Liekö syy lisääntyneessä valossa, nostetussa mielialalääkeannoksessa vai olisiko päässä ja sydämessä nyrjähtänyt jotain jo paremmille urille, kun tällä viikolla on mieleen noussut mm. seuraavia hassuja ajatuksia: "kyllä mä pärjään", "mitä vaan hienoa voi tapahtua" ja "ehkä kaikki menee juuri niin kuin pitääkin".

Kaiken mustan jälkeen tällaiset edes hetken kestävät positiiviset fiilikset iskevät kuin tuhat volttia. Iskee ihmetys ja epäusko. Tuliko tuo ajatus ja tunne ihan minusta itsestäni? Mutta olen nyt kuitenkin koittanut muutaman päivän ajelehtia noilla toiveikkuuden keveillä laineilla.

Alkuviikko maanantaista keskiviikkoon saakka oli muutamia kuvankäsittelyhommia lukuunottamatta vapaata, joten ehdin mm. siivota vaatekaapin ja -lipastot, pestä helvetisti pyykkiä, ja käydä iltapäiväskumpalla ystävän kanssa.

Ihan Porin ytimessä sijaitseva BORG Kitchen & Bar on hyvä mesta niin tarjoiluiden kuin miljöönkin puolesta. Täytyykin seuraavalle vapaalle Pori-viikonlopulle sopia jonkun kanssa brunssitreffit sinne, koska edellisestä kerrasta on jo liian pitkä aika. 

Tiistaina meidät houkutteli Borgiin etenkin isoista ikkunoista sisään tulviva valo. Vaikka ulkona oli viileää, tuntui nurkkapöydässä auringon paistaessa silmiin jo ihan keväältä.

Ostin tuon H&M:n bodyn jo joskus viime syksynä, mutta se on vähän odotellut ideaa, että millaiseen alaosaan sen yhdistäisi.  KappAhl XLNTin rennosti istuvat housut osoittautuivat melko toimivaksi valinnaksi. Androgyynillä tyylillään ne tasapainottivat paljastelevaa yläosaa juuri sopivasti.

Mihinkään selkeän naiselliseen, esimerkiksi lyhyeen hameeseen en tuota bodyä ehkä yhdistäisi. Kengissäkin kallistun mieluummin mataliin nilkkureihin kuin korkoihin. Nämä housut ja kengät olivat siis tyyliltään juuri hyvät kaverit ihoa vilauttelevalle yläosalle. Tokihant ästä asusta vatsamakkaratkin läpi paistaa ja se voi jonkun silmiin kovasti sattua, mutta itselläni oli vaatteissa tosi hyvä fiilis. 

Body alta näkyvine liiveineen tuo muuten mieleen ihan mun lukioaikojen ehdottoman lempivaatteen, mustan Seppälän meshpaidan. Ai että, ihan nostalginen fiilis! 

Housut - KappAhl XLNT (saatu)

Body - H&M

Kengät - Minna Parikka

Korvakorut - Uhana Design

 

Apua, kello on jo melkein yksitoista ja kassi odottaa edelleen pakkaamistaan. Ammulla kuudelta on lähtö kohti Helsinkiä, missä menee koko viikonloppu Kuva & Kamera -messuilla työskennellessä. Mahtavaa päästä taas hölöttämään kameroista oikein sydämensä kyllyydestä. 

Eli tämä hyvin käynnistynyt viikko jatkuu edelleen positiivisissa tunnelmissa. Käviskö jopa niin, että tästä tulis tän vuoden eka kokonainen viikko itkemättä?!

Kommentit (6)

Vierailija
7/6 | 

Olet upean näköinen aina hyvissä väreissä. Ja nyt ihanat kengät, väri

Vierailija
8/6 | 

Juu ei! Lukioaikoina ehkä... 😕

Roso
9/6 | 

Ihan mainio asu! Todella juhlavan näköinen, luo huolitellun olemuksen.  Kyllä sitä pitää asussa persoonaa olla. Ja ihanat nuo kengät, sellaiset valopilkut oikein!

Itsekin tykkään käyttää pitsi- tai meshpaitoja, joista näkyy liivit läpi. Reisitaskuhousujen ja maihareiden kanssa ihan vänkä yhdistelmä. Mielensäpahoittajat kääntäkööt katseensa muualle, jos paljastavuus kovasti harmittaa!

Minä
10/6 | 

Tätä pusakkaa nyt ei vaan kaapistani löytynyt, olisin kaivanut sen ja taas ei kun menoksi. Rintsikat ja pökät löytyy kylläkin;) Uusia vinkkejä odotellessa , moikka Veera !

Vierailija
11/6 | 

No kyllä nuo housut nyt on aivan karmeat ja näyttää niin niin huonosti tehdyiltä, pieniltä että perseestä ratkeaa kun muutaman kerran kyykkää

Lena
12/6 | 

Upea olet 😊 Edellisellä kommentoijalla on lääkitys pielessä 😁

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat