Kaupallinen yhteistyö

-Kaupallinen yhteistyö, Olympus -

Minä en ole elämässäni paljoakaan laihduttanut, mutta yhden arkeen vaikuttaneen kilojenkaristamisoperaation olen tehnyt. Tuo merkittävä painonpudotus tapahtui kamerakalustoa vaihtamalla!

Kuvasin vielä reilut viisi vuotta sitten kaikki työni isolla täyden kennon peilijärjestelmäkameralla. Muistan tuolloin yhdellä työmatkalla punninneeni kamerareppuni lentokentällä ja tulos oli n. 11 kg. Mukana oli minimivarustus, mitä kannan mukana lähes keikalla kuin keikalla. 

Olen nyt kuitenkin jo vuosien ajan tehnyt huomattavasti kepeämmillä kantamuksilla. Vaihdettuani kameran Olympuksen peilittömään OM-D -järkkäriin, putosi kalustoni painosta yli puolet pois. On melkoisesti miellyttävämpää kanniskella n. 5 kilon painoista kameralaukkua yli kymmenen kilon sijaan. Myös usein kuvaamisen vuoksi vihoitellut olkapääni rauhoittui täysin, kun työkalut kevenivät.

Ylläolevassa kuvassa vasemmalla työreppuni, josta on usein puolet tyhjänä kameran ja linssien viedessä niin vähän tilaa. Tyhjän tilan voi sitten tarpeen tullen käyttää vaikka lisävaloille ja niiden virtalähteelle, eikä sittenkään reppu vielä paina saman verran kuin ennen kamera, muutama linssi ja yksi salama.

Oikean puoleinen pikkuveska puolestaan on mun vapaa-ajan kameralaukku, joka sekin nielee sisäänsä yllättävän paljon tavaraa.

Jos entisellä kalustollani kamera, neljä useimmin tarvitsemaani linssiä ja salama (+ pienet tarvikkeet kuten akut + laturi, paristot jne) kassi painoi sen lähes 11 kg, niin noista kuvan kamoista tulee repun ja pikku tilpehöörin kera maksimissaan 6 kiloa (mistä pelkän repun oma paino n. 1,5 kg). Ja mukana on jo viisi linssiä! Ai että mun hartiat kiittää. 

Vapaa-ajalla puolestaan kiittää laukkua kannattelevan olkapään lisäksi myös tyyli. Vai näyttäiskö tää asu yhtä kivalta jonkun ankean ison nylonkameraveskan kanssa? Epäilen.

Pellavatrikoomekko - H&M / Leopardikimono - Pieces / Laukku - Olympus / Kengät - Pavement (saatu)

Työreissujen kamat painaa sentään edelleen useampia kiloja, mutta matkoilla ja muulloin vapaa-ajalla kanniskelen iloisesti kuvauskamoja, jotka painavat vain n. puoli kiloa. Kuljetan PEN-kamerani kanssa useimmiten paria eri objektiivia sen mukaan missä ja mitä on aikomus kuvailla. 

Esimerkiksi lomilla tai juhlissa kamera-/käsilaukkuni sisältö näyttää usein tältä:

Olympuksen nätti ja kompakti nahkainen kameralaukku on ulospäin kuin mikä tahansa tyylikäs käsilaukku, mutta se on mitoitettu juuri PEN-kameroille ja sisäpuoli on siirrettävine pehmuisteineen kuin muutkin kameralaukut.

Pieni veska nielee sisäänsä vaivatta PEN-kameran, pari objektiivia (kuvassa kittilinssi 14-42 mm ja 45 mm 1.8), puhelimen, pienen lompakon, avaimet ja muutaman meikkituotteen. Ja vielä olisi mahtunut vaikka yksi pieni objektiivi lisääkin. Tämän laukun kanssa onkin monet matkat tehty, sillä se käy veskaksi silloinkin kun ei edes ota kameraa mukaan. 

14-42 mm pikkuzoomilla pärjää esim matkoilla monenlaisissa tilanteissa. Sillä kuvaa helposti maisemat ja nähtävyydet. Potretteja, herkullisia ruokakuvia ja erilaisia yksityiskohtia varten taas sopii tuo 45 mm objektiivi, joka valovoimaisuutensa vuoksi helpottaa myös hämärässä kuvaamista. 

Kuvausvinkkejä ja tietoa objektiivien eroista löydät selaamalla aiemmat postaukset tagin Olympus alta.

Olympuksella on nyt elokuun 18. päivään saakka meneillään tarjous, missä tuon PEN E-PL9 -kameran ostajat saavat 45 mm 1.8 muotokuvalasin hintaan 0 € (ovh 269 €) tai vaihtoehtoisesti 25 mm f/1.8 -objektiivin satasella (ovh 379 €)!

Jos sinulta löytyy Olympuksen kamera jo omasta takaa niin alennuskoodilla vieruska0819 voi tilata myös pelkän 25 mm 1.8 objektiivin alennushinnalla 269 €! Tuota moneen soveltuvaa valovoimaista linssiä ei mistään muualta noin edullisesti saa.

EDIT: Muokattu tekstiä päivittämällä ajankohtainen tarjouslinkki

EDIT2: Päivitetty tarjouksen tietoja

Kommentit (9)

Heipsu
10/9 | 

No nyt alkaa olla jo kerrassaan hyvä paketti kasassa 😊 Onko tarjouksessa vain mustat tuotteet, vai voiko väriä valita mieleiseksi? Ja MFT on kyllä aikamoinen ihme koonsa puolesta, hyvätkin linssit ovat paljon pienemmät kuin mitä täyden kennon setti 🙈

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/9 | 

Kun menee noista linkeistä, siellä on tosiaan musta kamera ja laukku valmiina. Alennuksen pitäisi kyllä toimia edelleen jos lisäät haluamasi väriset tuotteet ostoskoriin ja poistat sitten mustat. vieruska0619 koodilla toimii.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

H
12/9 | 

Oops, lähti tää tarjoussetti tilaukseen ihan huomaamatta :D Sitten kahlaamaan ajatuksella noi aiemmat kuvauspostaukset ja odottelemaan pakettia. Kiitos tästä ja blogista muutenkin, oon lukenut jo vuosia mutta eipä tuu juuri koskaan kommentoitua.

Vierailija
13/9 | 

Saako tuohon laukkuun mahtumaan mitenkään päin Em1 kameraa? 😄

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/9 | 

Ihan jonkun pannukakkuobjektiivin kanssa saattaa mennä yhdessä asennossa, mutta eipä taida muuten oiken sopia. Olis kyllä mahtavaa jos samantyyppistä laukkua sais sillekin kameralle!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

luumu
15/9 | 

Jee, uusi kamera ja laukku tilauksessa. 😍 Onko sulla suosituksia muistikorteista? Onko joku merkki mitä ei kannata tai joku suositus mikä ollut kestävä?

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/9 | 

Itse olen suosinut Sandiskin tai Kingstonin kortteja. Ne ainakin molemmat olleet luotettavia.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
17/9 | 

Harmi, tarjous ei ollutkaan enää 15.6 voimassa.

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/9 | 

Hei laita mulle meiliä veera @ tyyliametsastamassa.fi niin hoidetaan sulle koodi jolla saat tarjouksen. Sen olisi pitänyt olla voimassa vielä nyt lauantain, mutta on tapahtunut varmaan joku näppäilyvirhe verkkokaupan päässä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat