Asia johon en tunnu koskaan pukeutumisessa kyllästyvän, on mustat asut ripauksella pinkkiä. Voin aina hetkeksi yhdistelmän unohtaa, mutta sitten kun taas kiskon mustaa ja pinkkiä päälleni, rakastun uudelleen. Pinkit kengät, korvikset, laukku ja huulet tekevät tässäkin mustan mekon ja sukkisten kokonaisuudesta pirteän ja elävän. 

mekko - Junarose (saatu ) / kengät - Minna Parikka / clutch - Marimekko / korvikset - Aarikka

Oikeasti mun tukka oli taas koko päivän tutulla tylsällä pikkumyy -nutturalla, mutta näytti hetkellisesti kivalta tää auki oleva takkukasa, että otin kuvat näin. Voi kunpa mun kärsivällisyys riittäisi ihan oikeasti pitää näitä hiuksia enemmän auki! 

Tämä Junarosen hopealangalla maustettu trikoomekko on tainnut olla päälläni nyt jo neljä päivää putkeen. Selkeää talven lempivaatepotentiaalia siis. Bling blingiä on juuri sopivasti, ettei tunnu  liian kimaltavalta arkeen, mutta asusteita päivittämällä tälläkin koltulla menisi helposti myös juhliin.

Ja selän kaunis aukko tuo mekkoon kivaa keveyttä. Oma mekkoni on mallikappale, myyntiin tulleessa versiossa takana on pieni halkio noin ison aukon sijaan.

Jes, mun flunssa alkaa vihdoin olla selätetty! Se tarkoittaa sitä, että pääsen viikonloppuna matkaamaan kotikonnuille perhettä näkemään. Ihanaa päästä pitkästä aikaa halimaan äitiä, isiä, mummia, tätitettäviä ja isotäitettäviä. Muistan kuinka lapsena en halunnut, että mua niitetään tädiksi. (Olin siis 7 vuotias, kun ensimmäinen siskojeni lapsista syntyi) Mutta nyt mun mielestä isotäti on ehkä coolein titteli mitä mulla on koskaan ollut! 

Kommentit (8)

Ananasaika
10/8 | 

Ihana! Saattaisin pitää enemmän niskan pienestä halkiosta, täytyypä etsiskellä. Muistatko, onko tuotemerkki laivoilla myynnissä? Missä ihmeessä olen tuon nähnyt?

Blackie Rose
15/8 | 

Hei! Muistelen lukeneeni blogiasi joskus vuosia sitten ja nyt löysin sen uudestaan <3 Oletko harkinnut lataavasi kuvat vähän pienempinä, silloin ne latautuisivat nopeammin ja blogin luettavuus paranisi. Asukuvat ovat mielestäni tyyliblogien suola, mutta kuvia yksittäisestä asukokonaisuudesta voisi olla vähemmän, vaikka toki on kiva nähdä kaikki kivat pienet yksityiskohdat :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/8 | 

Kuvien määrää en halua vähentää.  Kuvat ovat postauksessa myös tekstin rytmittämisen vuoksi, sillä en halua kovin pitkiä tekstimassoja. Ja toisaalta moni taas tykkää nimenomaan katsella kuvia. Pienempiä tiedostoja toki voin harkita. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram