäin ihan poikki ja töttöröö, koska onnistuin sitten urpo polttamaan itseni tänään aika huolella. Tässä instakuvassa ei vielä tilanne näytä kovin pahalta, mutta olin pyörtyä, kun kotiinpäästyäni näin itseni peilistä.

Olen ihan rapu naamasta, yläselästä, olkavarsista ja dekolteelta. Ja olo kaikin puolin siis kipeä ja väsynyt. En tiedä miten se aurinkorasvan käyttö on aina niin hiton vaikeeta, kun sain mä sen tuubin kuitenkin kassiin saakka. Mutta joka kesä mä itseni kertaalleen poltan oikein kunnolla. Pöljä mikä pöljä.

Kylmäpihlaja-kuvia ennen siis vielä nämä yhdet asukuvat. Tällaista tylsää ja arkista perusmustaa, mutta asusteet ovat lähiaikojen Zadaa-löytöjä. Jos kirppissovellus Zadaa on vielä täysin tuntematon, niin voit lukaista lisää vaikka mun toukokuisesta postauksesta. 

Myin keväällä menestyksekkäästi monta kymmentä omaa tuotettani ja nyt kesän aikana olen tehnyt muutamia hyviä löytöjä itsekin. Näissä kuvissa Zadaa-hankintoja ovat sekä laukku että kengät. Näiden lisäksi olen hankkinut Zadaasta myös yhdet uudenveroiset vaaleat Vagabondin nilkkurit, jotka odottelevat nyt kaapissa syyskelejä. Vaatteita siis edelleen aika huonosti tarjolla plussakoossa, mutta asuste- ja kenkäuutuudet sovelluksesta tulee kyllä väijyttyä useamman kerran viikossa.

housut - Marks & Spencer / toppi - Cubus / takki - H&M / laukku - Marc O´Polo, 2nd hand / kengät - Minna Parikka, 2nd Hand

Ja mitkä kengät nämä viimeisimmät löytöni ovatkaan.... Minna Parikan pitsiset puputennarit! Kengät olivat kunnoltaan lähes uuden veroiset ja hintaa alle satasen. Huippulöytö siis. 

Nämä pitsiset pitkäkorvat ovatkin nyt jo pupukenkäperheeni neljäs jäsen. Minulta löytyi ennestään mustat mokkanahkaiset pupuballerinat, pinkit karvaiset tennarit ja vaaleanpunaiset maiharit. Olen siis melkoisen ihastunut pupunkorviin. 

Nyt mä taidan läträtä itseeni uuden kerroksen viilentävää after sun -voidetta ja menen murun kainaloon kyhjöttämään ja vaatimaan parantavia silityksiä. Jos siis kehostani löytyy joku kohta jota kivuttomasti silittää. Taitaa sitä palamatonta aluetta olla ainakin sääret! :D

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Ai että nuo kuvien housut!! Löytyisikö miltään tutummalta merkiltä, tuo Marks & Spencer nimenä itselle ihan tuntematon, vastaavia? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram