Paljettibleiseri saatu, Junarose

Jee, mulla on uusi banneri ja toinen vaihtoehto vielä jemmassa odottamassa! Myös profiilikuva blogin sivupalkissa päivittyi.

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä -sanonta pätee kyllä hienosti myös näin valokuvaajaan. Vaikka kuvaan itseäni postauksia varten vähän väliä, ei tuollaisia virallisempia studiokuvia tule todellakaan koskaan otettua. Mutta onneksi kutsuivat keväällä Sanoman studiolle kuvattavaksi, niin tuli vihdoin tämäkin homma hoidettua. 

Meikin ja kampaukset kuviin teki taas loistava Heidi Reponen, joka laittoi minut keväällä myös Me Naisten kansikuvaan. Ja myös aikoinaan mun aiempiin Me Naisten aikaisiin bannerikuviin. Kaikkien meikkaajien käsittelyssä ei toiveista huolimatta aina tule oman tuntoista ja näköistä jälkeä, mutta Heidi osaa aina tehdä minusta itseni näköisen.

Kuvassa päällä:

- Junarosen tämän kevään paljettibleiseri (saatu). Tätä monen ihastelemaa kimallusta on vielä saatavilla ainakin Zalandolla.

- Elloksen pliseerattu toppi, joka on ollut suosikkini jo monta vuotta. Bongasin hyvin samanlaista juuri Lindexiltä.

- Korvissa killuu Mine Güngörin hempeät hapsukorvikset

Monet bloggaajat ovat vuosien aikana luopuneet blogiensa alkuperäisistä nimistä ja alkaneet operoimaan ihan vaan omalla nimellään. Mutta minun täytyy sanoa, että tykkään blogini nimestä edelleen kovasti, vielä näin 12 vuodenkin jälkeen. Eli tyyliä metsästetään edelleen ja sitä otsikkoa julistetaan myös bannerissa.

Vielä kerran jee!

Kommentit (6)

betternailday
10/6 | 

Hyvältä näyttää sekä kuvat että banneri! Mullahan olisi koulussa käytössä studio ja kamerat ja itsellä käytössä kaikki mahdolliset ohjelmat kuvien muokkaukseen ja bannerin tekoon, mutta niinpä vaan sivupalkissa on ainakin 3v vanha kuva ja bannerikaan ei ole ihan äskettäin syntynyt. Eli tosiaan ei ole suutarin lapsilla kenkiä:D

"Kukkahattu täti"
11/6 | 

Kaunis hymy ja todella kiva asu ..... mutta kädet edessä sidottuna.... kehonkieli, älä tule läheelleni !  No, ei olla pilkun viilajia, eihän ? Ihanaa kesää kaikille :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram