Eilen mun instagramissa näkyi vaaleanunainen pilkku-paita ja nyt olisi vuorossa pilkkuja mustalla pohjalla. Ei oo tämmösiäkään juuri aiemmin mun päällä näkynyt.

Nyt on menossa selkeästi uusien asioiden aikakausi. Olen alkanut syömään sienuruokia (siis jopa itse niitä haluamaan), löysin viikonloppuna oluen, josta pidin (Hiisi Panimon Kratti-niminen mustaherukka-puolukka sour saison) ja pukeutumiseen putkahtelee koko ajan uusia juttuja. Uuu, miten pelottavia ja suuria muutoksia! :D

Vähän paskaksi hankinnaksi kuitenkin osoittautui tämä Lindexin viskoosipaitapusero vaikka tykkäänkin siitä miltä se näyttää ja tuntuu. Paita on ihan sopiva, ei millään tavalla kinnaa rinnuksista, mutta siitä huolimatta siinä ei pysy napit kiinni, vaan etenkin tuo rintojen alaosan kohdalla oleva nappi aukeilee ihan yhtenään.

Toki se sovarissa pysyi kiltisti kiinni sen aikaa kun siinä pyöriskeli, joten tämä ongelma kävi ilmi vasta, kun pusero oli eka kertaa pidemmän aikaa päällä. Kiva oli istua duunipalaverissa ja huomata, että mun pallea vilkkuu vastapäätä istuvalle ihmiselle.

hame-Your Face / pusero -Lindex / takki - Betty Barclay / kengät- RAS / laukku -Cambridge Satchel Company

Jos ei funktionaalisia ongelmia oteta lukuun, niin muuten tämä oli ihan kiva asu. Helma on aika lyhyt, mutta noin matalien kenkien kanssa ja samaan mittaan yltävän takin kanssa mielestäni vielä ihan ok. Ei tuo hamonen päällä ehkä kumarruta biljardipöydän äärelle, mutta kun pysyy pystyasennossa, niin ei sieltä pyrstö vilku.

Mutta siis toi nappiasia. Mikä siinä jumalauta on? Pitääkö mun vaan unohtaa kaikki maailman paitapuserot? Että eivät vaan oo mua ja mun etumusta varten. Sanokaa etten mä oo yksin tän ongelman kanssa. Kai siellä on joku muukin jonka napit mystisesti aukeilee? 

Kommentit (10)

ellenne
1/10 | 

Aukeilee juu.

Mutta ongelman ratkaisin sillä että ompelen kaikki nappipaidat rinnuksen kohdalta. Ei haittaa enää aukeaako napit vai ei kun nappilista on ommeltu kiinni. :D

Maddaleena
2/10 | 

Pienennä sitä aukeilevaa napinläpeä. Muutamalla pistolla aukkoa lyhemmäksi, testaa kuitenkin, että nappin saat kiinni.

Vierailija
3/10 | 

Edellisten lisäksi Mark & Spenceriltä saa hyviä beigejä toppeja "varmistukseksi" ☺

Vierailija
4/10 | 

Tuttu juttu. Myös varsin maltillisen rintavarustuksen omaavalle. 

Lämpimästi suosittelen tuota napinläpien pienentämistä muutamalla pistolla. Mitä tiukemmat tekee, sitä varmemmin pysyy. Pukiessa vaan joutuu sitten hiukan etsimään kärsivällisyyttään ja sorminäppäryyttään. 

ellak
5/10 | 

Itse kanssa komppaan tuota ekaa kommenttia. Ompelen rinnankohdalta kiinni sellasilla ala-aste pistoilla sisäpuolelta rinnankohdalta. Paidan saa vielä päälle kun ylin nappi aukeaa ja alimmat on auki niin paitapusero fiilis säilyy. :) Sit toinen mitä harrastan on se, että silitän just näitä viskoosi paitoja ja miksen muitakin vähän niinkun venyttäen. Joko ihan pituutta tai sitten leveyttä haluttuun kohtaan. Yllättävän monta senttiäkin saa aikaseksi tällee. :D

Alissa

Just näin mäkin teen! Rinnusten kohdilta ompelen napit umpikiinni, silloin muita voi pitää auki :)

Vierailija
6/10 | 

Mullakin on yksi pellavapaitis missä yksi nappi aukeilee aina tosta hinkkien kohdalta, mä olen ratkaisut sen pitämällä alupaitaa aina sen kanssa

Vierailija
7/10 | 

En kyllä näe mitään ongelmaa siinä jos naisella napit avautuvat itsekseen tai että jos hän kumartuu biljardipöydälle niin pyrsö vilkkuu, olisiko mitään oikeita ongelmia jotka pitäisi ratkaista?

Sariska
8/10 | 

Nappien vaihtaminen isompiin ja vähemmän liukaspintaisiin voisi myös auttaa. Itse olen myös muutamalle paidalle tehnyt tuon muidenkin mainitseman kiinni ompelun, mutta kaikkiin paitoihin sitä ei halua tehdä.

Vierailija
9/10 | 

Marks & Spencer myy paitapuseroita joissa on "tuplanapitus" ja ovat ainoita jotka pysyy siististi kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram