Kuluneen viikon positiivisia ja parhaita asioita on ollut mm:

- Hillittömän hauska karaokekeskiviikko kaverin kanssa. Oltiin mestoilla jo kaksi minsaa aukeamisen jälkeen ja saatiin hoilata ensimmäiset pari tuntia ihan keskenämme. Laulaminen on ihanan rentouttavaa ja saa ajatukset irti arjesta.

Päädyttiin viettämään kuppilassa yli 5 tuntia ja siihen mahtui omalla kohdallani biisejä aina Pretendersistä Kikkaan ja Scandinavian Music Groupista Raptoriin. Frendini Mikon kajauttaessa KISSin I was made for loving youn oli meillä insinööriopiskelijoiden kanssa käynnissä huikea tanssirinki ja meidän Where the wild roses grow duetto sai samaiset haalarityypit heiluttamaan sytkäreitä slovarin tahdissa. Hieno ilta. Aiotaan ottaa tavaksi.

- Ihanat viestit ja puhelut ystäviltä ja läheisiltä. Hymy on hiipinyt kasvoille tällä viikolla monta kertaa puhelimen kilahtaessa. Mulla on mahtavia tyyppejä ympärillä.

- Mun upea kansikuva!! Apua, on tuntunut aika hienolta nähdä oma kuva lehtitelineissä julkkiskansien välissä. Uusimmassa Me naiset -lehdessä siis mun haastattelu, missä kerron eron jälkeisistä tunnelmista kuten yksinäisyyden pelosta. Emmi-Liia Sjöholm kirjoitti tosi hyvän ja aiodn jutun ja Liisa Valonen kuvasi järjettömän hienot kuvat. Tsekkaa siis uusin Me Naiset!

- Paljaat nilkat ekaa kertaa talven jälkeen. Kiskaisin eilen illalla jalkaani H&M vuosia vanhat herrainkengät keinonahkahousujen kaveriksi ja ai että tuli keväinen fiilis. Tästä se lähtee! Juuri soitin exälle ja kysyin saanko tuoda mun talvitakit säilytykseen hänen varastoonsa, kun eivät mahdu mihinkään mun kämpässä. Ihan kohta voi jo heittää nahkarotsin niskaan!

- Lumen karkkipinkki huulipuna herätti paljon huomiota mun instassa ja moni kyseli sävyn perään. Kyseessä on Lumenen Nordic Seduction huulipuna (hopeinen hylsy sävyssä 10 Niittykukkia. (huulipuna saatu)

- Suuri ajatusten loksahdus pääkopassa. Kun vielä muutama viikko sitten rukoilin, että aika kuluisi niin, että pääsisin hyppäämään vauhdilla vaikka edes puoli vuotta eteenpäin, jotta pahin olisi takana, niin tällä viikolla tuli tunne, että nämä hitaat yksi kerrallaan kuluvat päivät ovat just hyvä. Ei sittenkään ole kiire minnekään.

Keinonahkahousut - Ellos / toppi - Ellos / Paljettijakku - Junarose (saatu) / kengät - H&M / Korvikset - Mine Güngör

- Viikon parhaat naurut tarjosi eilen Kalevauva. Naurettiin Annin kanssa ääneen lähes koko keikka vaikka biiseistä suurin osa oli tuttuja jo ennestään. Erityisen paljon riemastutti biisit Panohanskat ja Mieheni kertoi telakoituneensa saunaillassa. Keikan jälkeen käytiin vielä mankumassa yhteiskuva miesten kanssa. Ai että, nauraminen teki niin hyvää!

- Eiliseen mahtui myös tämä viikon kimaltelevin asu. Sain tuon Junarosen paljettijakun itselleni jo viime syksynä mallikappaleista, mutta nyt se on vihdoin tullut myös myyntiin. Junarosen oman nettikaupan lisäksi paljettiunelmaa on saatavilla ainakin Zalandolta. Hae tuotetta nimellä "JRSPARKLY"

 

Nyt äkkiä meikkiä naamaan ja jotain kivaa taas päälle, sillä jatkan tätä positiivisissa tunnelmissa kulunutta viikkoa näkemällä tänäänkin kavereita. Ihanaa lauantaita!

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Olet helkutin hyvännäköinen noissa kuvissa! Tuo tukkakin on tosi räväkkä! Hyvä suunta, bojot sille!

Veera
Liittynyt2.9.2015
6/4 | 

Kovasti yritän totutella pitämään tukkaa auki, mut ei se vielä ihan ilman ärsytystä kyllä suju :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Liisi
7/4 | 

Ihana jakku! Missä koossa se sinulla on?

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/4 | 

Mulla on koko M

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat