Näin se vaan sininen on salakavalasti hiipinyt jo ihan näkyväksi osaksi pukeutumistani. Edellisessä asupostauksessa siniharmaa pitsimekko, vaaleansininen farkkurotsi on ollut kesän käytetyin vaate ja viimeisin vaateostokseni on jälleen sinistä.

Ja minä kun olin vuosikausia niin suunnattoman syvällä sini-inhossani. Mutta on se hyvä, että tiukimmistaankin pukeutumisperiaatteista pystyy ajan myötä luopumaan, sillä näyttäähään tämänkin asun sävyt nyt ihan sairaan hyviltä!

toppi ja housut - H&M / takki - Lindex / sandaalit - Benetton / korvikset - Viaminnet (saatu) / rannekoru - Salmiak Studio

Viimeisin vaateostokseni on siis tuo Lindexin ohut takki. Himottelin sitä jo talvella täysihintaisena, mutta jätin silloin vielä kauppaan. Nyt sitten -70% alennuksessa en enää vastustellut mielitekoani, vaan maksoin huitulasta ilolla 15 euroa. 

Tämä asu on taas oiva esimerkki pakkomielteestäni hihojen ja lahkeiden käärimiseen. Nilkat ja ranteet ovat lähes aina näkyvillä. Farkkutakkinikin hihat ovat olleet käärittynä lähes koko kesän. Vasta, kun lämpötila ihan oikeasti pakottaa, suostun peittämään nilkkani ja suoristamaan hihani. 

Minut on siis ilmeisesti onnistuttu aivopesemään ainaisilla pukeutumisohjeilla joiden mukaan omenan kannattaa näytää ne vartalonsa ainoat kapeat kohdat. :D

No, omasta mielestäni nilkkojen ja ranteiden paljastaminen tuo usein asuun keveyttä olipa sitten minkä mallinen ihminen tahansa. Voisikin ehkä ottaa jollain asulla aiheesta vertailukuvat!

 

Kommentit (4)

GoneWithTheNails/Mirka
5/4 | 

Mä niin itkin kun meidän lindexillä ei ollut tuota huitulaa enään sopivassa koossa.  Hyvä löytö! :) Mäkin oon alkanut tykkään sinisestä nykyään, mutta ei se kai koskaan ole ei listalla ollutkaan :)

Vierailija
6/4 | 

Sama homma noissa käärimisissä. Tulee huolitellumpi (muodikkaampi) olo, kun on ainakin lahkeita kääntänyt (tietysti sekin tapahtuu voimassa olevan muotikäsityksen mukaan ;)). Hihatkin ovat aina ylhäällä, ei pysty olemaan jos ne roikkuu. Yritin yhteen "kesäinen smart casual"-tilaisuuten lähteä twill-housut täyspitkinä. Ei pystynyt. Ratkaisin asian silittämällä käänteet siisteiksi.

Ullarilla
7/4 | 

Tosi hyvännäköinen asu! Löytäisinköhän vielä tuon takin jostain itselleni 😜... Samastun myös tuohon sinisen suhteeseen; inhosin sitä suunnilleen viiskymppiseksi asti (poislukien kylläkin farkut), mutta niin vain on sinistä hiipinyt kaappiin 😆 . Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi!

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/4 | 

Jonkun Lindexin alerekin jämistä voi vielä hyvällä tuurilla löytyä. Vai loppuiks ne alet jo?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat