Näyttääkö asu jotenkin tutulta? Tästä pilkkumekon ja punaisten kenkien yhdistelmästähän minä juhannuksena haaveilin. Ja pilkkupusero nähtiin tässä postauksessa.

Hurahdin tosiaan tuohon pilkkuviskoosiin siinä määrin, että tilasin Ellokselta sekä mekon että puseron. Ja hitto vieköön, tästä olisi olemassa vielä lyhytkin mekko! :D

Etuosan solmimisnauhat saavat mekon istumaan kauniisti vyötäröltä. Tilasin mekosta ensin koon 50, mutta se oli liian suuri ja olisin vielä kompastunut helmaankin. Kokoa 48 ei enää ollut jäljellä, joten jännitti mahdunko tähän 46 kokoon, mutta tämähän oli yllätyksekseni just hyvä.

On se kyllä melkoinen soppa nuo vaatekoot, kun eri merkeillä on aina ihan erilaiset koot. Tämä siis suht reilua kokoa, koska olen tosiaan enempi tuollainen 48-50 kokojen käyttäjä ja aika harvoin mahdun 46 kokolapulla varustettuun vaatteeseen. 

Mekko on niin ihanan ysäriä, että. Mulla tuli siitä jostain syystä mieleen Geena Davis 90-luvulla. Koitin googletella kuvia, mutta vastaan tuli vain kuva, jossa hänellä on punainen ohutolkaiminen pilkkumekko. Toinen näyttelijätär, johon ajatukset harhautuvat tätä leninkiä katsellessa on Liv Tyler ja ei pelkästään ysärillä, vaan ihan koska vaan. Että ihan leffastarafiilis siis tässä mekossa. :D

Tuo punainen nahkalaukku muuten löytyi varastoa kompatessa mun kirppisvaatekasasta, josta pelastin sen takaisin käyttöön. Olipa hyvä, etten ollut ehtinyt vielä hankkiutumaan siitä eroon.

mekko - Joelle, Ellos / kengät - Wonders, Boozt / laukku - kirppislöytö / aurinkolasit - Lindex

Tykkään mekossa kuosin, materiaalin lisäksi ja jo edellä mainitsemieni solmittavien nauhojen lisäksi tuosta halkiosta. Vaikka helma on pitkä, niin kävellessä ja tuulen tuivertaessa pääsee kivasti sääret esiin.

Toki vois tällaisen halkion kanssa harkita myös säärikarvojen ajelua, mutta siihen mun vähäinen tarmokkuuteni ei tänään riittänyt. Mutta ennakko-oletusten vastaisesti harjasin sentään tukkani! 

Kommentit (6)

Vierailija
8/6 | 

Mulla olis koko 40 ylimääräinen, kerran pidetty ja vähän lyhennetty kyn meinasin kompastua.

Jiii
9/6 | 

Aivan IIIIHANA mekko!! ❤️ Ja sinä näytät siinä kerrassaan hurmaavalta, pukee sua tosi hyvin. Ja ehkä pukisi minuakin, Hmm hmmmm...

Salla P
10/6 | 

Kyllä olet upea nainen! Tässä mekossa ja muutenkin. Olen lueskellut sun blogia varmaan vuoden verran ja tykästynyt sun tyyliin. Enkä tarkoita vaatteita, vaan ehkä eniten aitoutta, rouheutta ja tietynlaista häpeilemättömyyttä.

Vaatteilla on selkeesti myös myönteinen vaikutus sun mielialaan. Ainakin kuvissa näytät aina säteilevältä ja hyvinvoivalta, vaikka olisit aikaisemmin kirjottanut elämän takkuamisesta. Kyllä punainen laukku ja uusi mekko voi välillä myös toimia mielialalääkkeiden tavoin :)

Kuinka pitkä tuo mekko muuten on? Tai kuinka pitkä olet itse? Itse löydän harvoin sopivia maximekkoja, kun on huikeat 163cm pitkä. Oma tarmo harvoin riittää mekkojen lyhentelyyn..

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/6 | 

Mä olen itse 167 cm, siitä saanee jotain käsitystä mekon mitasta.

Kyllä se tosiaan vähän edes piristää, kun jaksaa laittaa kivat vaatteet päälle ja vähän laittautua. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram