Jes, eka kertaa tällä viikolla ihan tuoreita asukuvia. Fresh from the camera! Näissä kledjuissa on tullut hiippailtua tänään mm. duunipalaverissa. Aamupäivällä oli kuitenkin niin vilpoisa tuuli, että pyöräilyä varten piti nakata suosiolla päälle vielä vihreä bomberi, jotta tarkeni. Ja totesinpa siinä työmatkalla, että sukat ja pidemmät lahkeetkin olis ollut siinä viimassa kivat. Mut nyt on kesä s**tana! Ei voi käyttää sukkia!

housut - H&M / pellava t-paita - Marimekko / takki - H&M / kengät - OTZ Shoes / korvikset - Aarikka

Pinkit korvikset ja huulipuna valikoituivat tänään käyttöön ihan puhtaasti uusein kesätossujeni vuoksi. Pyörähdettiin eilen vanhempieni kanssa Raumalla vanhaa kaupunkia ihmettelemässä ja tuli piipahdettua myös yhdessä kenkäkaupassa. Jouduin etsinnöissäni toteamaan, että monta paria kesäkenkiä päätyi viime kesän muuton yhteydessä poistoon, joten jotkut työhön sopivat kepeät tossut olivat ostoslistalla.

Mulla oli noista OTZ Shoesin espadrilloista aiemmin sen verran kokemusta, etä sain sellaiset muutama vuosi sitten blogilahjana. Alkuaikoijen mallista kuitenkin puuttui tuo pieni venykepala, joten napakkaa pellavaa olevan tossun reuna oli liian tiukka omalle hieman rintavalle jalalleni. En vaan pystynyt pitämään, joten lahjoitin kengät ystävälleni. Tykästyin kuitenkin jo tuolloin OTZien mukaviin pohjiin, joten kiinnostuin kengistä uuden venykkeellä varustetun mallin myötä. 

Kun bongasin OTZeja eilen V.Valo ja Kumppanit kenkäkaupan ikkunassa, päätin vihdoin sovitella josko uudempi malli passaisi itsellenikin. Ja kyllä, koko 37 oli itselle just eikä melkein, ja pienen kuminauhapalasen ansiosta reuna ei kalva jalkapöytää kuten vanhemmissa tossuissa, vaan nämä ovat kaikin puolin järjettömän mukavat. 

Jos tällaisia kangastossuja mietitään, niin tykkään hieman enemmän TOMSien ulkonäöstä, mutta niiden suorat ja melko ohuet pohjat eivät paini lähellekään samassa sarjassa OTZien muotoillun korkkipohjan kanssa. Ihan hemmetistihän nämä maksoivat ollakseen kepeät kangastossut (maksoin omistani 79,-), mutta ei sitä työpäiviä jaksa ihan millä tahansa lättäpohjilla tassutella, joten tarpeeseen tulivat. 

Kengissä on siis todella miellyttävästi jalan muotoja mukaileva korkkinen sisäpohja ja ulkopohja on kumia ja juuttikuitua. Pellavaisia tossuja on saatavilla montaa kymmentä eri väriä ja nahkaista versiotakin muutamassa värissäm esim kultaisena ja hopeisena!

Rikas mies jos oisin, OTZeja joka värissä itselleni soisin!

Kuka muu ihastunut OTZeihin?

Kommentit (8)

RebelUnderCover
9/8 | 

Mun rintavaa jalkaa ei Tomsseihin saisi millään mahtumaan. Venyke siis toimii näissä pelastajana? Pitääkin marssia testaamaan. Miten koot, jämptiä vai reilua mallia?

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/8 | 

No mulla on jalka sellanen 37-38 ja mulle 37 oli ihan just millilleen, 38 jo liian iso. Nää saa olla sellaiset, että jalka on just pohjan mittainen, kangas muotoutuu sitten kyllä vähän varpaiden mukaan. Ja juu, venyke tosiaan teki näistä omalle rintavalle kintulleni sopivat, ilman sitä olivat ihan tuskaa. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

RebelUnderCover
11/8 | 

Loistavaa. 38 ois sitten varmasti mun koko. Kiitos Veera :) !

Vierailija
13/8 | 

Koko kannattaa valita et pienempi koska pellava venyy käytössä
Tossut voi muuten pestä kun ottaa sisäkengän ensin pois

Vierailija
14/8 | 

Ihan parhaita kesäkenkiä. Mulla on 7 eri väriä enkä muita kenkiä enää halua käyttääkään. Eivät hiosta vaikka olisi kuinka kuuma ja ovat jalassa hyvät pitkilläkin kävelymatkoilla. Kokkipohjallinen vain pois ja koneeseen 30-asteen pesuohjelmaan. Ja sopivat sekä hameen että housujen kanssa😊.

sitruunaperhonen
15/8 | 

Kiitos hyvästä esittelystä!! Kiinnostuin kivan näköisistä tossuista, mutta nimenomaan pohjan rakenne mietitytti. No nyt se tuli selväksi. Muotoiltu pohjan pitää olla! Ja matsku nimenomaan sellaista ettei hiosta. Ja *nam$$* mitä värejä!!  Eikun OTZeja ostamaan!! :D

Vierailija
16/8 | 

Nämä on aivan ihanat jalassa ja ulkonäkökin jees. Hinta-laatusuhde on ollut itselle pettymys, jo kuussa parissa tullut reikiä ja tuossa hintaluokassa se on minusta nou-nou. Tosi harmi, nämä olis muuten pööööfekt kesäkengät jalkavammaiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat