Vitsi miten kivat asukuvat rakas Iina ottikaan musta eilen, kun olimme menossa Bloggers' Inspiration Day-tapahtumaan Kattilahallille! Vois ajatella, että kirjavan puseron kanssa, jokin graffittiseiniä rauhallisempi tausta olisi ollut paikallaan, mutta mua viehättää kuvissa just tää kuvien sekamelska. Itse asukin oli mielestäni todella kiva ja onnistunut.

Iinan kansa on kyllä aina kätevää lähteä kemuihin sun muihin, kun jos en ole itse tajunnut pakata mukaan sopivaa laukkua, kenkiä tai muita asusteita, niin sen neidin kaapista löytyy aina jotain kivaa lainaan. Eilisen molempiin asuihin löytyi tällä kertaa lainalaukut. Tämä kuvissa näkyvä Olympuksen kameralaukkuhan mulla on toki itsellänikin, mutta ei sattunut reissuun mukaan, joten lainasin Iinan ketjuhihnalla ja karvapallolla somistettua versiota. Se passasi asuuni täydellisesti!

housut - Lindex / pusero - Lindex / takki  - Mango / kengät - Wonders / laukku - Olympus / korvikset - Aarikka (saatu) / aurinkolasit - Eleven Paris

Mulla on näissä kuvissa edelleen torstaina tehty syheröinen lettikampaus. Kovasti suunnittelin herääväni aikaisine lauantaiaamuna, jotta ehdin pestä hiukset ja krepata siihen hyvän pohjan illan kemukampausta varten. No, kyllähän mun aamu-unisen luonteen tuntien olisi pitänyt arvata, että ei tuu tapahtumaan.

Päädyin siis lähtemään matkaan tuolla kaksi päivää vanhalla kampauksella, josta sitten tuunasin illaksi hieman runsaamman syherön. Siinähän ne vasta hyvät pohjat ja töhnät kampaukselle olikin! Hiusmottonihan kuuluu, että "mitä paskaisempi, sitä parempi".

Eleven Paris -merkkiset upeat kissamaiset peililasit ovat perjantainen hankinta Kokemäen Näkökeskuksesta. Siinä samalla, kun tekeillä olleen muuttumisleikkjutun osallistujalle valittiin uusia silmä- ja aurinkolaseja, ehdin itsekin sovittelemaan parit hienoudet. Ja näitä upeuksia en vaan onnistunut jättämään enää hyllyyn laitettuani ne kerran päähäni. Olivat niin hyvä match uuden tukkavärini kanssa. Hyviä tuollaiset duunikeikat, joissa tuhlaa samaa kiivaampaa tahtia kuin tienaa. :D

Apuaa, oon bussissa ja läppäristä loppuu akku ihan just. Noista ensi kertaa käytössä olleista nudekorkkareista siis lisää kemuasukuvien yhteydessä!

Kommentit (7)

Rakkaudella, Hannele
8/7 | 

Ihanan värikkäitä kuvia! Pitkän talven jälkeen värejä tekee mieli muodossa jos toisessakin + kukkakuoseja tietenkin. Hyvältä näyttää!

Terkuin, 

Hannele

Vierailija
9/7 | 

Todella upea , rento, hienostunut ja kaikkea koko asukokonaisuus! Tykkään kovasti!

Jeejee
10/7 | 

Älyttömän onnistunut asukokonaisuus! Wow!

Vierailija
11/7 | 

Ihana asukokonaisuus! Onko sulla noista housuista heittää jotain tarkempaa tietoa, linkkiä tms. ? :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/7 | 

Nää on jo yli vuosi sitten hankitut, joten ei löydy enää. Mutta samanoloisia joggersseja on nyt kaupat pullollaan. Lindexin lisäksi kannattaa tsekata ainakin H&M, sieltä löytyu paljon samanoloisia housuja.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat