Mä olen aina tasaisin väliajoin selannut Mangon nettikaupassa Violeta-malliston valikoimaa, mutta aina sitten kuitenkin epäröinyt tehdä tilausta. Suurin syy on varmaankin ollut se, että mä en saa heidän käyttämistäään malleista minkäänlaista fiilistä siitä, että kyseessä olisi pluskoon vaatteet. (Olenkin kirjoittanut aiheesta aiemminkin ja vertaillut eri plusmerkkien malleja.) Ja kun en ole koskaan päässyt hiplaamaan ja sovittelemaan noita Violeta-vaatteita livenä, en ole pelkän mittataulukon perusteella oikein päässyt perille mitä kokoa pitäisi tilata.

Selasin Violtan valikoimaa tänään ja kokosin samalla pari kollaasia omaa silmää miellyttäneistä jutuista. Tällä kertaa päätin vihdoin myöskin testata onneani kokoarvonnassa ja tein tilauksen, koska vastaan tuli jotain aivan vastustamatonta.

Tilaamani vaate on mukana tämän postauksen kuvissa, mutta saatte sitä vasta arvailla. Nappaan kuvat siitä päälläni sitten paketin saavuttua, osuipa koko oikeaan tai ei. Mutta raporttia koon valinnasta ja sen osumisesta siis luvassa toivon mukaan jo ensi viikolla. 

Kevätinspiraatiolistallani jatkaa näidenkin kollaasien perusteella voittokulkuaan edelleen kirjailut ja kaikki vaaleanpunainen. Myös bomberit aiheuttavat ihastusta etenkin kuviollisina versioina. Itseäni hieman yllättäen huomasin tallentavani myös paljon kuvia paitapuseroista. Huomasin jopa tuijottelevani sopimattoman pitkään paria farkkupaitaa, entisiä inhokkejani!

Ja farkut nyt eivät lakkaa innostamasta ikinä, mutta Violetan farkkuja katsellessa yllätin itseni himoitsemasta noita ekan kollaasin ylärivin keskeltä löytyviä vajaamittaisia leveälahkeisia pöksyjä. Ne on toisaalta kamalat, mut toisaalta ihanat. :D

Nyt vasta näitä kollaaseja katsellessa tajusin, että olen poiminut lähes pelkästään vaaleita ja pastellinsävyisiä vaatteita. En todellakaan ole enää entiselläni.

Onko veikkauksia mitä tilasin? :D

 

 

Kommentit (5)

Mardu
6/5 | 

Vahvasti epäilen, että tuon roosan jakun pistit tilaukseen.

atomi
7/5 | 

Tuo vaaleanpunainen nahka(?)rotsi varmaankin

Fieras
8/5 | 

Toi kirjailtu pilotti tietty. Toivottavasti koko natsaa.
Mä oon tilannut useamminkin Violetan rytkyjä boozt.comista. Yläosat aika nafteja mun kokemusten mukaan.

Peppi
10/5 | 

Vaaleanpunaisen nahkatakin! Sama roikkuu naulakossani ja odottaa ulkoilupäivää. On muuten ihana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat