Pyörähdettiin toissa viikonloppuna ystävän kanssa tyttöjen teatterireissulla Mansessa. Tampereen Työväen Teatterissa sai syyskuun alussa ensi-iltansa musikaalikomedia Poikabändi, ja tällaista ysärillä teini-ikäänsä elänyttä olentoa se toki kiinnosti kovasti.

Ja voi jessus, että lavalla tavoitettiinkin loistavasti tuon menneen, mutta jälleen niin muodikkaan vuosikymmenen tyyli ja soundi. Musikaalin biisejä on ollut tekemässä mm. Nylon Beatin taustalla vaikuttanut Risto Asikainen ja XL5:n tuottaja Kristian Maukonen ja se kyllä kuuluu lavalla kajahtavissa poikabändi ToiBoysin hiteissä. 

"Sä voisit tulla ja pelastaa mut, kun mä oon itseni lukinnut. Saat mun avaimeni. Voit tulla vaikka keskellä yötä. Sä tiedät kyllä. Saat mun avaimeni nyt. Avaa se ovi sydämeeni tänään."

Biisit on niin täynnä Backstreet Boysiä, XL5:a, Take Thatia, East 17:a, Boyzonea, N'Syncia ja kaikkia mahdollisia ysärin poikabändejä. Meidän suut vetäytyi leveään hymyyn heti esityksen ensi minuuteilla ekan biisin aikana eikä fiilis laskenut kertaakaan koko musikaalin aikana.

Musikaali kertoo Toijalasta ponnistavan ToiBoys -bändin tarinan, joka sijoittuu 90-luvun alkuun. Lama runtelee Suomea ja firmansa kanssa konkurssin kokeneet ystävykset Kari ja Make saavat karaokeillan jälkimainingeissa idean ja unelman. Kyliltä saadaan kerättyä kasaan sekalainen kundiporukka. Karin äiti Kaarina ja hänen kampaajaystävänsä auttavat roolien ja tyylin löytämisessä ja tanssiopettajakin löytyy onneksi lähipiiristä. 

"Kun sulle elämä antaa sitruunoita, kirpeitä ja liikaa. Niin silloin järjestä partyt ilman muuta, niin tehään mehuu. Jee, me tehään mehuu."

Siitä se nousukiito sitten alkaakin ja yleisö pääsee seuraamaan bändin esiintymisiä, ihmissuhdekiemuroita ja markkinamiesten metkuja. Oltiin ystäväni kanssa jo väliajalla sitä mieltä, että Poikabändi -musikaali on ehdottomasti viihdyttävintä, mitä olemme teatterissa nähneet. Osui siis aivan täydellisesti meidän nostalgiahermoomme.

Hyvin tehdyt musiikkinumerot loivat fiiliksen kuin olisimme olleet ihan oikeaa poikabändiä katsomassa. Täydellisesti aikansa muotikliseitä jäljitelleet asut saivat hihkumaan riemusta joka kerta bändin tullessa lavalle ja hersyvät hahmot ja heidän hauskat replansa pistivät yleisön repeilemään ja antamaan aplodeja usein ihan yksittäisille repliikeille. 

Jos olet fanittanut ysärillä jotain poikabändiä tai tykkäät musikaaleista, ja etenkin jos sanoit kyllä molempiin kohtiin, on sun matkattava Tampereelle tsekkaamaan ToiBoysin keikkakunto. ..ei kun siis katsomaan tuo musikaali. Siis molemmat! Kokonaisuus sai mut ihan täysin uskomaan ToiBoysin olemassaoloon. :D

Paluumatkalla tirskuimme kuin teinitytöt puhuen siitä kuka bändin jätkistä oli kuumin (mun mielestä Seitti, ystäväni sydän sykki Korpille) ja miten ihanasti he katselivat encoren aikana JUST MEITÄ! <3 <3

Tää oli mun eka kerta Tampereen Työväen teatterissa, mutta tämän tuotannon taso vakuutti kyllä, että kannattaa mennä toistekin. 

Jos sun C-kasetilta soi aikoinaan kerta toisensa esimerkiksi Kaunis Peto, I Want it that way ja Relight my fire ja pussailit iltaisin julisteissa hymyileviä keskijakauksin varustettuja poikia, niin tää musikaali on just sulle. 

Mikä muuten on sun kaikkien aikojen lemppari poikabändihitti? 

Mä en tiedä pystynkö sanomaan yhtä... Mut jos yritän, niin minut kyllä Take Thatin Relight my fire saa aina heiluttamaan peppua. Ja rinnalle pakko mainita slovarien puolelta sitten pahapoikaimagolla myydyn East 17:n Stay Another Day. Sen tahdissa tuli monta kertaa discon jälkeen itkettyä, kun ei taaskaan kukaan poika hakenut hitaille. :/

Alla vielä ToiBoysin tyylinäyte!

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 | 

Eli idea on pöllitty suoraan full of montysta ja siihen on sekoitettu ysärin alun suurin musakeksintöpökäle ns poikabändit. Todella hyvä suostuttelija pitäisi olla, että menisin tuollaista katsomaan, tosin en ole miehenä mitään varsinaista kohdeyleisöäkään.  Kohdeyleisö on luultavasti ne samantyyppiset naiset joita jo ysärillä roikkuivat mehumaijoina tuollaisten keikoilla haaveillen niiden hepistä, nyt vain ikääntyneempinä ja ehkä vievät nyt jopa huonon makunsa perineitä tyttäriään katsomaan. Eipä siinä mitään.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No, kukaan ei sua varmasti ase ohimolla teatteriin pakota.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mehumaija
2/21 | 

Itse kävin viime viikolla katsomassa ja ihan tiloissa olen vieläkin 🤩 Onneksi tuli ostettua mukaan se kalenteri!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Minäkin sitä kalenteria vähän himottelin, mutta päädyin sitten jääkaappimagneettiin! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Marsi
3/21 | 

Täällä kans yks jysäri fani..
Paljon tuollanen ilta oli teatterissa?
En oo ees käyny tampereen työväen teattereissa...

Veera
Liittynyt2.9.2015

Lippujen hinnat lähtee muistaakseni jostan 50 € tienoilta. Tarkemmat tiedot löytää TTT:n sivuilta

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

aak
4/21 | 

Kävin toissailtana ja suosittelen myös! En ole kova teatterifani ja meninkin hieman epäileväisesti työporukan mukana (itsekseni huokaillen kuinka kallis lippukin oli), mutta mitä vielä, täähän oli just sopiva piristys vähän kurjasti alkaneeseen syksyyni. Melkein kolme tuntia hujahti kuin siivillä. Itselle iski varsinkin toisella puoliskolla nähty ruotsalaisvahvistus, ihan huikea tyyppi ja mahtava näyttelijäsuoritus.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo se ruotsalaisheebo oli kyllä loisto hahmo ja näyttelijä teki siinä huikean hyvän roolityön :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Seniori
5/21 | 

Varmasti oli mainio esitys ja toivottavasti täältä pääkaupunkiseudulta joku porukka lähtisi  Tampereelle teatteriin, jotta pääsisin matkaan mukaan. Iloista syksyä tuolle "ekalle kommentoijalle" etenkin ja muille postiivisille ihmisille !

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ei muuta kuin kaveriporukkaa kasaamaan ja yhdessä teatterireissulle! Helsingistä hurauttaa Tampereelle junalla ihan hetkessä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

LeilaX
6/21 | 

Jo toinen esitys takana ja voin sanoa että edelleen koko rahan arvoinen esitys. Mun suosikki on Korppi, mutta Seitin estoton flirttaily kyllä kolahtaa ja laittaa housut pyörimään. Musiikki ja tarina välijuontoineen toimii. Iso plussa encorelle, jossa saa kuvata. Instasta löytyykin paljon fiilisteltävää seuraavaa esitystä odotellessa.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Minäkin mietin, että ton vois helposti katsoa toistekin! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Irkku81
7/21 | 

Olen samanikäinen kuin sinä, eli varmasti iskisi tuo esitys myös mulle. Aiemmin oon TTT:llä käynyt katsomassa Vuonna85 musikaalin ja sen remix-version muutama vuosi myöhemmin.
Take Thatista sen verran että kävin huhtikuussa Manchesterissa katsomassa juhlakiertuetta (30 vuotta perustamisesta, miten muka, kun itsehän en ole ikääntynyt yhtään 😝). Oli aika huikeaa katsoa Relight My fire featuring the one and only Lulu!!!! Muuten tää oli kolmas kerta kun reissasin ulkomaille kyseisen bändin perässä

Marsi
8/21 | 

Paljonkohan lippu oli?
Oliko päivä esityksiä?

Oon helsingistä päin ja aivan valmis lähtemään porukan kaa tampereelle katsomaan...😁

Mamma54v
9/21 | 

Niin piristävä esitys, Seitti kuumin. Ainakin viime lauantaina oli päiväesitys klo 13. Liput noin 50 euroa. Me tehdään mehuuuu...

Marsi
10/21 | 

Kiitos vastauksesta!
Tuo kuulostaa nii hyvälle et täytyy ruveta kattoo lippuja sinne...😄

Vierailija
12/21 | 

Ei teatterissa sinänsä mitään vikaa ole. Kai se tarvitsee tuollaisia "sisäänheittotuotteita" jolla saadaan rahaa. Ehkä sitten voivat tehdä sitä parempaakin teatteria kun kupataan kiimaisilta akoilta rahat pois miespinnalla. Tarkoitus pyhittää keinot ainakin tässä tapauksessa. Lipunhinta saisi olla korkeampi.

Vierailija
15/21 | 

Tänään nähty ja on kyllä kaikkien kehujen arvoinen!  Samalla tuli ostettua liput TTT:n ensi syksyn Kinky Boots -musikaaliin, jossa pääroolissa on Poikabändin Korppi eli Lauri Mikkola.  Helsingin Kaupunginteatterin Kinky Boots oli aivan mielettömän upea ja onneksi Lauri jatkaa pääroolissa Lolana myös Tampereella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram