housut - H&M / pusero - Marimekko (saatu) / takki - KappAhl (saatu) / tennarit - Puma / huivi - Becksöndergaard / aurinkolasit - Le Specs

En ole viikkoon ottanut yksiäkään uusia asukuvia, mutta vielä löytyi nämä yhdet ennen pääsiäistä otetut julkaisemattomat ruudut. Ja näissä onkin päällä omasta mielestäni ihan sairaan kiva asu. Nämä samat megaleveät housut nähtiin aiemmin mustan paidan ja bombereiden kanssa, mutta näin ikisuosikillani raitapaidalla piristettynä näyttää vieläkin paremmalta. Tästä vois tulla sellainen kevään luottoasu, jonka kiskon päälle aina kun "ei ole mitään päälle pantavaa".

Vertailin muuten viime kesänä, että miltä nämä samat housut näyttävät riippuen siitä onko paidan helma housujen sisällä vai päällä. Aikamoinen ero mittasuhteissa! Olenkin tullut siihen tulokseen, että esimerkiksi tämä kuvissa toimiva Maripaita on juurikin loistavan mittainen pari näille pöksyille.

Juu, siinä voi olla jonkun mielestä mahamakkara liiaksi esillä, mutta itse en koe pakottavaa tarvetta piilotella pömppövatsaani. Joissain vaatteissa korostuu enemmän, toisissa vähemmän. 

Ai hitto, taas olisi edessä ihan mälsä puuha nimeltä pakkaaminen.Ja pari muutakin pikku hommaa. Huomenna nimittän suuntaan taas kohti Helsinkiä, missä vietetään Blogger's Inspiration Daytä ja juhlitaan illalla Inspiration Blog Awardseissa.

Ajattelin laittaa tämän ihanan Asoksen fuksian mekon, mutta mulla ei ole vielä hajuakaan kengistä, enkä tiedä omistanko yksiäkään ehjiä sukkahousuja. Säärissa töröttää parin viikon puskat ja kulmakarvatkin kaipaisi nyppimistä. Kyllä sitä naisihminen tekee itselleen työlääksi yksiin juhliin lähtemisen! :D

Mut kai se on otettava viikate käteen ja alettava niittohommiin ja asua sovittelemaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (3)

Maarit U
4/3 | 

Noi housut on kyllä ihan mahti housut! Vähän samantapaisia olen suunnitellut, vaikkakin väitetään että tällä pituudella ei paras hankinta. Eipä haittaa, ostan kuitenkin! :D Ihana on myös tuo mekko. Ehken pitäisi johonkin kinkereihin itsensä viedä, kun juhlamekot yms ovat jo pölyn peitossa..hups. Hyvää ja hauskaa iltaa, party on people!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram