En jaksanut ottaa stillejä ja kirjoittaa, joten kuvasin Mangon nettikaupasta tilaamani vaatteet videolle. Katso siis alta mitä tilasin ja pidinkö vai palautinko. Kerron myös mitä kokoa suosittelen Violeta-malliston vaatteista itseni kokoisille. 

 

 

Miksi muuten noi Youtuben vaihtoehdoiksi antamat aloituskuvat on aina tihan urpoja? :D

Ja mites noin ylipäätään, onko tällaiset asiat videona ihan jees, vai oletteko tekstin ja still-kuvien ystäviä?

Kommentit (15)

Vierailija
16/15 | 

Still-kuvien ehdottomasti. Tulee luettua blogiasi usein bussissa eikä kuulokkeet aina satu mukaan niin silloin jää videot katsomatta. Tarkemmin sanoen tää oli eka kerta kun katsoin ikinä bloggarin videopostauksen koska istun sairaana sohvalla.

Vierailija
17/15 | 

Mä tykkään myös videoista kovasti :). Niistä näkee jotenkin paremmin bloggaajan luonnettakin.

Vierailija
18/15 | 

Still-kuvien. Tai jos videoita haluaa kuvata, niin voisiko saada tekstinä edes jonkun tiivistelmän. Minäkin luen blogeja usein bussissa/odotellessa/muussa julkisessa tilassa jossa ei ole mahdollista ilman kuulokkeita kuunnella, ja kuulokkeet minulla on ihan äärettömän harvoin mukana. Tympeää sitten kun käy näin että menet blogiin että jes, uus postaus, mutta siellä onkin vain video :/ 

Vierailija
20/15 | 

Tilasin itse Mangon Huoleta-mallistosta ja eivät sopineet. Koin melko epäreiluna, että me plussakokolaiset joudumme maksamaan postikulut palautuksesta kun normikokoiset voivat palauttaa vaatteet kuluitta Mangon liikkeisiin. Tämän takia en jatkossa aio shoppailla Violetaa ennen kun muuttavat palautukset reiluiksi.

PiP
22/15 | 

Ehdottomasti still-kuvina! En millään viitsi odottaa videoiden latautumista, kuvat ja teksti toimii paremmin. Please, älä vaihda videoihin.

Anna
23/15 | 

Sun kuvat on aina niin hyviä, että mieluummin stillinä! On totta, että vaatteiden istuvuuden hahmottaa paremmin kun malli liikkuu, mutta muuten mukavampi katsella kuvia kuin videoita, esim. bussissa jne. Voihan sitä videoitakin välillä olla, mut mielestäni blogin suola on nimenomaan kuva+teksti. 

koiris
24/15 | 

Still-kuvien ystävä minäkin - vaikka videosi olikin kivan rauhallinen ja hyväfiiliksinen.

Heta
25/15 | 

Kerrankin hyvän näköisiä nahkatakkeja myös isokokoisille! En saanut videota pyörimään Iphone 6:lla ja tässä työkoneessa ei ole ääntä; minkä kokoisen takin ostit/palautit? Still-kuvista tykkään minäkin, edellä maintuista syistä johtuen :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
26/15 | 

Toi oli koko XL ja mahtui mulla jopa kiinni. Niukkojen rotsien ystävänä olisi ollut kiva päästä kokeilemaan myös yhtä kokoa pienempää.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sugared
27/15 | 

Itsekin tilailen silloin tällöin Violetaa ja aina saa olla jännäämässä, että mitenhän tilaus istuu, pitääkö palauttaa ja paljon maksaa. Olen kyllä löytänyt mallistosta vuosien varrella ihan huippu juttuja, joten riski on usein kannattanutkin. Jotain Violeta by Mango- vaatteita saa muuten Booztin kautta ja sinnehän voi ilmaiseksi palauttaa. Tuntuu vaan, että ne kaikkein kivoimmat tuotteet eivät taas sinne tietänsä löydä, mutta suositan silti tsekkaamaan! ;)

emiliamaria
30/15 | 

Still-kuvat ja tekstit. Mä oon lopettanut monen blogin seuraamisen kun ovat menneet videohommiksi, lukeminen on kivempaa ja sitä voi tehdä ilman kuulokkeita iltaisinkin, jolloin pääasiassa blogeja ehdin katsella. Naurattaa myös joissakin blogeissa olevat "anteeksipyynnöt" siitä että juttu on pitkä, siis tekstiä on paljon, aivan kuin lukeminen olisi ihan kauhea vaiva. (toki joillekin lukihäiriöisille pitkät tekstit on uuvuttavia) mutta tässä taidetaan nyt mennä kokoajan siihen että kaiken pitäisi olla helppoa ja valmiiksi pureskeltua ja mikään ei saisi aiheuttaa aivoissa ponnistelua. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram