Rakastan kauniita alusvaatteita. Viime aikoina on kuitenkin tullut käytettyä vain kaikkea tylsää ja arkista. Ja ehdinpä jo jossain kohtaa pöljä miettiä, että poltan kaikki spesiaalimmat hepeneeni roviolla, kun iski ajatus, että mitäs sellasilla kamppeilla tekee, joita ei kukaan koskaan näe. Mikä typerä ajatusvääristymä, että nätit alusvaatteet olisi vain jonkun toisen silmiä varten!

Tänään intouduinkin sovittelemaan alusvaatelaatikkoni aarteita ja totesin tämä body päällä, että kylläpäs se kohottaa omaa fillistä. Tuumasinkin, että pitäisi hengata himassakin enemmän hepeneissä ja leopardikimonossa Lady Marmaladen tahdissa tanssien. Harmi vaan, että mun kämppä on lämpötilaltaan enemmänkin sellainen villahaalarimesta. Mutta olen nyt illan viettänyt tuossa bodyssä, neuletakissa ja villasukissa ja tuntenut oloni jotenkin elinvoimaisemmaksi kuin flanellipyjamassa.

Tekee siis ihmiselle ihan hyvää välillä pistää jotain vetävää päälle, meikata pitkästä aikaa ja muistuttaa itselleen, että halutessaan sitä pystyy vielä muuntautumaan siitä flanellipyjamatyypistä vähän hotimmaksi versioksi itsestään.

Mun alusvaatteista kysellään aina, kun ne instassa vilahtavat, joten tässäpä nyt yksi vinkki muuta kuin arkisia t-paitaliivejä etsiville. Lontoosta peräisin oleva Playful Promises on alusvaatebrändi, jonka valikoimat ovat täynnä herkullisia, rohkeita ja hauskoja tuotteita monin erilaisin yksityiskohdin. Pitsiä, remmejä, ketjuja, röyhelöitä, vintage-fiilistä, bondage-henkeä, sukkanauhoja, korsetteja, tissitasseleita ja ihan vaikka mitä. PP on oikea alusvaatteiden karkkikauppa.

Ja mikä parasta, heillä on hurjan paljon tuotteita myös meille isorintaisille ja muutenkin muhkeille!

Body - Gabi Fresh x Playful Promises / Kimono - Pieces / Korvikset - Pramea

Minä käytän rintaliiveissä hieman merkistä riippuen kokoja 85 H-K ja vaatekokoni on useimmilla merkeillä 48-50 ja PP:lta löytyy paljon kamppeita omassa koossani. Curve-valikoimissa koot menevät UK28 eli 56:een saakka rintaliivien suurimpien kuppikokojen ollessa J-K ja isoimmat ympärykset 100. Nyt alennusmyynneissä alkaa olla koot jo aika vähissä, mutta uutuusmallistoissa toki paremmin valikoimaa.

Ja Playful Promises ei siis suinkaan ole vain plussakokoisten merkki, vaan rintaliivikoot lähtevät A-kupista ja ympäryksestä 60. 

Tämä kuvien Gabi Fresh x Playful Promises -malliston (Gabi on tunnettu plusmuotibloggaaja USA:sta) on kokoa UK20 /48. Aina mulle on tällaiset bodyt kooltaan sellaisia, että kupissa voisi olla vielä hieman lisää tilaa, mutta seuraava koko menee yleensä muuten isoksi. Tässä kuitenkin tissit mahtui melko hyvin kyytiin, vaikka ihan vaatekoolla kuppikoon sijaan pelataankin. 

Omat Playful Promises -hepeneeni olen tilannut Zalandolta, mistä löytyy muutamia kymmeniä merkin tuotteita. Laajin valikoima on kuitenkin merkin omassa verkkokaupassa.

Mun toinen Playful Promises hankinta ei valitettavasti ollut ihan yhtä hyvä kuin tuo body. Olen pitkään etsiskellyt itselleni jotain nättiä ja kepeää bralettea tiedostaen kyllä, että sellaisten löytäminen omassa koossani on hankalaa. Tai no, kyllä niitä löytyy, tässä kuvissa yksi esimerkki, mutta joudun kyllä hetken testailun jälkeen toteamaan, että mun rintavarustuksella tällaisia ei vaan oikein voi pitää. 

Niin olis nätin näköiset, mutta kyllä noi päällä tulee kaaritukia ikävä! Mikä on kyllä sinänsä outoa, että tuo body päällä on ihan hyvä ja riittävän tukeva fiilis vaikkei siinäkään ole kaaritukia. Kaipa se on vaan niin, että kaarituettomuus yhdistettynä noin hiton ohuisiin olkaimiin, on omille, painovoimalle julmasti hävinneille, säkeille vähän liikaa. Mutta olkoon nämä osastoa: riisuttava hyvin nopeasti ja toivotaan että sellainen nopeaa riisutuumista vaativa tilanne joskus vielä eteen osuu! :D

Ja kuten alla olevasta kuvasta näkyy, niin kaltaisellani pullerolle tuo leveä alareuna tuppaa helposti rullautumaan. Eli monin tavoin itselle sopimaton tuo yläosa. Mutta halusin esitellä sen silti, sillä kyllähän tällaiset kaarituettomat lärpäkkeet monelle muulle passaa. 

Nuo alushousut puolestaan ovat aivan ihanat ja sopivat kivasti yhteen muutamien muiden liivieni kanssa. PP:n alaosissa ilahduttaa se, että saatavilla on myös tuollaisia oikeasti korkeita malleja jotka sopivat kaltaiselleni keskivartalolihavalle. Todella monella alusvaatemerkillä kun on tilanne se, että isoja kuppikokoja kyllä löytyy, mutta liivien pariksi on sitten tarjolla vain stringejä ja matalia hipstereitä jollaisia mä en vaan voi kuvitellakaan käyttäväni. En tiedä mitään kamalamman näköistä ja tuntoista vaatetta, kun vatsamakkaroideni alle rullaantuvat pikkarit!

Hiemanko muuten tällaisia kuvia käsitellessä meinaa automaattisesi alkaa korjailemaan ihoa. Sellainen näppyjen ja rupien poistaminen kun on entisenä muotokuvaajana aika verissä. Mutta en halunnut siloitella kinttujani virheettömämmiksi, vaan halusin ennemminkin olla ylpeä siitä miten paljon jalkojeni iho on parantunut. Vielä kesällä kun tilanne oli se, että kuljin ison osan ajasta sääret täynnä laastareita. 

Ahdistus on siis selvästi helpottanut, kun olen toistaiseksi päässyt nyppimisestä lähes kokonaan eroon! Mun postauksen ihon pakko-oireisesta nyppimisestä voi lukea TÄÄLTÄ.

Alusvaatteet - Gabi Fresh x Playful Promises / Takkimekko - S.T.I. (saatu) / Korvikset -Viaminnet (saatu)

Ja hei, kuvissa mukana myös ihon venymisarvet sekä kainalo- ja säärikarvat! Pitkälti jalkojen huonon tilanteen vuoksi aloin viime vuonna harventaa sitä saakelin karvasirkusta. Mun iholle, etenkin kovia kokeneiden säärien iholle, on tehnyt ihan tosi hyvää saada olla pitkiä aikoja rauhassa.

On ollut vapauttavaa tajuta, että toisin kuin media on mulle teinistä saakka opettanut, niin mä voin olla ihan naisellinen ja tuntea oloni kauniiksi vaikka mulla jumalauta olis karvoja muuallakin kuin päässä!

Kyllä mä edelleen karvojani poistan silloin, kun koen sen tarpeelliseksi esim. muotinäytösten, kuvausten tai juhlien vuoksi ja toki välillä ihan muuten vaan. Nyt juuri varasin yli vuoden tauon jälkeen ajan sokerointiinkin. Mutta nyt siihen karvanpoistoon suhtautuu niin, että tosi kiva välillä olla ihan silein säärin ja bikinirajat mintissä, mutta ei niitä tarvii koko aika olla hinkkaamassa. Ei oo enää uimahalliin mennessä mielenrauha kiinni siitä onko ehtinyt ajaa sääriä. Ja se on ihanaa.

 

Kommentit (24)

Ninariina
1/24 | 

Mä huomasin heti, että sun sääret ovat parantuneen näköiset ja mietin, että ihanaa, jos olet ollut nyppimättä, eli on ehkä ollut parempi olla noin muutenkin. Noin muuten sitten: hyvältä näyttää!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo on kyllä selvästi ahdistus vähentynyt esim kesästä. Ja toki tohon nyppimiseen vähän auttanut sekin, että sääret on harvemmin paljaina, joten ollut helpompi katkaista kehää.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

F85
3/24 | 

Sinä jos joku olet kehopositiivinen myönteisellä tavalla.
Noista liiveistä, tulee ikävä kaaritukia mainintasi: voisitko joskus testata rintavalle tarkoitettuja kaarituettomia liivejä, esim. Porissakin myytäviä Anita, Felinaa. Rintama ja skolioosiselkäisenä ei voi kaaritukia käyttää. Kaaret vaativat suoran selän.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Hmm.. pitääpä joskus sovittaa noita merkkejä kun kohdalle osuu. Ei ole itsellä mitään kokemusta kummastakaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
5/24 | 

Upea! Kiitos myös vinkistä, mistä noita hepeniä löytää.

Kaunis on myös huoneen tapetti! Satutko tietämään mikä/mistä se on?

Veera
Liittynyt2.9.2015

Tapetti oli tässä kämpässä jo minun tänne muuttaessa, joten mulla ei valitettavasti ole hajuakaan mistä ja koska se on hankittu. :/

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
7/24 | 

Voi pojat, että toi body pukee sua! Tai oikeestaan sä puet sitä, en meinannut Zalandon kuvissa tunnistaa samaks :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo ei pysty kyllä aina verkkokaupan kuvien perusteella kuvittelemaan miltä joku vaate näyttää sitten itsellä, kun harvoin sattuu malli olemaan just saman muotoinen ja kokoinen kuin itse, kuten ei tosiaan ollut tässäkään.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
8/24 | 

Toivottavasti et pahastu kommentistani, sillä olen miespuolinen. Mutta oletpa todella kaunis ja muodokas.

Haituva
9/24 | 

Tuossa viimeisessä kuvassa kimonon kanssa näyttää siltä, että braletten tulisikin olla noin, ettei siinä sitä rullautuvaa reunaa olisikaan. Ja onhan alusvaatteilla väliä. Kivat alusvaatteet tuovat kivan fiiliksen. Itsellänikin bralette ei ole ihan päiväkäyttöön sopiva malli mutta... On niitä jokuset kaappiin tulleet. Kun joskus on kiva sekä peittää, että näyttää ;) 

Vierailija
10/24 | 

Hienoja asuja ja kuvia. Hanki irtolämpöpatteri jos noissa vetimissä paleltaa.

Nakkikastike
11/24 | 

Satutko tietämään PP:n tarjonnan tai jonkun muun merkki suosituksen hyvästä bodysta keskivartalolihavalle, jonka rintavarustus on kuitenkin hyvin maltillinen (change 80E)? Yleensä isopyllyisille ja -mahaisille on huonosti tarjolla vaihtoehtoja, jos rinnoista ei kokoa vastaavasti löydy.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kaipaatko siis jotain nättiä hepenettä vai jotain tukevampaa alusasua? Tuollaisella aika perus rintsikkakoolla bodyjä löytyy vaikka miltä merkiltä. Seksihepeneitä ajatellen kannattaa kastoa esim Pour Moi ja Curvy Kate (ja tämä PP edelleen kun heillä iso kokovalikoima). Sit sellaista tylsempää mutta tukevampaa kamaa tarjoaa esim Prima Donna ja Triumph. Nämä nyt ekana mieleen tulleet.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija2
12/24 | 

Todella hienot kuvat ja alusvaatteet. Kuvia katsellessa tuli tosi positiivinen fiilis, mutta kirjoitustyyli masentaa. Lärpäkkeet ja säkit jne. Tulee surullinen olo kun kaunis ihminen käyttää sellaisia sanoja itsestään. Eikö rinnat voisi olla vaan rinnat? Eikä "säkit"? Anteeksi.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No tämä nyt on mun tyyli kirjoittaa. Ja tuossa kohtaa kun kuvailee sitä miksi ei voi tuollaisia liivejä käyttää, on oma fiilikseni juurikin se, että rintani ovat raskaat säkit. Ei siitä surulliseksi kannata tulla.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Marjaanako
13/24 | 

Hei! Kiitos kivasta blogista! Nyt tarvitsen vähän apuja, olen menossa tärkeään tilaisuuteen jossa minun pitää perustella asiani niin että haluamani agenda menisi läpi. Minkälaisia ja minkä värisiä vaatteita minun tulisi käyttää että saisin asian menemään läpi? En löydä netistä mitään asiasta. Kiitos! (ps. voin antaa Instagram-tilini tiedot s.postilla jos tarvetta)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Voi apua, mä en kyllä ole tällaisen asian ekspertti. En ole itse koskaan miettinyt väriasioita muuta kuin siltä kantilta, että mikä sopii itselleni ja missä mulla on hyvä olo. En siis esimerkiksi itse pukeutuisi tuollaiseen tilanteeseen tummansiniseen, vaikka se kovin luottamusta herättäväksi väriksi koetaankin, koska se ei olisi minulle ominainen väri.
Mutta jos haluat jutella lisää tilanteesta, niin voit toki laittaa meiliä!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Jenni T
14/24 | 

Oi että mitä ihanuuksia ja näyttävät todella hyviltä sun päällä! Itsellä on myös todella suuret rinnat, ja parhaat liivit olen tilannut Bravissimolta. Yleensä tykkään hyvin perusliiveistä, mutta koti-ilta noissa vermeissä houkuttelee. Kiitos vinkistä, voi olla että ostolakkoon joutuu tekemään poikkeuksen :)

Vierailija
15/24 | 

Kiitos. 💙 Minä tarvitsin tällaista tekstiä juuri nyt. Valoa talveen sinne(kin)!

Vierailija
16/24 | 

Kauniita kuvia, ihana sinä! Tuli esteettisen ilon lisäksi koko postauksesta jotenkin tosi hyvä mieli. Täällä kipeenä kun itse makaa peiton alla, niin antoi jotenkin voimaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram