Tässä mekossa yksi ikävä vika. Mekko on niin kepeä, että en lainkaan tunne helmaa ja sen takia on koko ajan vainoharhainen pelko, että takamus vilkkuu. Mutta kyllä silti joka kerta kädellä tarkastaessa (eli noin 15 s. välein) helma oli ihan siveellisesti. Pitää siis vaan oppia luottamaan. Ja sitten jos tuulenpuuska joskus tarttuu helmaan, niin eipä tuolta ainakaan näillä keleillä vilku mitään mustia sukkiksia kummempaa.

Tartuin tuohon pilkulliseen ja pliseerattuun mekkoon Ratsulan rekissä sen takia, että ajattelin sen näyttävän kivalta juurikin noiden maihareiden ja nahkarotsin kanssa. Ne kun olivat ylläni mekon nähdessäni.

Minulle käy usein niin, että kulloinkin päälläni olevat asiat saavat minut kiinnittämään huomioni johonkin tiettyyn vaatteeseen kaupassa. Toisella tavoin pukeutuneena olisin saattanut kävellä ohi.

En voi lakata ihastelemasta noita maihareita. Parasta on se, että ne ovat melko pehmeät ja mukavat jalassa jo nyt vaikka otin ne käyttöön vain pari päivää sitten. Mustien kiiltonahkaisten Martensieni kanssa taistelen edelleen pitkän käytön jälkeen, kun toinen kenkä edelleen hinkkaa toisinaan akillesjännettä. Mutta nämä eivät ole kaivanneet mitään erityistä pehmittelyä ja sisäänajoa. 

Mietin sovituskopissa ihan pienen hetken verran, että onko mekko liian lyhyt. Totesin kuitenkin, että ainakin näin sukkisten ja matalien kenkien kanssa pituus on tuon tyyliselle leningille just passeli. Korkoja en ehkä noin lyhyeen helmaan kuitenkaan yhdistäisi, mutta ronskit maiharit tasapainottavat sopivasti mekon tyttömäisen kepeää ilmettä. 

Moda-ketjun oma S.T.I. on muuten merkki, jota kannattaa pluskokoistenkin vilkaista. Itselläni on ollut aika paljonkin merkin vaatteita. Viimeisimpänä blogissa nähty tämä kukkapaita!

Käytän S.T.I:ltä vaatteesta riippuen vaihtelevasti kokoja XL tai XXL (suurin koko). Koko XXL siis vastaa oman kokemukseni mukaan noin kokoa 50. Tämä kuvien mekko on kokoa XL.

mekko - S.T.I. / nahkatakki - Samoon / maiharit - Dr. Martens / reppu - Fjällräven (saatu) / korvikset - Aarikka

Minä yritän täällä kovasti tehdä kesäsuunnitelmia. Tai siis tarkemmin ottaen suunnittelen yhtä asiaa, pitää päästä katsomaan lempibändiäni Amorphista johonkin. Bändiltä kun ilmestyy uusi levy ensi kuussa, niin onhan ne heti kesällä jossain nähtävä. Edellisestä livekeikasta on kohdallani jo puoli vuotta! Vaikka mulla onkin tänä kesänä ihan harvinaisen paljon vapaita viikonloppuja, niin silti ei meinaa Amojen festarikeikat oikein osua hyville päiville.

Mutta yksi helmi sieltä kiertueaikataulusta löytyi, Lohjan Rantajamit 6.7. Syy miksi tuo olis ihan täydellinen valinta, on se että siellä esiintyy myös Kaija Koo. Meikäläisen molemmat suursuosikit yhdellä iskulla! :D :D

 

Nyt sit oikeesti Annin kans pohditaan, et lähdetäänkö kattoo öriseviä pitkätukkia ja aikuisen naisen tunteiden tulkkia Lohjalle. Mä voisin jaksaa festaroida just ton kahden esiintyjän verran. Mut mistä pirusta yöpaikka Lohjalla??? Yritin etsiä, mutta laihoin tuloksin. 

Pitäisköhän koittaa lomalleen suunnitella matkaa myös jonnekin muualle kuin Lohjalle? Mulla on niin harvinaislaatuinen tilanne, että mulla on kesällä yksi kahden viikon vapaa ja sitten vielä toinen viikon vapaa. Mulla on ollut viimeksi yli viikon mittainen lomapätkä kesäaikaan vuonna 2013! Huhhuh, en jotenkin edes osaa suhtautua tähän asiaan. Että mitä sitä oikein tekis.

 

 

Kommentit (7)

Lohjalainen
8/7 | 

Tervetuloa Lohjalle! Suosittelen tätä paikkaa. On lyhyt kävelymatka festaripaikalle ja lähellä keskustaa sekä bussiasemaa:) Keskustassa on paljon kivoja ruokapaikkoja ja vielä enemmän kahviloita. Festaripaikka on ihan rannassa, joten suosittelen ottamaan jotain pitkähihaista mukaan, koska järveltä tuulee usein.

http://gasthauslohja.fi

Veera
Liittynyt2.9.2015
9/7 | 

Joo, tämän mestan löysin kyllä, mutta on tuolloin jo täynnä. :/

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
10/7 | 

Just nyt tällä hetkellä olen yötä Hotelli Lohjassa - ihan mukavat huoneet ja aamiainen on yllättävän hyvä. Täällä aina yövyn, kun olen Lohjalla työmatkoilla.

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/7 | 

Sille yölle ei ollut lohjalla mitään. Lähimmät Nummelassa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
13/7 | 

Hei Veera! Onko Ratsulalla verkkokauppaa? Ihania vaatteita Sinulla, mutta en löydä kauppaa, josta niitä sais.

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/7 | 

Ei ole Ratsulalla verkkokauppaa, mutta se kuuluu Moda-ketjuun, joten jos läheltäsi löytyy Moda-liike, on mahdollista että siellä olisi samoja merkkejä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram