Tunnetko sinä itsesi seksikkääksi? Vai ajatteletko, että "emmää oo kyllä voi olla seksikäs, kun on tää mahamakkara ja selluliittia ja tissitkin jo roikkuu..."?

Itseltäni löytyy niin napaa kohti pyrkivät rinnat, useampi makkara eri puolilta vartaloa, selluliittia, raskausarpia, hyllyvät reidet ja mitä kaikkea näitä täysin epäseksikkäiksi koettuja ominaisuuksia nyt onkaan. Mutta mulla on kyllä useinkin aika seksikäs fiilis. Niin, mulle se on nimenomaan fiilis. Toki sitä helpommin tuntee itsensä kuumaksi laittautuneena hyvin istuvassa pikkumustassa ja korkkareissa kuin tukka paskaisena verkkareissa, mutta ei se jälkimmäisissäkään ollenkaan poissuljettua ole. Seksikkyys kun on ainakin omasta mielestäni paljon muutakin kuin ulkoisia seikkoja.

Jos mietin millaiset ihmiset ovat olleet mielestäni sillä tavalla kuumia, niin suurinta osaa yhdistää älykkyys, tietynlainen huumorintaju ja oikea määrä itsevarmuutta. Olen useinkin huomannut ajattelevani jostain tyypistä, että se on olemuksensa takia sairaan seksikäs. Siis tapa olla, puhua ja katsoa. Mutta, jos sama ihminen näytettäisiin minulle vain kuvana, en kiinnittäisi ulkonäköönsä juuri mitään huomiota. Pelkkä kuori ei siis väräytä, eikä saa ajattelemaan, että onpa kuuma, ei muita eikä omaa peilikuvaa katsoessa.

Ei se hottis olo siis itsellekään synny automaattisesti sillä, että vetää parasta päälle, levittää punat huuleen ja hyppää korkokenkiin. Jos olo on paska, stressaa, huolettaa ja tympii, niin ei siinä pelkät saumasukkikset auta. Varmimmin sitä iskee silmää omalle peilikuvalleen, kun on kaikin puolin hyvällä tuulella ja energiatasot kohdillaan. 

Mutta vaikka homma onkin pitkälti sisäisestä fiiliksestä kiinni, niin ei törkeen upeet alusvaatteet kyllä ikinä haitaksikaan ole. Tämä kuvien Scantillyn wetlook-pintainen Unleash-setti sopii täydellisesti niihin hetkiin, kun päivän motto kuuluu, että "I'm sexy and I know it!". 

No niin... nyt soi sitten LMFAO päässä ja siinä biisissä ei oo kyllä mitään seksikästä! :D

Alusvaatteet saatu Lumingerielta.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 | 

Tuo ensimmäinen kuva pysäytti kun selasin blogit.fi sivustoa, vitsi miten upea olet! Tämän halusin vain tulla sanomaan :) 

Laila
3/13 | 

Juuri näin!! Mä oon kokoa 50, tissit HH ja makkaraa enemmän ku Prisman lihatiskissä 😁 Mutta oon omasta mielestäni ihan helevetin seksikäs 😊 Ja samaa mieltä on mun puoliso. Sex appeal on nimenomaan kiinni itsetunnosta. Ei koosta.

Anonyymi
4/13 | 

Olen pitkä ja laiha ja aika kurviton. En ole koskaan tuntenut itseäni seksikkääksi ja eipä kukaan ole sanonutkaan. Voi miten olen aina kadehtinut teitä pyöreitä!

hoikkis

Älä kadehdi, hoikkakin voi olla seksikäs, se on asenteesta ja omaan itseen uskomisesta kiinni : ) Ollaan hyviä just omana itsenä. Ihan tarpeeton stereotypia tuokin, että pitää olla pyöreä ollakseen seksikäs. Ja seksikkäässä pukeutumisessa vähemmän paljasta pintaa saattaa olla parempi, jää jotain arvailtavaakin.

Ohmy
5/13 | 

Onpas upeat! Harmi, kun oma ympärysmitta normaalisti sen 95... Se on niin epäreilua, kun mielestäni muuten itsetunto kokoni kanssa on kohdillaan, mutta alusvaatevalikoimat plussakoossa ovat aivan mitättömiä. Väitän myös, että korvienväli ratkaisee, mutta joskus olis kiva boostata egoa jollain muullakin, kun beigeillä pehmoliiveillä... 😆

Ulkosuomalainen
9/13 | 

Olet upea nainen ja sen lisäksi vielä todella huumorintajuinen. Täytyy yrittää harjoittaa oman vartalonsa rakastamista ja seksikkyyttä! Kiitos upeasta blogistasi jota seuraan ulkomailta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram